Žalieji tautos sergėtojai
30 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 2 • 1, 2
buvo praitais metais vienas toks nutikimas..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Man tai yra geras bajeris atsitikes...
Viena karta su draugais vaziuojant agurkai sustabde, o mes be numeriu vaziavom ir dar greiti virsijom... ir dar musu 7 masinoi buvo.... tai jie baudas isdalino visiems, tik man nedave nes as pabegti spejau.... Tik po to po poros dienu atejo jie dviese pas mane i namus ir turejo laukti dvi valandas prie duru, nes neturejo teises pas mane i namus ieiti be tevu leidimo, o mano tevu namuose nebuvo... tai as pavalgiau kol jie lauke, paziurejau telika ir isejau, bet geriau buciau ir nejes... nes tada jie mano tevams paskambino ir bauda uzdejo... dvi savaites is namu negalejau iseiti ir telefonas mano buvo atimtas... ![]()
Jo, matosi, ypac is klaidu kiekio ir komentaro pobudzio. As irgi nesu su jais turejes nutikimu
![]() Na, jei skaitysim, kad atvyko į avarijos (tokia ten avarija, brūkštelėjimas ir bobos sukeltas skandalas) vietą užregistruot įvykio. Dar policijoj pas save kai davė pūst, sako, oi nulis geeeeras maniau įpūsi. Gaidys
![]()
Dėl tų šalmų, tai aš važinėju miestu jau labai ilgai, vairuotojai nepapis proto, kad tipo aš kažko nrgaliu ar neturiu teisės, bet važinėju be šalmo, man 16 metų ir agurkai net nežiųri į mane, tik kartais akim palydi, kai prapedaluoju pro juos su .. greičiui matuot. O pats šalmas tai nėra taip jau nepatogu, pripranti po kiek laiko,, bet man jis nepriimtina, nors ir padeda, bet jei jau 2 metus važinėju miesto gatvėmis, žiedais ir judriausiomis sankryžomis ir nė karto negriuvau bei nebuvau rimtai prisidirbę su kelių sargais, tai manau man jo nereikia. o dėl pačio prisidirbimo su mentura tai buvo vieną akrtą kai su arkliu atjojo nuvaryt nuo vilnelės, kai alų gėrėm, bet tik pasakė, kad tarą paskui išsineštume ir tiek, o su KP dar neteko bendraut, reik tikėtis, kad ir neteks...
30 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 2 • 1, 2
‹ Diskusijos ‹ Auto, moto, tiuningas ir kt. |