Siuntiniai Žaidimai

The Sims 3 pagalbos tema

Vartotojo avataras

godulexxx

Lankytojas

207.00 Lt

Standartinė » 2013 Kov 23, 20:52

Čia jau buvau pilnai įjungusi ir laukiau kol aukščiausiai užkils ir užkilo ir po to svyravo nuo 1.20 iki 1.50. Nu gal ir bus kaltas procesorius, nežinau iš tiesų, nes man anksčiau simsai veikė viskas normaliai, bet su senesne versija, bet norėjau įsirašyt papildyma ir prašė atnaujinti tai viską per naujo parsisiunčiau padariau ir lagina ištryniau papildyma vistiek lagina. Jau turbūt nebėra vilties, kad simsai veiks man :D

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Raivis

Lankytojas

220.00 Lt

Standartinė » 2013 Kov 26, 14:47

Sveiki, iškilo problema, įsijungiu simsus, užkrauna pilnai viską tada pasirinkęs simsus nusiperku nama vos tik pradedu jau žaisti išmeta tipo Not Respoting, pas manes Windows7 kas gali padėt? Gal crackas blogas?

Vartotojo avataras

Raivis

Lankytojas

220.00 Lt

Standartinė » 2013 Kov 27, 03:27

Padėkit!!! Vos atsidarau sims ir iš karto išmeta error
Paveikslėlis

Vartotojo avataras

Ferri

Apšilinėjantis

649.00 Lt

Standartinė » 2013 Kov 31, 20:27

Ką geriau naudoti crack ar Nraas nocd modą? Ir ar būtina crack naudoti? Nes aš instaliavau Pets ir Generations ir jų crack eina į tą patį folderį, tad nieko neišeina.

Vartotojo avataras

Gkkiux

Forumo gyventojas

Vilnius

1,739.00 Lt

Standartinė » 2013 Bal 01, 14:33

Jei naudoji crack, viską atnaujink iki vienos versijos ir įdėk tos pačios versijos cracką (jei versija naujausia, bus University Life crackas), jei nori naudot fixed cd (gamecopyworld.com), siųskis tą, kuris skirtas naujausiam tavo turimam papildymui, o dėl to modo neįsivaizduoju, pirmą kartą matau, jei tau veikia, gali naudot, nieko atsitikt neturėtų

gulero

Lankytojas

115.00 Lt

Standartinė » 2013 Bal 02, 20:40

Galit pamokinti, kaip nukrakint žaidimą, kad veiktų. noriu įsirašyti the sims 3 seasons, visokių crack radau, prisirašiau, bet kaip meta lentelę, kad reikia orginalaus disko, taip meta... orginalius simus atnaujinau

Vartotojo avataras

Gkkiux

Forumo gyventojas

Vilnius

1,739.00 Lt

Standartinė » 2013 Bal 02, 21:40

kaip-irasyti-zaidimus-naujokams-t47311.html, gal kada parašysiu tvarkingiau
Dėl TS3 - jau daug kartų įvairiose vietose rašiau, reikia arba viską atnaujint iki naujausios versijos ir naudot naujausią (dabar University Life) cracką, taip paprasčiau nei ieškot kažkokios kitos versijos
Arba gali nueit į gamecopyworld.com ir atsisiųst naujausio turimo papildymo fixed image - virtualų diską. Naudojant tokį nėra problemų su versijom, nebent pats žaidimas neveikia dėl skirtingų įrašytų žaidimo ir papildymų versijų
Tarp kitko, per minutę Youtube susirastum pamokas TS3 ir bet kurio papildymo įrašymui

Vartotojo avataras

Ferri

Apšilinėjantis

649.00 Lt

Standartinė » 2013 Bal 03, 15:21

Aš naršiau Sims 3 videos ir radau tuos nraas modus, jie labai naudingi, nocd neleidžia žaidimui prašyti disko (bet kokiai versijai), taip pat yra modai kurie leidžia visiškai valdyti savo miestą ir taip pat turėti daugiau nei 8 simsus (ir labai lengva instaliuot), tik nežinau ar geriau yra paprastas crack ar tiesiog tas modas. Bet atrodo kad gerai veikia.

*SmiLe

Lankytojas

190.84 Lt

Standartinė » 2013 Geg 02, 19:35

Sveiki. Labai prašau padėkiteee ;\ Nesenai atsisiunčiau The Sims 3 (iš zMule) Ir suinstaliavau, viskas veikė puikiai, viskas OK. Tačiau vakar, užsimaniau atsisiųsti The Sims 3 Supernatural, atsisiunčiau (iš thepiratebay) ir suinstaliavau. Bandau paleisti. Krauna krauna, viskas ok, tada išmeta jau tą meniu simsų, paspaudžiu new game, tada pasirenku žemėlapį (Moolight Fall) ir pradeda krauti jau, tačiau truputį pakrauną, užstringa, ir išmeta lentelę: the sims 3 has stopped working a problem caused the program to stop working correctly..

Su DEP jau viską kaip ir sutvarkiau, o daugiau nežinau ką daryti.. ;\
Pas manęs Windows 7.

Prašau padėkite. Ačiū

Vartotojo avataras

Gkkiux

Forumo gyventojas

Vilnius

1,739.00 Lt

Standartinė » 2013 Geg 02, 20:12

Ar atnaujinai ir kurį cracką naudojai?

*SmiLe

Lankytojas

190.84 Lt

Standartinė » 2013 Geg 02, 21:13

The Sims'ams 3, naudojau tą, kuris jau buvo įdėtas i archyvą,kai atsisiunčiau, o dėl atnaujinimo, tai dabar naujinu. :\

Vartotojo avataras

Gkkiux

Forumo gyventojas

Vilnius

1,739.00 Lt

Standartinė » 2013 Geg 02, 21:34

Kai atnaujinsi, naudok tą cracką, kuris skirtas tai versijai, į kurią naujini. Atrodo, bet kokiu atveju čia bus Supernatural crackas

*SmiLe

Lankytojas

190.84 Lt

Standartinė » 2013 Geg 03, 13:33

Gkkiux, labai tau ačiū. Viskas dabar gerai. +REP ;)

lukas11xxf

Aktyvus dalyvis

Klaipeda

3,892.94 Lt

Standartinė » 2013 Geg 26, 14:41

Sveiki ,turiu problema nors čia nemano problema :D ,tiek to ,mano draugė istaliavo The Sims 3 Deluxe Edition ir išmete štai šita:
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.

Vikuteee75

Lankytojas

115.00 Lt

Standartinė » 2013 Geg 26, 14:47

Mano dekstopas :D

Siuntiniai Žaidimai

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 2 nariai :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 2 svečių(iai)
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių