Užrašinė
16 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 2 • 1, 2
Aš tai jaučiu silpnybę užrašinėm ir ne todėl, kad viską pamirštu ir t.t. Tiesiog..
labai mėgstu jas. Jau nuo mažumės (9 metų) vis perku. Seniau tai jeigu jau nepatiko ką parašiau ar negražiai parašiau, tai išplėšdavau lapus. Tai ilgai jos nebūdavo pas mane. Tai vis naują pirkdavau. dabar turiu tokią gražią ir jau ilgai turiu tai kažkaip praverčia. Visada nešiojuosi su savimi, nors ten nelabai kokia informacija ir parašyta. (: Kažkaip labai mėgstu tvarką joje, todėl stengiuosi tik ilgalaikę informaciją rašytis arba jau labai būdingą, bet reiktų išmokti viską rašytis nors ir nesu pamirštukas, kad kur reikia nueiti ir ką padaryti
Aš irgi!! Turiu silpnybę gražiom užrašinėm ir nesvarbu, kad į jas nieko nerašau. Nešiojuosi, kartais prireikia ką nors užsirašyt, bet mieliau į telefono 'Drafts' įsimetu. Bet tokias, kurios be langelių ir be linijų (lygiais lapais) mėgstu, nes piešt patogu. Turiu kelis sketchbook`us, kuriuos praktiškai visur nešiojuosi, kai užeina įkvėpimas pasipaišau piešinių idėjas. :}
16 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 2 • 1, 2
‹ Šis bei tas ‹ Pašnekesiai |