AkiniaiOpa pa.. Manau,kad man reikės greitu laiku įsigyti akinius.. Nes vakare vairuojant jau prastokai darosi, visas duobes surenku.. O šiaip, tai į tolį sunkokai matau.. Mano draugės linzės -5.. O linzes jos firma gamina tik iki -6.. akys silpnėja..
Man su akimis problemų nėra.
Visalaika 1.0 ; 1.0. Nors prie kompo tikrai dažnokai pasėdžiu, skaitau daug, žiūriu tv. Na nežinau, galbūt genai geri. ![]() Šiaip tėtis skaitymui akinius turi, nes 13 metų prie kompo dirba. Džiaugiuos, kad nereikia nešiot, nors man beveik viskas tinka. ![]() žliba XD aš jau senokai esu pradėjau tai pastebėti kai reikia tyrimus darytis prieš mokykla kadangi aš vaikštau pas tokius šundaktarius.
Tai jie man akinių neišrašė ![]() Bet aš matau, kad man jų reikia nors ir nelabai noriu klasėj lentoj kas parašyta nelabai ižiųriu. Ir kai skaitau knyga ar dar ka dažnai viskas liejasi >.< ir šiaip visokiausiu dalyku menkniekių neprimatau >.< Klasiokei prieš kelis metus akinisu išrašė ![]() tai aš kai pasimatavau tai kaip tik ![]() viskas žymiai pagaerejo ![]() net lentoj viską puikiai iskaičiau ![]() bet aišku reikėjo gražinti ![]() o mano tėvai mano, kad aš išsigalvoju ![]() tai močiute nusivedė mane pas daktara ir išrašė pagaliau man skinukus ![]() nors tėvai vistiek mano, kad aš apsimetineju ![]() ![]() nesveiki kokie... ‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |