Ūmm. Sukėlė pasišlykštėjimą, o ne šypseną. Nu. 3.
Sokratas - To do is to be.
Hipokratas - To be is to do.
Sinatra - Do Be Do Be Da...
Žaidimas: JuokeliaiNu ir tau 8
![]() Miške atsidarė nauja parduotuvė. Išsirikivo ilgiausia eilė. Bando ežiukas prasibraut pro eilę. Meška sustabdo: -Ežy, matai eilės galą? Tai eik ir stok ten. Nuliūsta ežiukas, nupėdina į eilės galą. Kitą dieną tas pats kartojasi: ežiukas bando pralyst, meška jo nepraleidžia. -Tai ir šiandien parduotuvės dar neatidarysiu,-sako ežiukas. ![]() Ne ypač supratau, bet kaip ir juokingas. 9
![]() Kaime mama išleidžia savo dukrą mokytis į miestą: -Ką tu darysi, jei koks nors vyras prie tavęs naktį kabinėsis? -Numausiu jam kelnes ir pasikelsiu sijoną. -Kodėl?! -Kaip manai, kas greičiau bėgs: aš su pakeltu sijonu, ar jis- su numautom kelnėm? ![]() 9.
Ateina jauna mergina išpažinties. Sako kunigui nuodėmes, na ir galų gale pasako: - Aš pasimylėjau su 5 vyrais per naktį. - Ką tu padarei? Kaip tu taip galėjai? - Bet aš skaičiau, kad nuo to gerėja regėjimas... - Jeigu taip būtų aš kiaurai sieną matyčiau. 5.
Vyksta gamtos pamoka. Mokytoja: - Matome, kad mus supa daiktai ir reiškiniai - suolai, lenta, langai, pro langą matome medžius ir debesis, aukščiau - dangų, o danguje nieko nėra. Vadinasi Dievo nėra! Aišku? Jonukas: - Galima, aš pakartosiu? Mokytoja: - Prašom. - Matome, kad mus supa daiktai ir reiškiniai - suolai, mokiniai, lenta, prie lentos mokytoja, aukščiau - jos galva. Bet mokytojos smegenų mes nematome. Vadinasi, mokytoja smegenų neturi! 9+ ...
Parkas. Ant suoliuko burkuoja porelė įsimylėjelių. Staiga vyras pastebi toliau stovintį kitą vyriškį ir rodantį kažkokius paslaptingus ženklus jo damai. - Čia dabar kas, ko čia norite. Greitai dinkite iš čia! - Aš mielai, tačiau raktai nuo buto pas žmoną... ![]() ‹ Šis bei tas ‹ Forumo žaidimai |