The Sims 3![]() http://img852.imageshack.us/i/unleddn.jpg/ Help? jau kažkada turėjau sims3, bet kompiuterį perinstaliavo, tad išnyko. Tada gerai įsirašė. Ir dar bėda tame, kad pas mane c diske nėra vietos, tad rašau į kitą diską. nežinot ką daryti kai šitą išmeta? Čia vidury instaliavimo jį išmetė jei ką. man panasi situacija kaip Gretulencijai, kazkada turejau sitam kompe simsus trecius, bet kompas buvo sugedes, ji nunese pas kompiuterista ir aisku tradiciskai mano kompa grazino be puses programu.
Bandziau dabar antra karta instaliuotis, nukrekinau, sukopijavau viska padariau, bet tikriausiai kazko per daug prikopijavau ![]() Ir dar specialiai tam temą kūriau, galėjai bent paieškot kaip-irasyti-zaidimus-naujokams-t47311.html. Ten parodyta su kitu žaidimu, bet esmė ta pati
Nervinuos . Noriu isijungti sims'us kazkokia lentele islenda su uzrasu kad kažką reikia daryti su vaizdo plokstele. Bet gal pries koki menisi veike . O mano pusesere landziojo ir kažką prispaude. Bandziau perinstaliuoti ... Nieko ! Ka man daryt ? Pasakykit zmones .... As be sims'u negaliu ! Padekit ....!!!!!!!!!!!!!!!!11111
‹ Siuntiniai ‹ Žaidimai |