Diskusijos Auto, moto, tiuningas ir kt.

Žalieji tautos sergėtojai

Vartotojo avataras

W1ck3d

Lankytojas

145.50 Lt

Standartinė » 2006 Bir 28, 15:39

Turejau daug baudos kvitu :D

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Kitse

Dalyvis

5,364.10 Lt

Standartinė » 2006 Lie 09, 13:47

Užsienį nemažai pinigų palikom,dėl greičio viršijimo ar dėl nešvarios šaibos(važiuojant su fūra) :lol:

Vartotojo avataras

karolis

Įsijaučiantis

vilnius

6,997.00 Lt

Standartinė » 2006 Lie 09, 16:44

Mane 17 metu buvo sustabde be teisiu!Bet pavyko susitarti ir uz 35 litus paleido! 8) O dabar jau nebelabai su jais ir susitarsi! :piktas:

Linas

Aktyvus dalyvis

Vilnius

1,624.67 Lt

Standartinė » 2006 Lie 11, 17:30

buvo praitais metais vienas toks nutikimas.. :) vasara vaziavom mes is krymo namo ir dar neisvaziavus is krymo mus sustabde policininkas :) tetis susiruose duot teisess , bet policininkas ju nepaeme o igrudo savo vizite , sako kai kita karta atvaziuosit tai butinai vaziuokit pas mane :D pasmane labai geri apartamentai ir t.t. :D ir paleido mus :D

Vartotojo avataras

Marchius

Lankytojas

Nemencine

827.20 Lt

Standartinė » 2006 Rgp 13, 19:31

As tai karteli vos neuzsiroviau su motociklu ant mentu...Teisiu tai nera...Motociklas leisgyvis,be dokumentu...Greit stabdyt...Apsisukes kai daviau gazo i priesinga puse.......

Vartotojo avataras

Kastytis

Apšilinėjantis

dublin

1,471.40 Lt

Standartinė » 2006 Spa 22, 00:20

Man tai yra geras bajeris atsitikes...
Viena karta su draugais vaziuojant agurkai sustabde, o mes be numeriu vaziavom ir dar greiti virsijom... ir dar musu 7 masinoi buvo.... tai jie baudas isdalino visiems, tik man nedave nes as pabegti spejau....
Tik po to po poros dienu atejo jie dviese pas mane i namus ir turejo laukti dvi valandas prie duru, nes neturejo teises pas mane i namus ieiti be tevu leidimo, o mano tevu namuose nebuvo... tai as pavalgiau kol jie lauke, paziurejau telika ir isejau, bet geriau buciau ir nejes... nes tada jie mano tevams paskambino ir bauda uzdejo... dvi savaites is namu negalejau iseiti ir telefonas mano buvo atimtas... :x

Vartotojo avataras

mazuleKitty

Įsijaučiantis

3,588.96 Lt

Standartinė » 2006 Lap 10, 16:47

Kažkaip dar neturejau reikalu su mentais bet gal ir neteks tureti :D

Vartotojo avataras

Rudzionis

Apšilinėjantis

1,587.50 Lt

Standartinė » 2006 Gru 03, 20:05

Nuo policijos pabegsi, bet reikia moket begt. Reikia paspaust, o paskui paslept masina, o kitaip tai niekaip nepabegsi nes ant tiesaus keliu mentai tikrai nenustos taves vytis. Su policija reikalu turejas ir gana liudnu bet su keliu policija tai ne.

Vartotojo avataras

PAFKA13

Aktyvus dalyvis

5,121.77 Lt

Standartinė » 2007 Lap 08, 18:54

Cool :D

cracked

Įsijaučiantis

3,619.90 Lt

Standartinė » 2007 Lap 08, 21:26

Rudzionis rašė:Nuo policijos pabegsi, bet reikia moket begt. Reikia paspaust, o paskui paslept masina, o kitaip tai niekaip nepabegsi nes ant tiesaus keliu mentai tikrai nenustos taves vytis. Su policija reikalu turejas ir gana liudnu bet su keliu policija tai ne.

Jo, matosi, ypac is klaidu kiekio ir komentaro pobudzio.

Vartotojo avataras

songe3

Aktyvus dalyvis

Vilnius

59.60 Lt

Standartinė » 2007 Lap 09, 21:53

KAip ir aš neturiu reikalu su mentais.

Vartotojo avataras

knopke

Aktyvus dalyvis

Klaipeda

18,752.74 Lt

Standartinė » 2008 Lie 02, 07:30

As irgi nesu su jais turejes nutikimu :D ir tikiuosi neturesiu bet per zines girdejau kad visi nepilnameciai dviratininkai turi tureti salmus nuo liepos 1 tad reikia pasisaugoti nes as to salmo nezadu nesioti man su juo nepatogu o jeigu sugauna pirma karta tai tik uzsiraso adresa ir kitus duomenis o veliau ir bauda gali duoti

laim_inga

Apšilinėjantis

Skuodas

2,222.32 Lt

Standartinė » 2010 Kov 16, 20:49

Yra buve sustabdę be saugos diržo, bet gražei nusišypsojus baudos nerašė.. ;D Tik liepė tuoj pat jį užsisegt ;P

Vartotojo avataras

Engine

Patyręs forumietis

14,603.22 Lt

Standartinė » 2010 Geg 18, 11:48

Na, jei skaitysim, kad atvyko į avarijos (tokia ten avarija, brūkštelėjimas ir bobos sukeltas skandalas) vietą užregistruot įvykio. Dar policijoj pas save kai davė pūst, sako, oi nulis geeeeras maniau įpūsi. Gaidys :annoy: bet tai buvo jau prieš 4 metus, tada lygti dar nebuvo to, kad galima nekviest menty

marcius1515

Dalyvis

Vilnius

2,007.13 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 31, 01:10

knopke rašė:As irgi nesu su jais turejes nutikimu :D ir tikiuosi neturesiu bet per zines girdejau kad visi nepilnameciai dviratininkai turi tureti salmus nuo liepos 1 tad reikia pasisaugoti nes as to salmo nezadu nesioti man su juo nepatogu o jeigu sugauna pirma karta tai tik uzsiraso adresa ir kitus duomenis o veliau ir bauda gali duoti

Dėl tų šalmų, tai aš važinėju miestu jau labai ilgai, vairuotojai nepapis proto, kad tipo aš kažko nrgaliu ar neturiu teisės, bet važinėju be šalmo, man 16 metų ir agurkai net nežiųri į mane, tik kartais akim palydi, kai prapedaluoju pro juos su .. greičiui matuot. O pats šalmas tai nėra taip jau nepatogu, pripranti po kiek laiko,, bet man jis nepriimtina, nors ir padeda, bet jei jau 2 metus važinėju miesto gatvėmis, žiedais ir judriausiomis sankryžomis ir nė karto negriuvau bei nebuvau rimtai prisidirbę su kelių sargais, tai manau man jo nereikia. o dėl pačio prisidirbimo su mentura tai buvo vieną akrtą kai su arkliu atjojo nuvaryt nuo vilnelės, kai alų gėrėm, bet tik pasakė, kad tarą paskui išsineštume ir tiek, o su KP dar neteko bendraut, reik tikėtis, kad ir neteks...

Diskusijos Auto, moto, tiuningas ir kt.

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių