Žvejybauhu...patinka man zvejyba,kompanijos,kas daugiau pagaus.atsimenu nuvarem i kaima o ten karosai lb kibo,tai pagavau 49(uhu daugiausiai is visu) buciau varius 50 bet sese supainiojo meskere,..ot..
nium is daklies ir nepatinka kai reikia sliekus kabliot..nesu ni karto kabninus,einu per visus zmones kol man sliekas buna ant kabliuko... tada laiminga zvejoju kol koks sudzius suvalgo slieka ir neuzkimba....ne šiaip tai man geriau ant teslos ir kimba geriau i lengva kabinet... o zuvies tos tai nevalgau,nepatinka nes su kaulais reikia terliotis,zuvi valgau be kaulu td tik...nebent maza zuvis ir nesijaucia...Man visai patinka. Bet viena nesugebėčiau žvejot. Man patink užmest meškerę, laukti kol užkibs, sukti ritę, ištraukti pagautą žuvį iš vandens, bet. . . bet visasa kitas darbas ne man. Nemoku nuimt žuvies nuo kabliuko, nepatinka man gyvas masalas ir dažnai ištraukiu žoles vietoj žuvies.
![]() ‹ Diskusijos ‹ Gyvenimas |

o zuvies tos tai nevalgau,nepatinka nes su kaulais reikia terliotis,zuvi valgau be kaulu td tik...nebent maza zuvis ir nesijaucia...