Vaiduokliški filmukai ir foto
53 pranešimai(ų)
• Puslapis 3 iš 4 • 1, 2, 3, 4
na reikejo ne tik ziureti bet ir klausytis.istorijoje apie vestuves yra mistiska tuom kad buvo nuzudyta ar kazkas padasaus nuotaka su vestuvine suknele, paskui po keliu metu ta pacia suknele uzsidejusi moteris paslaptingai zuvo.ta istorija pasikartodavo daug kartu...
mane truputi ibaugino ta istorija Kaip tik radau tema kuriai mano istorija labai tinka.. sia vasara buvau pas drauge jos mociutes bute.. na kaip sakant "plepalu naktis".. Radau jos mociutes pizama tokia labai didele apsimoviau ir sumanem pakviliot.. Isijungem ostapenko dviratuka ir pradejau sokt.. drauge sugebejo tai iamzinti savo mobiliajam.. taip atrodo na kas cia tokio paprastas dalykas.. bet po savaites kai atejau pas drauge ji man pareiske jog nufilmavome vaiduokli.. kadangi as nesu tokia kuri tiki tokiais dalykais pamaniau jog drauge pamate kokia striukyte uz mano nugaros ir issigando.. paprasiau jog parodytu.. kai sokau kambario durys buvo atidarytos ir pro jas matesi koridorius.. filmukas yra 0:27 s trukmes.. mazdaug 0:17 s koridoriuje pasirodo berniukas balta maikute ir galbut po 2 s jis dingsta.. nuejome patikrinti i ta buta.. ir ten negalejo buti nieko panasaus ta akimirka. ziurejau ta klipa gal 100 kartu,.. na as patikejau.. veliau parodeme ta klipa galbut dar 10ciai zmoniu ir jie mate ta pati ka ir mes.. beda yra ta jog mobilus telefonas turi tik IR rysi.. Gal kas zinot kaip galima butu ji perkelt kitur? Galbut jei iseitu tada galeciau parodyti ir jum
![]()
53 pranešimai(ų)
• Puslapis 3 iš 4 • 1, 2, 3, 4
‹ Įvairūs ‹ Mistika |