Įvairūs Mistika

Vaiduoklių namai Lietuvoje

Vartotojo avataras

Deimante*_

Įsijaučiantis

956.20 Lt

Standartinė » 2010 Bal 25, 23:02

Tikriausiai daugelis besidomintys antgamtiniais reiškiniais susimąsto - kodėl antgamtinių vietų neturetų būti ir čia - Lietuvoje. O pasirodo tokių vietų, tiksliau "vaiduoklių namų" tikrai yra. Tą patvirtina ir gana garsus Lietuvoje parapsichologas - S. Azanovas.

Važiuojant autostrada Vilnius - Panevežys galime pastebėti gana niūriai atrodanti nama:
Paveikslėlis

Tiesa jis dabar šiek tiek apdegęs. Bet prieš tai viena Lietuvos televizija su Azanovo pagalba atliko tyrima, išsiaiškinti kas štikro ten darosi.
Anot Azanovo (tuo metu kai jis lankesi) šiame name „gyvena“ dvi antgamtinės butybes (toliau - sielos) - maža mergaite ir senelis. Senelis su parapsichologu nesikalbejo, labiau linkusi kalbėti buvo maža mergaitė. Iš šio pokalbio pavyko išsiaiškinti, jog naktimis tokių klaidžiojančių sielų ušklysta ir daugiau iki 10 -12. O šios dvi gyvena pastoviai. Pabrėžtina tai, jog operatoriai, TV laidos vedeja ir pats Azanovas nebuvo laikiami - ten buvusios sielos tiesiog nemegsta svečių. Tačiau parapsichologo atnešta dovana mergaitei - maža lėlė - patiko, jis ja paliko tame name. Neilgai buvus „ne- laukiami svečiai“ paliko namus.
Paveikslėlis

Taip pat parapsichologas pavaiksciojęs aplink nama aptiko vietų kur buvo nužudyti žmonės. Šalia namo galima pastebeti kita, kur gyvena žmones. Tačiau jie netiki, kad name kažkas yra. Tiesa, pasitaikydavo atvėjų, kad kartais dingdavo elektra namuose.
Visai netoli katik minėto namo, kitpus greitkelio galima pastebėti kitą namą:
Paveikslėlis

Apie šį namą galima pasakyti tik tiek, jog jo nusipirkimas gali kainuoti givybe. Kitaip tariant visi nusipirkę šį namą žudavo.

--------------------------------------

Vartotojo avataras

monstraZz

Aktyvus dalyvis

Vilnius

6,181.42 Lt

Standartinė » 2010 Bal 26, 19:14

netikiu sitom istorijom bet kur nors salia gyventi butu baisoka :blin:

Vartotojo avataras

Aurimas.

Forumo gyventojas

987.00 Lt

Standartinė » 2010 Bal 27, 16:55

Hm, važiuojant plungė - palanga, yra toks namas, labai netoli kelio, gerai matomas.
Jis nei apgriuvęs nei ką, tik šiaip toks negeras jausmas į jį pravažiuojant apima :
Be užuolaidų, durys atidarytos, ir nors vėjo nėra, darinėjasi, trankosi...
Ie mano mamos pažystamas gyvena už 500m~ nuo to namo. Tai sakė yra ne kartą bandę užkabinti užuolaidas ten. UUžkabina, išeina, po 10 min ateina pažiūrėti - užuolaidos nukabintos...

Vartotojo avataras

Fas

Patyręs forumietis

Vilnius.

22,212.34 Lt

Standartinė » 2010 Bal 28, 12:09

Tas pirmas namas yra šalia mano sodo. Jo šeimininkas buvo bitininkas ir jokių ten vaiduoklių nėr. Mano senelis su juo puikiai bendravo ir tas bitininkas tiesiog pasiligojo ir mirė, o namu niekas per daug nesirūpino ir tiek. Jis baisiai/šiurpiai atrodyt gali, nes jis juodas, o stogas raudonas, o šiaip čia tokių nesamonių priburta, kad man gėda klausyt.
Arba kitoj gatvės pusėj yra nebaigtas plytinis namas, tai per TV ir internete kažkur prirašyta, kad ten gyveno vyras ir nužudė savo šeimą, tipo skerdynės ten buvo : DD Ištikro tai ten nebaigė pirties statyt ir tokia čia ta mistika. Man pikta, kad mirus žmogui apie jį prikuria tokių nesamonių, dar tą namą sudegino kažkoks lochas piromanas ir tik po to kai tie Diarči ar kaip jie ten nufilmavo ir tokių nesamonių prišnekėjo, kad baisu. :piktas: :dry:
P.S aš apie tas antras ir yra pirtis, net nepastebėjau. :)
Eina sau kaip man pikta, jokių ten senelių ir anūkių negyveno : DDD Azanovas urodas neatsiprašant. :annoy:

Vartotojo avataras

Allez

®espect

♣ Narnia

545.00 Lt

Standartinė » 2010 Bal 28, 16:15

Palanga-Butingė irgi yra kažkokia senoji mokykla.Tipo kažkokie garsai naktį būna. :o :cry:

Vartotojo avataras

Allez

®espect

♣ Narnia

545.00 Lt

Standartinė » 2010 Bal 28, 20:02

Klaipėdoj? :shock: :o :o
Baisu! Dar Palangoj būtu,tai ką žinau..

Vartotojo avataras

Deimante*_

Įsijaučiantis

956.20 Lt

Standartinė » 2010 Bal 29, 23:10

As gyvenu kaime ir tokiam sode netoli mano namu yra toks namelis ten turbut zmones nebaige statyti taj sake pora mano draugiu ten vakare vaiksciojo ir mate kaip pro langa baltos sviesos taip retkarciais praeidavo taj sake kaj pamate pabego kita vakara eina pro ta vieta ir vel tas pac .. :cry: Na bet gali but kad prisigalvojo... :roll: :blin:

Vartotojo avataras

Eglė.

Įsijaučiantis

Harlow.

1,712.28 Lt

Standartinė » 2010 Bal 30, 15:08

Kai buvau kaime ir po jį vaikščiojau ėjau pro sugedusį namą (matėsi, kad jau seniai sudegęs, nes ir medžiai į jį įaugę ), tai jis visas juodas, o jo viduj balta siena ir baltas čiužinys, kietai atrodė. x dd

Vartotojo avataras

Deimante*_

Įsijaučiantis

956.20 Lt

Standartinė » 2010 Geg 01, 23:36

Kai buvau kaime ir po jį vaikščiojau ėjau pro sugedusį namą (matėsi, kad jau seniai sudegęs, nes ir medžiai į jį įaugę ), tai jis visas juodas, o jo viduj balta siena ir baltas čiužinys, kietai atrodė. x dd

Joa,isivaizduoju kaip fainai x]]

Vartotojo avataras

eeemilijaaa

Dalyvis

0.00 Lt

Standartinė » 2010 Geg 05, 17:30

teko aplankyti viena buta (kuriame dar gyvena zmones) ir jame nakvoti, tai jame ir vaidenasi, vakare lekstes sklando ore ar kiti daiktai. kad butume mate

Vartotojo avataras

MantuksxD123

Apšilinėjantis

315.80 Lt

Standartinė » 2010 Geg 06, 00:04

Yra tu vaiduokliu namu ir daug. As gyvenu mazeikiuose i tai zinau kelis o ten mazas miestelis :DD :roll:

Vartotojo avataras

saulė.pasaulio

Moderatorė

24,821.77 Lt

Standartinė » 2010 Geg 06, 10:38

Na Mažeikiuose nei vieno nežinau, neteko girdėti ; / bet kažkaip nujaučiu, kad viename gali būti ; D

Vartotojo avataras

MantuksxD123

Apšilinėjantis

315.80 Lt

Standartinė » 2010 Geg 06, 13:47

yra keli gal daugiau yra bet nezinau pagrindiniai tokia kaip senoji ligonine ten tai 100% yra esu pajutes mates ir t.t :DD Dar raudondvaris prie gelezinkelio jame nezinau ar tikrai yra bet kiek girdejau tai yra dar paliepe uz rusu mokyklos i ja nebevaiksto nes savininkas atvaziuoja tvarko jis ten kažką be to yrgi esu girdejas ir jutes :DDD.

Vartotojo avataras

C.l.e.o.

Patyręs forumietis

Šiauliai

2,493.52 Lt

Standartinė » 2010 Geg 06, 19:23

Aukštelkėj žinau vieną ;D prieš mano draugės namą stovi ;D baugiai labai atrodo ;D kai mano vaikinas ten nubėgo, pažiūrėt ar kas yra, sakė, kad nieko baisaus ;D bet man vistiek šiurpu ;D

Vartotojo avataras

MantuksxD123

Apšilinėjantis

315.80 Lt

Standartinė » 2010 Geg 06, 21:11

tai kai nubegi pavaikstai minute nieko ir nebuna :D

Įvairūs Mistika

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 2 nariai :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 2 svečių(iai)
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių