Žmonės neduodantys ramybės
26 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 2 • 1, 2
Man tai ramybes neduoda mano klases aukletoja , Neateinu i mokykla tai skambineja i namus .Weidas kaip pas kokia silke , plaukai netvarkingai nudazyti , rengiasi vyriskais mazdau 3 dydziais jai per didelias marskiniais , kviecia prie lentos , ir išvis ji matiekos mokytoja o tai viska pasako . išvis nemegstu mokytoju . Da mane nervuoja mano nauji kaimynai uzn sienos nes nakti (mazdaug 1 2 nakties ) pradeda gramdyti sienas.O garsas koks slykstus . Fu . Dar nervuoja mano geriausios drauges kaimyne .
-------------------------------------- mane uzknisa is mano senosios mokyklos tokios "emo" sestokes
nu tos tai vapce nuo proto nusokusios. 12-13 metu ir visos alkoholikes kazkokios. ir zodziu vienai kazkada pasakiau kazka panasaus i tai "ar negeda visoms vienodai atrodyti" ir nuo tada visos tos snargles manes nekencia ![]() O man norisi smaugt fyfas. Bet ne tas paprastas, trumpais sijonėliais (šiaip nemanau, kad jei pana su trumpu sijonu - tai jau fyfa), o analogiškas yvoms. Labiausiai dėl pernelyg geros nuomonės apie save ir šlykštaus skonio.
Paskutinį kartą redagavo WhiteTie 2007 Rgs 14, 19:14. Iš viso redaguota 1 kartą.
26 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 2 • 1, 2
‹ Šis bei tas ‹ Pašnekesiai |

nu tos tai vapce nuo proto nusokusios. 12-13 metu ir visos alkoholikes kazkokios. ir zodziu vienai kazkada pasakiau kazka panasaus i tai "ar negeda visoms vienodai atrodyti" ir nuo tada visos tos snargles manes nekencia