Diskusijos Gyvenimas

Zodiako ženklai

Vartotojo avataras

PuChas

Lankytojas

spekit ;)

169.80 Lt

Standartinė » 2007 Lap 22, 19:13

arogancija....egoistiskumas...savimyla...vadowawimas kitiems...kitu sukurtu tajsykliu lauzymas.... :D 8) taip taj liutas brangieji.... ;)

--------------------------------------

Vartotojo avataras

miau

Apšilinėjantis

1,372.50 Lt

Standartinė » 2007 Lap 23, 17:25

As i savaji nepanasi....ir taip daug kas sako, kad as visai kitoks zmogutis kai palygina kas parasyta.... :)

Vartotojo avataras

Aguona

Apšilinėjantis

Panevėžys

1,383.64 Lt

Standartinė » 2007 Lap 24, 16:13

Jeigu, kam įdomu, galite pasiskaityti apie savo zodiako ženklą, štai čia:
http://www.vytautus.com/index.php?dir=zodchar

Pati esu Žuvis. Atitinka, tai, jog esu jautri, išsiblaškiusi, nuotaikų žmogus :)

Vartotojo avataras

braskyte

Apšilinėjantis

Druskininkai

2,271.90 Lt

Standartinė » 2007 Lap 30, 15:20

Esu Šaulys, kaip ir mano brolis :D Bet kiek skaičiau apie Šaulį, tai broliui labiau tiko :lol: Sako, kad ir nuo dienos, kurią gimei priklauso.. Aš atitikau tik keletą bruožų.
Horoskopai įdomu, bet per daug nepasikliauju ;)

Vartotojo avataras

Eryka

Apšilinėjantis

2,555.60 Lt

Standartinė » 2007 Lap 30, 19:23

Esu Skorpionas.Na kiek paskaitau horoskopus tai būna gryna tiesa arba grynas melas.Per vidurį nebūna :D Bet šiaip paskaičius daug kur sutampa bruožai :)

Vartotojo avataras

henrika

Lankytojas

Drs

164.60 Lt

Standartinė » 2007 Gru 05, 13:04

Mačiau nemazai zuvu cia yra :D tai va as irgi viena is ju.. horoskpais siek tiek tikiu,bet kai kurie apibudinimai žuvų visai nepanušu y mane :D :lol: :mad:

Vartotojo avataras

Stille.

Lankytojas

862.60 Lt

Standartinė » 2007 Gru 08, 14:53

Mergelė. Zodiakais netikiu, bet tas charakteristikas paskaičius yra dalelė tiesos ;]

Multiki

Dalyvis

Panevezys

6,654.90 Lt

Standartinė » 2007 Gru 25, 13:30

Vandenis – genijaus ženklas. Jie pasižymi aštriu ir smalsiu protu, yra užsispyrę ir atkaklūs bei nesuka sau galvos dėl žemiškų rūpesčių. Jų idėjos originalios, išradingos ir dažnai lenkia laiką. Taip pat jie neramūs, nepastovūs, bailūs, labai jautrūs ir nervingi. Po Vandenio ženklu yra gimę nemažai žymių žmonių.

Šio ženklo atstovai yra dideli idealistai ir reformatoriai, trokštantys pakeisti pasaulį. Jie ne tik apie tai kalba, bet ir yra pasirengę ką nors dėl to padaryti. Nors gali būti ir taip, kad Vandenis tik daug kalbės apie ateitį.

Beveik visada jie intelektualūs, logiški, turi puikią intuiciją ir lakią vaizduotę. Yra darbštūs ir dažnai darbas jiems būna pasaulio centras. Kai dirba įkvepiantį darbą, gali jam pasišvęsti iki visiško išsekimo.

Uranas šiuos žmones apdovanojo ne tik revoliucingomis mintimis, bet ir ekscentriška asmenybe. Jie natūraliai neįprasti, originalūs, nestandartiškai mąstantys ir absoliučiai neprognozuojami. Net ir geriausi draugai nežino, ko gali iš jų tikėtis.

Laisvę Vandeniai mėgsta ne mažiau nei Šauliai. Jie spontaniški, savarankiški ir nepriklausomi, retai praranda pusiausvyrą ir moka prisitaikyti prie aplinkybių. Niekas jų neprivers sakyti ar daryti to, ko jie nenori. Jei pajus, kad yra "medžiojami", spruks kiek įkabindami. Kartais jiems reikia nusišalinti nuo pasaulio ir kurį laiką pabūti vieniems. Jie vertina tokią galimybę atsiduoti apmąstymams, meditacijai ar religijai, jei yra tikintys.

Geriausiai sutaria su panašiais į save Dvyniais ir Svarstyklėmis. Taip pat su Šauliu ir Avinu. Jautis, Liūtas ir Skorpionas – ne kokia pora.

Na kaip supratote esu Vandenis

Vartotojo avataras

lilylivered

Įsijaučiantis

1,974.40 Lt

Standartinė » 2007 Gru 28, 01:14

aš netikiu horoskopais nes ten ta pati rašo visada tik pora žodžiu pakeičia :annoy:

malde xDD

Dalyvis

VilniaVa.

5,200.50 Lt

Standartinė » 2007 Gru 28, 02:14

as esu saulys..net nezinau ka parasyt.. :haha: ;)

Vartotojo avataras

Bite_Me

Forumo gyventojas

Vilnius.

57,027.79 Lt

Standartinė » 2007 Gru 28, 12:20

Mergelė kukli, patikima, praktiška, inteligentiška, aštraus proto, ironiška ir žavi. Mergelės ženklo žmonės turi stipriai išvystytą analitinį mąstymą, gerą atmintį, iškalbą, mėgsta tvarką ir visur siekia tobulumo.

Jų intelektas ir dėmesys detalėms leidžia pastebėti visus žmogiškuosius trūkumus. Dažniausiai jie nesusilaiko to neišsakę. Mergelės kritika dažniausiai teisinga, tačiau giliai žeidžianti. Savo atžvilgiu kritikos paprastai nenori girdėti, bet pačios sau yra ne mažiau reiklios ir griežtos nei aplinkiniams.

Mergelės net įsimylėjusios nepraranda blaivaus proto. Jos neskuba užmegzti meilės ryšio ir įsipareigoti. Santuoka joms – rimtas apsisprendimas, o ne aistros rezultatas. Kartą apsisprendę šie žmonės būna labai pastovūs ir ištikimi. Mergelės turėtų pasistengti pernelyg neanalizuoti partnerio.

Gal ir yr kažkas panašaus. Niekad taip įdėmiai ir neskaičiau. :)

Vartotojo avataras

augstule

Apšilinėjantis

1,974.40 Lt

Standartinė » 2007 Gru 28, 15:35

Dvynė
Dvyniai
Oro ženklas, globojamas Merkurijaus. Merkurijaus įtaka pasireiškia tuo, kad šio ženklo žmonės yra ekspresyvūs, guvaus proto, žavintys. Itin nepastovus ženklas. Intelektualus, mėgstantis flirtuoti, žavėti. Šeimyninis gyvenimas jiems sunkus.
Tinkamas partneris
Kiti oro ženklai: Vandenis ir Svarstyklės. Geri partneriai Skorpionas, Vėžys, Liūtas, Svarstyklės, Tauras. Sunkiai sugyvena su Mergelėmis, Šauliais, Žuvimis

šiek tiek panaši, bet...

Vartotojo avataras

Juoda diena

Dalyvis

Kaimyninio šuns būda.

5,608.17 Lt

Standartinė » 2007 Gru 28, 18:20

Aš tai esu vandenis tai horoskopus kartais paskaitau bet per daug jeis netikiu dažniausiai vien dėl to kad pamirštu kas ten parašyta buvo :lol: :lol: :lol:

Vartotojo avataras

Haiuri

Aktyvus dalyvis

22,750.59 Lt

Standartinė » 2007 Gru 28, 19:34

Po Avino ženklu gimęs žmogus yra kupinas optimizmo, energijos ir entuziazmo. Tai – apsigimęs lyderis, labiau linkęs diktuoti savo taisykles negu prisitaikyti prie aplinkybių. Užsispyręs Avinas, pasitelkęs savo kūrybingumą ir intuiciją, gali įveikti visas kliūtis.
Kartais jo užsispyrimas pasiekti savo gali virsti despotizmu kitų atžvilgiu, o užsidegimas – įniršiu, jei viskas klostosi ne taip, kaip jis nori. Tiesa, karštakošis Avinas atsileidžia taip pat greitai, kaip ir užsiplieskia. Bėda tik, kad aplinkiniai, o ypač gimusieji po Vandens ženklu, taip greitai visko nepamiršta.
Spontaniškas ir nenustygstantis vietoje Avinas mėgsta laisvę, jam nuolat reikia naujų nuotykių ir iššūkių. Rutina jį tiesiog žudo. Būtent Avinas pirmasis imsis perspektyvaus, bet rizikingo sumanymo. Gaila, kad jam dažnai pritrūksta kantrybės atlikti viską iki galo. Be to, jis nėra punktualus, nes jam nuolat trūksta laiko.
Avinas yra ambicingas ir garbėtroška, pasižymi stipria valia ir nepasiduoda aplinkinių įtakai. Jam tiesiog būtina nuolat ko nors siekti ar dėl ko nors kovoti. Iš nuobodulio gali prikrėsti kvailysčių. Dėl energijos pertekliaus gali būti nerimstantis, agresyvus ir karštakošis.
Avinas apdovanotas sąžiningumu ir iškalba, bet ne diplomatija. Jis visada sako, ką galvoja ir dažnai Avino tiesumą ir atvirumą palaiko stačiokiškumu. Avinas yra intelektualus, jaunatviškai veržlus, atviras ir patikimas. Linkęs viską skirstyti į juodą ir baltą.

o taip NUOGA TIESA :D

Vartotojo avataras

S Y P S E N A

Apšilinėjantis

2,647.91 Lt

Standartinė » 2007 Gru 28, 21:04

As esu avinas, bet tai tikrai ne visiems budinga. TIKRAI. Negalime kategoriskai anspauduoti zmoniu 8)

Diskusijos Gyvenimas

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių