Vegetariška dietaVisi gydytojai gali patvirtinti, kad mesa organizmui yra butina. Vegetarai privalo papildomai, pasikonsultave su gydytojais, vartoti ivairius vytaminus ir maisto papildus. Kitaip gali smarkiai susigadinti sveikata. As asmeniskai vegetare tikrai nenoriu tapt, nes man geriau valgyt mesa, nei vartot ivairius preparatus.
tereikia šiek tiek pasiskaityti... bet man patinka vegetarizmas nes tai visu pirma: SVEIKA, visų antra man išties gaila visų tų vargšų gyvūnėlių... ir šiaip tai čia mano asmeninis pasirinkimas
![]() ![]() ![]() guste, tu nesuprask, kad tai taikau būtent tau
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Guste, o kai skaitau tavo postus, tai man iškart norisi deklamuoti:" ... IŠ KUR MERGAITEI TIEK DRĄSOS, TIEK VALIOS GELEŽINĖS..." (S.Nėris "Marija Melnikaitė") Aš ir dažnai nieko negaliu suprasti, tada pradedu garsiai rėkti ir visiem sakyti kad viskas neteisinga ir savo tiesas įrodinėti... ir dažniai prisišaukiu bedos... todėl duosiu patarima... jei tau netrukdo geriau ir nesigilink per daug
![]() o del "marijos melnikaitės" tai vis dėlto priimsiu kaip komplimentą ![]() ![]() ‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |