‹ Siuntiniai ‹ Žaidimai
-

Berry Blue
- Aktyvus dalyvis
-
- Mažeikiai
- 504.00 Lt
» 2010 Kov 21, 21:01
Šiandien galutinai, atsiprašant užsiknisau su tais simsais.
--->Citrinute, girtis, kad įsirašei moki, bet padėti kitiems-ne?
--------------------------------------
-

Voveryte18
- Lankytojas
-
- 109.78 Lt
» 2010 Kov 30, 14:55
Erikucia rašė:Galit padėt? Kaip minėjau, man viskas veikė. Bet.. kompiuterį teko nešt į garantinį. Darė atstatymą ir nieko nebeliko. Bandžiau įrašinėti tuos pačius simsus iš torrent.lt , bet nebeišeina. Meta štai ką:  Kame bėda? Kompiuteryje? Nes torrentas tas pats..
Man lygiai tas pats  tik as kazkada instaliavau simsus po to istryniau ir nusipirkau naujus ir kai suinstaliavau ismete tapacia lentele  Nezinau ka daryt...prasau gal galit padet? ;(
-

Gkkiux
- Forumo gyventojas
-
- Vilnius
- 1,739.00 Lt
» 2010 Kov 30, 18:54
Man panasiai buvo su NFSMW, tai ten tiesiog sita faila pas drauga susiradau ir nusikopijavau... Del simsu neisivaizduoju
-

Dovilė.
- Aktyvus dalyvis
-
- Šiauliai
- 18.00 Lt
» 2010 Bir 04, 22:19
Padėsit? 
-

Vytauciukea
- Aktyvus dalyvis
-
- Marijampolė
- 14,257.18 Lt
» 2010 Bir 09, 21:56
man ir taip būdavo, eik per ten kur tie tavo simsai yra, tas folderis kur viskas, kur games folderis dažniausia būna, nu nemoku paaiškint ; D
-

percula#1
- Apšilinėjantis
-
- Kaunas
- 739.28 Lt
» 2010 Bir 22, 19:05
Labai reikia pagalbos... Instaliavausi abu sims 3 papildymus (Ambitions ir World Adventures), bei stuff pack'ą High-End Loft Stuff, bet galbūt kažką blogai padariau su DAEMON Tools, o gal su Launcher kažkas ne taip: viską instaliavau taip, kaip reikia, nukrekinau ir visa kita, bet kai pabandžiau paleist paprastus The Sims 3 (čia kai dar buvau ką tik instaliavus tik Ambitions papildymą), man paleido ne Sims 3,o Ambitions... Kai instaliavau World Adventures, išmetė lentelę kad nerastas diskas, ir kad reik įdėt Ambitons diską. Taip ir padariau, ir vėl paleido Ambitions... Tas pats buvo ir su Stuff Pack'u High-End Loft Stuff... Taigi nesuvokiu, ar čia su mount'inimu kažkas ne taip, ar gal Launcheriai blogi? Labai labai prašau, padėkit 
-

Citrinute
- Patyręs forumietis
-
- 22,825.21 Lt
» 2010 Bir 24, 08:58
Berry Blue rašė:Šiandien galutinai, atsiprašant užsiknisau su tais simsais.
--->Citrinute, girtis, kad įsirašei moki, bet padėti kitiems-ne?
WTF siaip tai pasiskaityk ankstenius pranesimus o paskui kazka sakyk. Ir siaip isinstaliavau as ta zaidima kai dar tu updeitu tiek nereikejo is kazkur gavau updeita kuris veike ir man paleido, bet dabar netgi gavusi ji tau nepaleistu nes reiketu nauju updeitu, o be ju nepaleistu zaidmo. Taip yra nes sims 3 yra labiau apsaugotas nei sims 2. Ir siaip, kad tiek nebeuzsiknisineti paciai tiesiog nusipirkau legalia versija ir vssio. percula#1 jai jau instaliavai visus papildymus tai tau ir paleis naujausia nesvarbu kuria ikona (sims 3, wa) spausi nes tie zaidimai dabar pas tave yra sujunkti tik nelabai turetu pasileiti zaiimas jai spausi sims 3 turetu prasyti ijungti naujausia versija tai tavo atveju ambitions. Tu negali zaisti tu zaidimu atskirai 
-

percula#1
- Apšilinėjantis
-
- Kaunas
- 739.28 Lt
» 2010 Bir 24, 15:30
-

Draco'a
- Forumo gyventojas
-
- 1,004.53 Lt
» 2010 Bir 27, 17:50
jeigu esu įsirašius sims ambitions ir atsisiųsiu šitą, man reiks updeitint ar ne? ]
-
solvute33
- Lankytojas
-
- kaunas
- 16.00 Lt
» 2010 Bir 28, 22:24
-

Maja.
- Įsijaučiantis
-
- Panevezys
- 1,014.00 Lt
» 2010 Lie 02, 14:37
Bandau siųstis 
-

Hoshi No Suna
- Patyręs forumietis
-
- 11,212.82 Lt
» 2010 Lie 03, 08:56
Draco'a rašė:jeigu esu įsirašius sims ambitions ir atsisiųsiu šitą, man reiks updeitint ar ne? ]
Įrašant bet kokį ts3 papildymą, jam reikia naujausių updeitų.
-

Draco'a
- Forumo gyventojas
-
- 1,004.53 Lt
» 2010 Lie 03, 16:26
Ahhh, man kaip nesiseka tas updeitinimas, taip nesiseka 
-

Kiputea
- Lankytojas
-
- Kaunas
- 105.00 Lt
» 2010 Lie 04, 18:45
Laba, gal galit padet kas nors? Isirasiau Sims 3, Sims 3 WA, o galiausiai Ambitions, rasiau per daemon tools, viskas atrodo gerai pavyko, bet kai paleidziu zaidima viskas gerai buna tik iki filmuko galo,po to zaidimas nesikrauna... Gal zinot kas nors kaip sutvarkyt sita problema? Nes jau atsibodo terliotis.
-

gabuciukea
- Įsijaučiantis
-
- Vilnius
- 1,733.07 Lt
» 2010 Lie 04, 22:33
kažkada bandžiau siųstis, bet man atrodo kad iš LM, tai neveikė... ai, pagalvojau 'koks skirtumas' ir nebesiterliojau ; DD bet va čie neseniai Ambitions susiinstaliavau, viskas normaliai veikia ir reikalavimai lygtais atitinka, bet jau kaip lagina..  miestą krauna gal 10 min, tada kuriant simsą vietoj... nu, nežinau, 30min, užtrunku vos ne valandą !!  vietos diske tikrai pakanka (203GB free), RAM pas mane 3GB lygtais ar kažkas tokio... galvojau, kad gal failų per daug prisisiuntus turiu, tai purę ištryniau... bet vistiek. damnit, padėkit, žmonės.. 
Paskutinį kartą redagavo gabuciukea 2010 Lie 04, 22:37. Iš viso redaguota 2 kartus.
‹ Siuntiniai ‹ Žaidimai
|
|
|