Arba kitaip tariant,ypatingi žvilgsniai....
Visi mes turbūt girdėjome tokį posakį: "Žudantis žvilgsnis" ir t.t. Tai tikrai nėra mitas arba legenda.Rytuose yra slaptas menas,kuris gali pakėret,paraliziuot,sužalot,išgasdint ir net nužudyt betkokią gyvą butybę.
Man teko apie tai skaityt.Tai yra speciali technika,panaši kaip i hipnozę,kai žmogus užsihipnotizuoja žiūrėdamas i hipnotizuotojo akis.T.y. čia viena iš šios technikos dalių.
žvilgsnis išties turi didelę jegą,tačiau kaip išmokti reikiamai valdyt tokius žvilgsnius-yra paslaptis.
1. Koks žvilgsnis patinka?
2. Ar jaučiat kaip jus stebi žvilgniu kas nors?
3. Ar patys naudojat kokius nors žvilgsnius?
4. Kada nors matėt tą žudantį žvilgsnį?
5. Esate pajutę kažkoki panašų žvilgsnį?
6.Norėtumėte išmokti tokios technikos? Jeigu taip, tai kodėl?J eigu ne, tuomet irgi kodėl ne?
Na,dar patikslinsiu,kad žudantis žvilgsnis nužudo žmogų,tikraja to žodžio prasme,tad nemanau,kad kažkam iš mūsu teko jį pajusti ant savęs,kitaip jau čia nebendrautumėm Kiek teko skaityt,tai šis žvilgsnis tiesiog paralizuoja zmogų,jūs negalit patraukt akių,negalit judėt-visiškai nieko negalit,staiga pradedat jaustis labai blogai,sukasi galva,pykina ir t.t.
Žvilgsnio savybės
34 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 3 • 1, 2, 3
1. draugiskas
2. Taip. kartais tiesiog buna nejauku.. mes su klasiokem ekspermentavom mokykloi.. ![]() tiesiog ziuri..ziuri..ziuri i viena zmogu ir tas zmogus atsisukti turi.. ir iš tikrųjų atsisukdavo.. ![]() 3. na zinoma.. kiekviena diena.. 4. ne.. 5. taip.. musu istorijos mokytoja kai paziuredavo i mane kai plepedavau tai noredavosi kiaurai zeme sulysti.. tiesiog jos tas zvilgsnis.. atrodo toks prie sienos priremiantis.. 6. taip noreciau.. butu linksma pakvailiot ir paekspermentuot.. paziuret ar 'veikia' tie zvilgsniai... ![]() 1. Koks žvilgsnis patinka? Nesupratau klausimo...
2. Ar jaučiat kaip jus stebi žvilgniu kas nors? Gal kartais pajuntu ... 3. Ar patys naudojat kokius nors žvilgsnius? Ne 4. Kada nors matėt tą žudantį žvilgsnį? Ne jau ne... 5. Esate pajutę kažkoki panašų žvilgsnį? Vėl ne 6.Norėtumėte išmokti tokios technikos? Jeigu taip, tai kodėl?J eigu ne, tuomet irgi kodėl ne? Taip, nes norėčiau pasipūtusius žmones sužlugdyti tokiu žvilgsniu ![]() 1.Aisku kai vaikinas susizavejes ziuri.Lyg uzburtas
![]() 2. Kartais tikrai taip..Net isigastu.. ![]() 3. Nju pas mane zvilgsniai keiciasi kas 5s.Taip kaip norit taip supraskit ![]() 4. Ne ![]() 5.Agam..kai laimiu konkursus tai visos panos i mane kaip i Irako priese ziuri ![]() 6.Ne.As geras leliukas 1. Koks žvilgsnis patinka?
Paslaptingas 2. Ar jaučiat kaip jus stebi žvilgniu kas nors? Daznai 3. Ar patys naudojat kokius nors žvilgsnius? Jokius... nebent tipo galvojau, kad zvilgsniu pajudinau kamuoliuka, bet is tikro stuktelejau su koja i stala 4. Kada nors matėt tą žudantį žvilgsnį? Gal ir maciau (Gyvates) 5. Esate pajutę kažkoki panašų žvilgsnį? Gal. kartais i mane kas nors ziopso, tai pradeda galva svaigt 6.Norėtumėte išmokti tokios technikos? Jeigu taip, tai kodėl?J eigu ne, tuomet irgi kodėl ne? Noreciau- butu mano slaptas ginklas 1. Koks žvilgsnis patinka?
Liūdnas, ilgesingas, netvirtas. 2. Ar jaučiat kaip jus stebi žvilgniu kas nors? Kartais - žiūrint pagal aplinkybes. 3. Ar patys naudojat kokius nors žvilgsnius? Moku vieną ir amn jo užtenka.((: 4. Kada nors matėt tą žudantį žvilgsnį? Mačiau žvilgsnį, kurio nesinroėjo daugaiu matyti ,ebt ne dėl to, kad jis buvo žudantis - tad matyt, kad ne.(: 5. Esate pajutę kažkoki panašų žvilgsnį? Taip. 6.Norėtumėte išmokti tokios technikos? Jeigu taip, tai kodėl?J eigu ne, tuomet irgi kodėl ne? Ne, nes žviglsnis turi būti natūralus, o ne išmoktas. Tai yra nesąlyuginis refleksas,manau.(: manau visi pastebėjo, kad jaučiamas kito žvilgsnis, įdomus ir nepaaiškintas dalykas
![]() nereikia mokytis jokios technikos, tiesiog sukoncentruot reikia mintis į tą žmogų, poveikis priklauso nuo minčių. mintys yra galingas ginklas, o akys padeda susikoncentruot (pagal aplinkybes gali trukdyti). 1. Koks žvilgsnis patinka? Linskmas.
2. Ar jaučiat kaip jus stebi žvilgniu kas nors? Taip, kartais. 3. Ar patys naudojat kokius nors žvilgsnius? Taip, kartais, tokį piktą ir dar toks yra, bet apibūdint nemoku... 4. Kada nors matėt tą žudantį žvilgsnį? O, taip. Dažnai.. 5. Esate pajutę kažkoki panašų žvilgsnį? Aha... 6.Norėtumėte išmokti tokios technikos? Jeigu taip, tai kodėl?J eigu ne, tuomet irgi kodėl ne? Išmokti, norėčiau. Praverstų... 1. Įsimylėjęs.
![]() 2. Visada. Mano išvaizda gana išskirtinė, tad nuolat visų žvilgsniai krypsta į mane. Man tai malonu. 3. Nuolat. Turiu daug firminių, bet ne visi jų nusipelno ![]() 4. Mačiau, kai apipyliau draugės suknelę vynu per jos vestuves ![]() 5. Aš išvis gyva tik tais žvilgsniais.. ![]() 6. Nenorėčiau, nes jau moku ![]()
34 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 3 • 1, 2, 3
‹ Įvairūs ‹ Mistika |