Forumo veikla Konkursai

Žinių konkursas [2 turas]

Vartotojo avataras

cookie

Forumo gyventojas

Svėdasai

555.00 Lt

Standartinė » 2009 Gru 29, 01:27

nemačiau :>

--------------------------------------

Caffeine

®espect

Vilnius

2,880.80 Lt

Standartinė » 2009 Gru 29, 09:58

Aš iš lempos rašiau. :/

Vartotojo avataras

And_me

®espect

Vilnius

667.38 Lt

Standartinė » 2009 Gru 29, 10:16

O taškai bus sumuojami, ar po kiekvieno etapo tik to etapo taškų suma priskaičiuojama?

Vartotojo avataras

Pelių Džemas.

Misteris Linksmai

Vilnius

1,967.81 Lt

Standartinė » 2009 Gru 29, 10:20

Gerą mintį pakišai. :] Ryt bus užduotys, o tuo pačiu ir parašyta kaip bus.

Vartotojo avataras

Etcetera

Moderatorė

Vilnius.

8,985.19 Lt

Standartinė » 2009 Gru 29, 11:20

Laurynai, o tarkim aš į 6 klausimą neatsakiau fizikiniais terminais, bet vistiek užskaitei?

Vartotojo avataras

Pelių Džemas.

Misteris Linksmai

Vilnius

1,967.81 Lt

Standartinė » 2009 Gru 29, 14:28

Taip. Čia atsakymuose aš tik paaiškinau.

Vartotojo avataras

Rox*

Patyręs forumietis

Klaipėda

630.00 Lt

Standartinė » 2009 Gru 31, 00:46

bet tai pirmam daug varijantu gali buti. cia ne toks klausimas kad tiksliai pasakyt jo ats...
beje po pirmo turo buvo parasyta kas kokius ats rase, o po sio turo nebus? ^.^

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2009 Gru 31, 00:49

O tai Tu neatsimeni ką rašei? O kas ką teisingai parašė tai bent man tai neįpatingai įdomu. Taškus žinau ir gerai.

Vartotojo avataras

Rox*

Patyręs forumietis

Klaipėda

630.00 Lt

Standartinė » 2009 Gru 31, 00:52

o man idomu ;p prisimenu ka rasiau ir parasiau logiska varijanta, atitiko salyga, bent jau taip manau, taciau ne pelenai.

Vartotojo avataras

cookie

Forumo gyventojas

Svėdasai

555.00 Lt

Standartinė » 2009 Gru 31, 00:54

jo tas su pelenais nsmn

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2009 Gru 31, 00:59

O aš dabar įsiskaičiau rimtai į pirmo sąlygą, ir pagalvojau, kad jeigu jau kalbama apie virimą, tai turi būti kažkas iš maisto. O pelenai iš tikro nesąmonė, tai tada ats tiktų ir mediena, medžiaga ir t. t., nu ždž visi dalykai kurie nėra valgomi. Ir žali taip pat nebūna, nes jeigu jie niekada nebūna kepami ir viriami, tai tada jie nėra ir žali. Nu nžn ar mokėjau paaiškint, bet.

O Roxy kokį tu ats parašei?

Vartotojo avataras

Blofeld.

®espect

Šiauliai

2,034.71 Lt

Standartinė » 2009 Gru 31, 02:18

Guminukas. rašė:Vėl 10 klausimų. Jie yra įvairaus sunkumo. Šį kartą už tam tikrą klausimą tam tikras skaičius taškų. Gali būt kad ne visada gausit maksimumą balų. Jei bus atsakymas "na manau gali būt tas, bet gal ir anas" tai jau gausit ne be maximum taškų, nors vienas iš jų ir bus teisingas. Taip pat jei labai arti tiesos (tai negalios konkrečiam atsakymui) bus skirta atitinkamai taškų. 6 klausime jei pagrįsite savo nuomone, nors ji bus neteisinga gausite 1tašką, net jei atsakymas neteisingas. :)

Visi man į pm rašote atsakymus. ATSAKYMAI TURI BŪTI VIENOJE ŽINUTĖJE. Taip pat pavadinime žinutės turi būti aišku, jog siunčiate atsakymus, tad turite užvadinti "žinių konkursui" ar panašiai.

ATSAKYMUS SIŲSTI IKI GRUODŽIO 24 DIENOS 18:00

Užduotys:

1. Žalio šio dalyko nerasite, o išvirto jo negalima valgyti. Kas? (1tšk)

2. 1000 galima užrašyti, aštuonis kartus panaudojant skaičių 8. Kaip tai padaryti? (1tšk)

3. Egzistuoja toks skaičius prie kurio pridėję jo pusę, dvigubą bei trugubą jo sumas, gausime 195. Koks tai skaičius? (2tšk)

4. Profesoriaus Smito rankinis laikrodis (laikrodis su ciferblatu) per dieną nuskuba penkias minutes. Kiek laiko reikės, kad laikrodis vėl rodytų teisingą laiką, jei profesorius jo rodyklių nepasuks atgal? (2tšk)

5. Jei nuo Oto iki Paulos tėra vienas žingsnis, kiek žingsnių uo Antono iki Doros? (1tšk)

6. Ar kava greičiau atauš jei ją iš pradžių paliksite dviems minutėms, o po to įpilsite šalto pieno, ar geriau iškart supilti pieną ir tik tuomet ją palikti dviems minutėms?(3tšk)

7. Moteris, stovinčiam už prekystalio vyrui, paduoda knygą. Šis pažiūri į knygą ir taria: "iš jūsų dvi markės". Moteris sumoka ir išeina, knyga lieka. Nors vyras viską ir stebi, jis jos nešaukia. Kas atsitiko? (1tšk)

8. Turtingas verslininkas rytiniu reisu turi skubiai skristi į Niujorką. Susiruošusį keliauti į oro uostą, jį sulaiko naktinis sargas: "dėl dievo meilės, neskriskite rytiniu lėktuvu. Šiąnakt sapnavau, kad šis lėktuvas nukrenta, o mano sapnai jau ne kartą yra išsipildę". Verslininkas paklauso savo darbuotojo patarimo ir išskrenda vėlesniu reisu. Rytinis lėktuvas iš tikrųjų nukrenta, gyvų nelieka. Tačiau sugrįžęs verslininkas vis dėlto atleidžia savo sargą, nors ir dosniai atlygindamas. Kodėl jis taip pasielgia? (2tšk)

9. Vaisių pardavėjui iškilo problema: kaip padalinti šešis obuolius šešiems asmenims, kad vienas liktų pintinėje? (1tšk)

10. Ponas Valteris kiekvieną rytą tramvajumi važiuoja į darbą. Jo butas yra kaip tik tarp dviejų tramvajaus stotelių. Kurioje stotelėje geriau išlipti ponui Valteriui, norint greičiau pasiekti namus? (1tšk)

ATSAKYMUS SIŲSTI IKI GRUODŽIO 24 DIENOS 18:00

Sėkmės ;]

Šitą kažkur esu girdėjęs :D

Vartotojo avataras

Etcetera

Moderatorė

Vilnius.

8,985.19 Lt

Standartinė » 2009 Gru 31, 11:34

ir kas kad girdėjai?

Vartotojo avataras

Rox*

Patyręs forumietis

Klaipėda

630.00 Lt

Standartinė » 2009 Gru 31, 19:18

Aš duona parašiau.

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2010 Sau 01, 15:40

Nu man tavo atsakymas geresnis ir tikslesnis atrodo nei tie pelenai.. Nes jeigu jau rašo kad išvirto negalima valgyt, tai logiškaja prasme bent aš suprantu kad tas daiktas apskritai, tai tui būt valgomas ar kažkaip paruoštas valgomas. O kaip pelenus paruošt kad jie būtų valgomi aš tai nežinau. Vnž kvailas klausimas, ir kvailas atsakymas.

Forumo veikla Konkursai

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių