Įvairūs Studijos, mokykla

Anglų kalba

Vartotojo avataras

Backwards Pumpkin

Aktyvus dalyvis

>.<

2,667.53 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 18, 22:35

as nuo senuuu laiku ziurejau vien cartoon network. pirmuosius zodzius pradejau sakyt budamas gal 5-iu. 8-iu metu b-day proga man mama nupirko knyga su iliustracijom, kuria visdar turiu. praktiskai nuo 1 iki 4 klases mano anglu mokytoja nesuvoke is kur as ismokau taip kalbet, rasyt. pastoviai klausinedavo ar papildomai mokinuosi anglu kalba. zodziu, gal jau 4 metus mano geriausias mokytojas yra filmai ir susirasinejimas su uzsienieciais, jei nesuprantu konors, tai tiesiog paziuri alkone ir taip prisimeni juos :)

kalbant apie mokytojus, tai man niekada nebuvo skirtumo kas mane moko, nes mane pvz. kol kas retai gali konors ismokint (nesigiriu, sakau kaip yra). tik as vis pamirstu laikus ir menesius kaip sakyt angliskai :D menesiu tai tikriausiai neprisimenu, nes lietuviskai nesugebi paskyt is eiles, bet kazkada buvau ismokes lietuviskai menesius, kad galeciau ismokt angliskai menesius...bet vel pamirsau.

zodziu, geriausias mokytojas kol esi JAUNAS yra cartoon network ir pan. o jei jau esi paauglys, tai pats laikas pradet filmus ziuret su subtitrais (nebutinai su jais) ir susirasinet su uzsienieciais (nebutinai su tais, kuriu gimtoji kalba yra anglu) irrrrrr jis turetu moket anglu geriau uz jumis. zodziu. viskas jau ir taip aisku.

--------------------------------------

Vartotojo avataras

illuminated

®espect

-13,073.73 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 18, 22:50

Taaaaip, Cartoon Network. :up: Nuo pat mažų dienų prisilipdžiusi sėdėjau prie to kanalo, o kiek vėliau dar visokie Animal Planet, National Geography ir etc. O pradinėse dar turėjau abi labai geras anglų mokytojas ir dar tai labai prisidėjo.
O ką dabar mokykloj išmokstu, tai dažniausiai tebūna gramatika. O jei turiu galimybę tai visada žiūriu filmus anglų kalba. Karts nuo karto susirašinėju su kokiais užsieniečiais ir šiaip, dažnai naršau po užsienietiškus tinklalapius. Aišku, nesu ten totali pirmūnė, darau klaidų, bet kalboms, manyčiau, esu ganėtinai gabi.

Vartotojo avataras

Milkyfriday

®espect

Vilnius

14,581.76 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 18, 23:26

aš languge academy lankysiu nuo rudens, nes taipogi anglų reikalinga kaip niekad. aišku daug kainuoja semestras, bet atsipirks. :D
o cartoon network kasdien po 6h žiūrėdavau. dažniausiai scooby doo. :D
Paskutinį kartą redagavo Milkyfriday 2010 Rgp 18, 23:27. Iš viso redaguota 1 kartą.

Vartotojo avataras

Giedrys

Dalyvis

Alytus

2,211.00 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 18, 23:41

Vaikystėj neturėjau galimybių žiūrėt cartoon network, tik vasaromis pas senelius, bet užtat turėjau 'Travel' kurį su mama ilgais vakarais žiūrėdavom ;D Prie anglų kalbos žinių labai smarkiai prisidėjo online žaidimai, 4+ metų stažas bendraujant su užsieniečiais per žaidimus :D Aišku, dabar stengiuosi žiūrėt filmus anglų kalba, dar labiau lavint žodyną, bet viskam savas laikas :)

Vartotojo avataras

faustinaan

Dalyvis

Rosario

564.31 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 19, 04:41

Mokiausi uzsienyje anglu kalba, skaiciau angliskos literaturos, BBC, cartoon network, discovery kanalus, siaip filmus online ir kartais bendrauju su pazystamais uzsienieciais.

Vartotojo avataras

Giliukė

Patyręs forumietis

Londonas

460.76 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 19, 10:38

Iš tikrųjų tai tiksliai net nebeprisimenu kaip pradėjau mokytis anglų kalbos. Toks jausmas, kad aš ją moku beveik taip pat gerai kaip ir lietuvių. Per anglų kalbos pamokas nuobodžiauju, neturiu ką veikt (na, nebent mokomės taisykles, nes jos kontroliniuose būna sumaišytos ir reik atskirt). Labai gerai pralavinau kalbą kai buvau Vokietijoje ir susipažinusi su tokia panele visą laiką kalbėjau angliškai, nes rusiškai nemokėjau dar, o lietuviškai nesuprato... Bet net ir kalbant angliškai aš žodžio kišenėje neieškodavau. ; D
O šiaip labai didelis pagalbininkas visada yra Disney Channel, Cartoon network, Disney XD. Disnėjaus kanalais rodo ne tik filmukus, bet ir mini serialus(ne tik Hannah Montana), kuriuose labai lengva išmokti kalbos manierų.
Be to, visiškai sutinku su tuo, kad angliški filmai taip pat labai padeda, bet geriausia yra žiūrėti, kad anglų kalba būtų originalo kalba ; )

Įvairūs Studijos, mokykla

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių