‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata
-
sun*
- Apšilinėjantis
-
- 1,144.63 Lt
» 2012 Lap 11, 19:15
Ar yra pasidariusių šią procedūrą? kokie atsiliepimai? ar efektyvu, patartumėt darytis kitiems?
--------------------------------------
-

Camilė.
- Forumo gyventojas
-
- Panevėžys
- 890.00 Lt
» 2012 Lap 11, 19:47
Labai efektyvu  Nuomonės kuo geriausios, nors nėra maloni procedūra, priemonės naudojamos pro procedūros taip pat nėra labai malonios, bet po kokios savaitės nebegraužia  Daug sveikiau atrodo oda, spuogų ir randelių, pigmentinių dėmių likusių nuo spuogelių taip pat beveik nebeliko  O su tom pigmentinėm dėmėm buvo didžiulė bėda, niekas nepadėjo bandant jas išbalinti 
-

Betelgeize
- Lankytojas
-
- Kaunas
- 79.00 Lt
» 2012 Lap 12, 01:24
Mano draugė daro tokį valymą. Brangu, bet efektyvu.  Tikrai padeda, labai didelis skirtumas nuo tada kai tik pradėjo ir dabar. Jei tikrai reikalinga - tada be abejo verta tai išbandyti. Pirmais kartais sakė žiauriai skauda, bet kaip sakoma - grožis reikalauja aukų 
-

Camilė.
- Forumo gyventojas
-
- Panevėžys
- 890.00 Lt
» 2012 Lap 12, 19:39
Nepasakyčiau, kad labai žiauriai.. Turbūt labiau skauda po pačios procedūros. vakar vėl pradėjau naudot, nes vasaros sezonu nelabai galima tai šiandien visa spoguota, nes "ištraukė" visus nešvarumus 
-

Betelgeize
- Lankytojas
-
- Kaunas
- 79.00 Lt
» 2012 Lap 12, 20:04
Camilė. rašė: Turbūt labiau skauda po pačios procedūros.
Taip, tą ir turėjau omeny 
-

mazikii
- Dalyvis
-
- 1,326.26 Lt
» 2012 Lap 14, 22:57
Vien pavadinimas neskamba labai maloniai apšvieskit, kas tai tiksliai?kaip daromas tas veido valymas rūgštimis?:)
-

Camilė.
- Forumo gyventojas
-
- Panevėžys
- 890.00 Lt
» 2012 Lap 16, 17:18
Man darė tik vieną kartą, toliau naudojau tik priemones po, būčiau dariusi reikiamą laiką, bet gyvenu tokiame mieste kur šitokia procedūra niekur neatliekama. Veidą valo glikolio atrodo rūgštimi ir vėliau reikia naudoti kremą ir prausiklį su ta rūgštimi, taip procedūra tikrai nėra maloni, bet vienintelė kuri man padėjo, kai jau nebeturėjau vilties.
-

Blofeld.
- ®espect
-
- Šiauliai
- 2,034.71 Lt
» 2012 Lap 17, 14:46
Čia tas pats kas pasiimt kokios sieros rūgšties ir užsipilt ant veido. Greit visus spuogus ar dar kokį brudą išdegins, būsit gražios, ir bus pigiau. Pabandykit! 
-

HotMess
- Forumo gyventojas
-
- United Kingdom
- 42,980.47 Lt
» 2012 Lap 18, 20:52
O neisdziovina odos toks valymas?
-

Camilė.
- Forumo gyventojas
-
- Panevėžys
- 890.00 Lt
» 2012 Lap 22, 19:53
Ne  Lukai, kažkaip pasitikiu labai kosmetologe kuri man tai rekomendavo ir darė tai galiu užtikrinti, kad viskas gerai 
-

Uoga.*
- Aktyvus dalyvis
-
- 6,454.03 Lt
» 2012 Lap 25, 12:41
Pilingai atliekami po aknės liekančių dėmelių pašalinimui (tai pat ir spuogų) , norint išlyginti ir atgaivinti veido ir kūno odą, suteikti šviežumo pojūtį, pagerinti jos struktūrą. Ir nemanu, kad turint problemų su spuogais ir darant šias procedūras užtenka tik vieno karto, nes pati ne per seniausiai pradėjau gydytis, tai sakė man priklauso šeši kartai ir vienas kartas 100.00Lt o kur dar priemones įvairios (atsieina maždaug 1500.00Lt), tai jei vieną kartą išbandote, tai nemanau ar pamatysit kokį rezultatą. Pati jau esu dvi procedūras praėjus ir kaip kiti sako skausminga, tai čia perdėta, nes paprasčiausiai tepant tą rūgštį jauti tą tokį deginimą, griaužimą, bet tikrai įmanoma kentėti ir nėra ten nieko baisaus. Girdėjau ir minusų, kad darant tuos pilingus plonėja odos sluoksnis, bet turint problėmų su aknę, tai manau jau geriau daryti tas procedūras, nei vaikščioti spoguotai, randuotai.
-

Uoga.*
- Aktyvus dalyvis
-
- 6,454.03 Lt
» 2012 Lap 25, 12:47
HotMess rašė:O neisdziovina odos toks valymas?
Išdžiovina, nes atliekant tas procedūras pagr. tikslas yra atnaujinti odą ir atsikratyti senos odos sluoksnio. Po kiekvienos procedūros vis atsilupinėja po mažą odos lopinėlį.
Paskutinį kartą redagavo Uoga.* 2012 Lap 25, 12:50. Iš viso redaguota 1 kartą.
-

Uoga.*
- Aktyvus dalyvis
-
- 6,454.03 Lt
» 2012 Lap 25, 12:48
Camilė. rašė:Man darė tik vieną kartą, toliau naudojau tik priemones po, būčiau dariusi reikiamą laiką, bet gyvenu tokiame mieste kur šitokia procedūra niekur neatliekama. Veidą valo glikolio atrodo rūgštimi ir vėliau reikia naudoti kremą ir prausiklį su ta rūgštimi, taip procedūra tikrai nėra maloni, bet vienintelė kuri man padėjo, kai jau nebeturėjau vilties.
O pati iš kokio miesto esi?
-

HotMess
- Forumo gyventojas
-
- United Kingdom
- 42,980.47 Lt
» 2012 Lap 28, 20:33
Camilė. rašė:Daug sveikiau atrodo oda, spuogų ir randelių, pigmentinių dėmių likusių nuo spuogelių taip pat beveik nebeliko
Skamba neblogai, reikes pasiziureti kokios kainos. Gal zinot koks angliskas terminas siam veido valymui?
-

Camilė.
- Forumo gyventojas
-
- Panevėžys
- 890.00 Lt
» 2012 Gru 02, 01:33
Esu iš Panevėžio, dabar išeilės du savaitgalius važiavau į Vilnių, darė  Man nesilupo nes davė riebų kremą tokį tept, kad viskas būtų gerai 2 dienas po procedūros 
‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata
|
|
|