Virtual Villagers: The Lost Childrenkai viska sudeda i ta puoda reikia tam kas sudeda i ta puoda ji uzdet ant visokiu augalu jis turi tuos augalus pazint ir idet i troskini turi buti 3 augalai geriausia imt ta gele kur yra prie to sugriuvusio namo tada ten prie tos olos tokia melyna ta gele ir dar viena visai netoli man atrodo melsva ta gele o gal kas zinot kaip tuos paukscius isnaikint jie visa mano derliu sulesa???
niekaip nesuprantu kaip nupirkti ta magija? turiu pakankamai tasku, bet neina jos nupirkt...
gal ka patildomai reikia padaryti? ir kaip tuos augalus paimti? Žaidimo Informacija: Pradėkite naują kelionę su grupe kaimiečių ieškant naujos salos dalies apgyvendinti. Žemė ant paslėptų krantų šiaurinės pusės Isola ir tiria tai, kas buvo vieną kartą slaptas miestas. Manykite, kad nauji maisto šaltiniai maitina jūsų kaimiečius ir padeda jiems atstatyti likučius šio paslaptingo miesto. Kas gyveno čia anksčiau? Kur jie nuėjo? Kas yra Isola paslaptis? Žaidimo Ypatybės: tikslus laikas - Oras! Debesys, rūkas ir staigus žemyn pila jūsų genties liūtį. Skubiai atliekamas Gameplay: nauja nuostaba kiekvieną kartą jūs įjungiate žaidimą! Atraskite, kas tarp jūsų genties yra numatytas, kad taptų Svarbiausias! Ištirkite ir atstatykite likučius naikinto miesto! Suraskite naujus šaltinius maisto jūsų kaimiečiams! Padėkite savo kaimiečiams daryti įvairovę unikalių mikstūrų nuo paslėptų vaistinių augalų, daugelio su nenuspėjamais padariniais. Daugybė naujų kolekcionuojamų daiktų vaikams atkurti. Auginkite vaikus, kurie primena jų tėvus. Padėkite savo kaimiečiams išnarplioti Isola paslaptis! Žaidimas walkthrough: sugluminkit + 1 galvosukis, kad padarytumėte svarbiausią tempimą Uru, kurį kiekvieni kaimiečiai į drabužį amfiteatre pradžioje žaidimo glumina +2 galvosukis, daro išvadą, kad kažkokia mediena ir kažkokia sausa žolė tada pradeda ugnį po to tempimo bet koks kaimietis į pagalį, gulintį prieš bitės avilio pagalį, jis ar ji laikys toliau bites, ir paskui u gali pradėti imti derlių medų. sugluminkite 3, galvosukis kad pradėtumėte, alchemijos laboratorija renka 3 puodus, kuriuos 1 rutulys ir pagalio išsimėtymas kaime glumina +4,galvosukis padeda kai kuriuos statybininko kaimiečius į ekstremalią rytinę pusę kaimo, kurį jie pradės išvalyti, lapai nuo kapo glumina 5 galvosukis, kad pasirodytų, lietus šoka, u reikalingas 3 nusimanančio ūkininko, ir cheif tempia juos į ugnies duobės galvosūkį +6galvosukis , padeda meistro statybininką, kad pataisytų pakėlimą ir po tos vietos bet koks kaimietis ant vienos pakėlimo pusės, tokiu būdu jis ar ji gali gauti u, kažkokia sėkla lietingą sezoną glumina 7galvosukis , padeda kai kuriuos statybininko kaimiečius, kad valytųsi, nuolaužos pietų kaimo pusėje glumina 8, galvosukis padeda meistro kaimietį prieš valdybą alchemijos laboratorijoje tada, jis padarys planą paskui, kuris u gali pradėti taisyti vonią. sugluminkite 9, galvosukis jums reikia 3-iosios restauracijos, ir aš tik numesdavau savo žmones šalia statulos, ir jie padarė kitus (meistro statybininkų darbas geriausiai) glumina 10 augalo 3 sėklos, siųsdamas kaimietį į pakėlimą, tai reikalingas 3 lietingo sezono, kurį 1 sėkla per sezoną glumina 11, daro mikstūrą juodo orchid+black orchid+pitcher augalu ir tempia 4-5 kaimiečius į puodą, tokiu būdu jie neša mikstūrą į jūrą, kad atsikratytų nuo ryklių, ir u gali turėti neribotą maisto aprūpinimą. sugluminkite 12 Galvosūkio 12 - Armotherapy. Kad užbaigtumėte šį galvosūkį, jūs turbūt jau atstatėte vonią. Palikite Meistro Gydytoją į vonią, ir jis pradės rinkti ir padėti lotoso lapus duobėse. Vieną kartą jis kaip baigtas, jūs turite tempti Meistro Gydytoją į kaimo ugnies duobę ir numesti jį ant jos. Jis atsiims fakelą į vonią ir uždegs duobes. "Aš noriu žinoti, jei žalias "objektas" (dėl neturėjimo geresnio apibūdinimo), tiesiai šalia tigerlily turi kokią nors reikšmę. Jei, taip kuris, ir kaip aš gaunu tai? Tai yra tik žemiau tigro lelijos rūšies spraustų šalia kelio. Tai nedaug panašu į vieną iš galvosūkių." Ne tai nėra imporatant į žaidimą. "aš turiu brangakmenį ant uolos ir moliusko tokio, bet aš pakrypstu, atrodo gauna tokį ugnyje?" Aš gavau savo ugnies brangakmenį po to, kai ugnis išėjo kelis kartus... Aš nežinau, jei tai tiksliai būtina, bet tai atsitiktinai rado, tai sava PO TO, KAI aš turėjau lygmenį 2 Vadovavimas. - Pusės pastaba, mano roomate panaudojo jos Vadovą, ir aš sugebėjau samdyti 7 metų vaiką, kad nuneščiau brangakmenį nuo ugnies ir padėčiau tai duryse. - Kai ugnis išeina ir brangakmenis pasirodė, ima jūsų kaimiečius į krioklį ir turi juos mesti šaltą vandenį ant jos, kol jie nepradeda gerti. Tame punkte jūs galite rinkti savo ugnies brangakmenį. Padėka naturalwonderz pasakė. sugluminkite 13galvosukis , kai u išleis jūsų ugnį išeiti, brangakmenis bus ten, paims taip daug kaimiečių į vandeninį nukritimą, jie aušins tai su vandeniniu Ikeep jų paėmimas, kol jie nepradės gerti, vanduo tada ima virėją į brangakmenį, jis įdės durų galvosūkį 14 galvosukis, daro lengvą ir elastingą mikstūrą = rose+lootus+cactus ir daro Uro vadovą, kad išgertų tai ir temptų jį žemiau rausvo brilianto, jis šokinės ir rinks tai, prašau skelbia, jei u išsprendė daugiau ne galvosūkį 15 galvosukis Moliuskas Po Lygmens 3 restauracija IR atstatymas nukristo staute - "perlas" pasirodys. Gaukite Meistro Statybininką pakelti tai, jis paims tai į krioklį tam, kad "baigtųsi" - po to turi Meistro Statybininką rinkti tai, palaiko tam, kad "poliruotų". Tada turėkite savo vadovą pakelti "perlą" ir keisti jį su mėlynu perlu moliuske.---Jūs turite pakartoti proceso dalis, jei jūsų kaimietis meta tai. - Aš turėjau perdaryti kelis kartus. Tai yra visas technologijos punktų kūdikis! tokiu būdu tai ketina užimti taip laiką padaryti, kad kiekvienas, Padėka naturalwonderz pasakė... galvosūkį 16 galvosukis, jums reikia trijų brangakmenių: kiekvienas yra ugnyje, ir kitas yra ant briaunos, aš ieškau trečio šiuo momentu, tokiu būdu aš pranešiu žinią jums kaip, kad aš randu, kad tai prieštarauja jums, aš suvokiau tai, kuo jie buvo anksčiau, negu aš išsprendžiau juos; D Galvosūkis 16 - kai tik jūs turite visus raktus (ugnis, uola ir moliuskas), durys atsidaro, ir paslėptas kambarys prieina. Yra saulės diskas ant grindų. Jūs turite perkelti kaimietį šalia to, kad varinėtumėte diską. Kai tik saulės šviesos rankena smogia diskui, tai pradeda mažą istoriją (kaip urvas). Aš turėjau padaryti tai dukart - vieną kartą istorijai ir dar kartą galvosūkiui išspręsti. TIKIUOS JUM PAGELBES ![]() ‹ Siuntiniai ‹ Nedideli žaidimai |