‹ Įvairūs ‹ Gyvūnai
-

MuOn
- ®espect
-
- Vilnius
- 21,478.95 Lt
» 2009 Rgp 17, 19:50
Pinigų nėra.
--------------------------------------
-

D0minyka
- Įsijaučiantis
-
- Šiauliai
- 3,247.28 Lt
» 2009 Rgp 17, 21:05
Sportas tikrai brangus.
Bet pavyzdžiui tikrai žinau tokių žirgynų,kur tiesiog sutvarkai žirgų gardus,padirbi ir duoda nemokamai joti.:}
MuOn,o iš kur tu esi?
-
Spurgo_On
- Apšilinėjantis
-
- 1,443.26 Lt
» 2009 Rgp 17, 22:17
Niekada nesu užlipusi ant arklo.Tai tiesiog yra kankimas.Visada kovojau ir kovoju iki šios dienos už gyvūnų laisvę.Tesiog negaliu žiūrėti kaip kiti vos nemuša to padaro,o dar kai su botagais pliekia,tai tiesiog toks vaizdas,kad net norisi verkti.Šie padarai yra naudojami,dėl šlovės ir populiarumo.Kam gi reikalingos tos žirgų lenktynės,dėl kažkokių šimtą kartų prakeiktų pinigų?Žmonės nesikeičia ir nesikeis.
-

D0minyka
- Įsijaučiantis
-
- Šiauliai
- 3,247.28 Lt
» 2009 Rgp 17, 22:47
Spurgo_On rašė:Niekada nesu užlipusi ant arklo.Tai tiesiog yra kankimas.Visada kovojau ir kovoju iki šios dienos už gyvūnų laisvę.Tesiog negaliu žiūrėti kaip kiti vos nemuša to padaro,o dar kai su botagais pliekia,tai tiesiog toks vaizdas,kad net norisi verkti.Šie padarai yra naudojami,dėl šlovės ir populiarumo.Kam gi reikalingos tos žirgų lenktynės,dėl kažkokių šimtą kartų prakeiktų pinigų?Žmonės nesikeičia ir nesikeis.
Nesutinku su tavo nuomone,nes tikrai ne visi dėl šlovės ir populiarumo.
Puse jojančių joja dėl MALONUMO,to neapsakomo jausmo.
Jeigu tau kliūna žirgų lenktynės Lietuvoje,žinok kitose šalyse žirgai dalyvauja ir nelaimi lenktynėse yra žudomi,tai prašom VYK TEN IR KOVOK UŽ tą LAISVĘ.
Tu galvoji labai gerai būtų žirgui jeigu jis dienų dienas stovėtų vietoje,ir niekas jo neprajotų?čia tas pats kas tu kiauras dienas gulėtum lovoje.
-
Spurgo_On
- Apšilinėjantis
-
- 1,443.26 Lt
» 2009 Rgp 17, 23:09
D0minyka rašė:Nesutinku su tavo nuomone,nes tikrai ne visi dėl šlovės ir populiarumo. Puse jojančių joja dėl MALONUMO,to neapsakomo jausmo. Jeigu tau kliūna žirgų lenktynės Lietuvoje,žinok kitose šalyse žirgai dalyvauja ir nelaimi lenktynėse yra žudomi,tai prašom VYK TEN IR KOVOK UŽ tą LAISVĘ. Tu galvoji labai gerai būtų žirgui jeigu jis dienų dienas stovėtų vietoje,ir niekas jo neprajotų?čia tas pats kas tu kiauras dienas gulėtum lovoje.
Aš kalbėjau apie žirgų lenktynes,o ne apie talentą turinčius žmones kurie puikiai jodinėja.Prieš juos nieko neturiu.Taipogi nesutinku su tavo nuomone,kad visi žirgai turi būti prajodinėti,tai išeina taip jeigu niekas tavęs nekontroliuotų tada tu būtum nieko vertas.Kai kurie žmonės tiesiog juos kankina ir aš kalbėjau apie juos.Beje nerodyk krypčių kur man vykti,o kur ne.:}.Aš nuo vaikystės esu kovotoja ir tikrai ginu šiokias bei tokias gyvūnų teises.
-

Auryt
- Dalyvis
-
- 2,464.02 Lt
» 2009 Rgp 18, 02:15
Spurgo_On rašė:Aš kalbėjau apie žirgų lenktynes,o ne apie talentą turinčius žmones kurie puikiai jodinėja.Prieš juos nieko neturiu.Taipogi nesutinku su tavo nuomone,kad visi žirgai turi būti prajodinėti,tai išeina taip jeigu niekas tavęs nekontroliuotų tada tu būtum nieko vertas.Kai kurie žmonės tiesiog juos kankina ir aš kalbėjau apie juos.Beje nerodyk krypčių kur man vykti,o kur ne.:}.Aš nuo vaikystės esu kovotoja ir tikrai ginu šiokias bei tokias gyvūnų teises.
Nei karto nesedėjai ant žirgo ir kažką drįsti sakyti?
Sutinku, yra raitelių kurie nejaučia ribų. Kovok už tas savo teises, vistiek jojikų atsiras daugiau nei tokių kaip Tu. Dauguma jojikų joja vien dėl to, kad myli žirgus. Valanda per dieną kažkiek ,,pakankina'' tą žirgą, o vėliau likusia dienos dalį, žirgas laksto ganyklose ar ilsisi garde. (čia jau nuo žirgyno ir savininko priklauso).
Pati nuo vaikystės be galo myliu žirgus. Su savo jojamu žirgu prieš jojimą žaidžiu, lepinu jį, bet kai reikia joti, dirbam, kartais ir pasipykstam, bet nieko tame žiauraus nėra.
-

Gabrė.
- Aktyvus dalyvis
-
- Vilnius
- 5,331.93 Lt
» 2009 Rgp 18, 09:21
D0minyka rašė:Sportas tikrai brangus. Bet pavyzdžiui tikrai žinau tokių žirgynų,kur tiesiog sutvarkai žirgų gardus,padirbi ir duoda nemokamai joti.:}
Na, Vilniuje nelabai tokių dalykų rasi, per daug norinčių joti yra.
Spurgo_On :
Žirgas turi užsidirbti gerą gyvenimą kaip ir žmogus. (by Bad_Idea) Manau, kad anlgų grynakraujai, kurie bėga USA lenktynėse gyvena geriau negu dauguma iš čia besilankančių žmonių. Gal kažkam tai nuskambės keistai, bet taip ir yra. :]
-
Spurgo_On
- Apšilinėjantis
-
- 1,443.26 Lt
» 2009 Rgp 18, 11:20
Auryt rašė:Nei karto nesedėjai ant žirgo ir kažką drįsti sakyti? Sutinku, yra raitelių kurie nejaučia ribų. Kovok už tas savo teises, vistiek jojikų atsiras daugiau nei tokių kaip Tu. Dauguma jojikų joja vien dėl to, kad myli žirgus. Valanda per dieną kažkiek ,,pakankina'' tą žirgą, o vėliau likusia dienos dalį, žirgas laksto ganyklose ar ilsisi garde. (čia jau nuo žirgyno ir savininko priklauso). Pati nuo vaikystės be galo myliu žirgus. Su savo jojamu žirgu prieš jojimą žaidžiu, lepinu jį, bet kai reikia joti, dirbam, kartais ir pasipykstam, bet nieko tame žiauraus nėra.
Taip drįstu sakyti,nes šneku apie kankinimą.Jeigu netiki tai pati visada svajojau jodinėti ir labai myliu žirgus.Tiesiog kalbu apie patį kankinimą,kaip kažkas sakė,kad jie nužudomi ir naudojami pinigų tikslui.
-

D0minyka
- Įsijaučiantis
-
- Šiauliai
- 3,247.28 Lt
» 2009 Rgp 18, 18:34
Jeigu taip jau kalbi apie naikinimą tai manau tikrai ne į tą temą papuolei. 
-
Spurgo_On
- Apšilinėjantis
-
- 1,443.26 Lt
» 2009 Rgp 18, 20:17
Čia bendra tema.Todėl galiu diskutuoti apie ką tik noriu.Manau tikrai į temą,nes čia kalbama apie žirgus,o aš juos ir komentavau.Juk ne apie kokius smauglius kalbėjau. 
-

Auryt
- Dalyvis
-
- 2,464.02 Lt
» 2009 Rgp 18, 20:33
Spurgo_On rašė:Taip drįstu sakyti,nes šneku apie kankinimą.Jeigu netiki tai pati visada svajojau jodinėti ir labai myliu žirgus.Tiesiog kalbu apie patį kankinimą,kaip kažkas sakė,kad jie nužudomi ir naudojami pinigų tikslui.
Žirgai niekada nenužudomi, būna taip, kad gauna traumą kuria neįmanoma išgydyti ir tenka užmigdyti, taip pat kaip užmigdo šuniukus ar dar kokius gyvūnėlius.
Sutinku, kad tikrai yra tokiu kurie muša žirgus, netgi iki kraujo, bet tu nieko nepakeisi. Jo žirgas, jis daro ką nori. ![Wink ;]](https://linksmas.net/images/smilies/wink.gif)
-
Spurgo_On
- Apšilinėjantis
-
- 1,443.26 Lt
» 2009 Rgp 18, 20:37
Auryt rašė:Žirgai niekada nenužudomi, būna taip, kad gauna traumą kuria neįmanoma išgydyti ir tenka užmigdyti, taip pat kaip užmigdo šuniukus ar dar kokius gyvūnėlius. Sutinku, kad tikrai yra tokiu kurie muša žirgus, netgi iki kraujo, bet tu nieko nepakeisi. Jo žirgas, jis daro ką nori. ![Wink ;]](https://linksmas.net/images/smilies/wink.gif)
Tas ir yra baisiausia,kad nekalti gyvūnai patenka į piktų žmonių rankas.
-

Auryt
- Dalyvis
-
- 2,464.02 Lt
» 2009 Rgp 18, 20:38
Spurgo_On rašė:Tas ir yra baisiausia,kad nekalti gyvūnai patenka į piktų žmonių rankas.
Su tuo pilnai sutinku. ![Wink ;]](https://linksmas.net/images/smilies/wink.gif)
-

MuOn
- ®espect
-
- Vilnius
- 21,478.95 Lt
» 2009 Rgp 19, 21:11
D0minyka rašė:MuOn,o iš kur tu esi?
Iš Vilniaus. Taip kad visur kainos 40-50Lt viena treniruotė, man patogiausia būtų kokiam Belmonte joti, bet ten tokie "faini" žmonės.
Man vieno kartą į savaitę per mažai būtų, norėčiau daugiau.
Bet pinigų nėra, teko pamiršti jojimą. Tai va jau daugiau nei pusę metų nejoju.. ; /
-

D0minyka
- Įsijaučiantis
-
- Šiauliai
- 3,247.28 Lt
» 2009 Rgp 19, 21:49
Aha,girdžiu ir aš daug kalbų apie Belmonto žmones.
Pas mus Šiauliuose tai dar kol kas mažesnės kainos. 
‹ Įvairūs ‹ Gyvūnai
|
|
|