The Sims 3 pagalbos temaČia jau buvau pilnai įjungusi ir laukiau kol aukščiausiai užkils ir užkilo ir po to svyravo nuo 1.20 iki 1.50. Nu gal ir bus kaltas procesorius, nežinau iš tiesų, nes man anksčiau simsai veikė viskas normaliai, bet su senesne versija, bet norėjau įsirašyt papildyma ir prašė atnaujinti tai viską per naujo parsisiunčiau padariau ir lagina ištryniau papildyma vistiek lagina. Jau turbūt nebėra vilties, kad simsai veiks man
![]() -------------------------------------- Jei naudoji crack, viską atnaujink iki vienos versijos ir įdėk tos pačios versijos cracką (jei versija naujausia, bus University Life crackas), jei nori naudot fixed cd (gamecopyworld.com), siųskis tą, kuris skirtas naujausiam tavo turimam papildymui, o dėl to modo neįsivaizduoju, pirmą kartą matau, jei tau veikia, gali naudot, nieko atsitikt neturėtų
kaip-irasyti-zaidimus-naujokams-t47311.html, gal kada parašysiu tvarkingiau
Dėl TS3 - jau daug kartų įvairiose vietose rašiau, reikia arba viską atnaujint iki naujausios versijos ir naudot naujausią (dabar University Life) cracką, taip paprasčiau nei ieškot kažkokios kitos versijos Arba gali nueit į gamecopyworld.com ir atsisiųst naujausio turimo papildymo fixed image - virtualų diską. Naudojant tokį nėra problemų su versijom, nebent pats žaidimas neveikia dėl skirtingų įrašytų žaidimo ir papildymų versijų Tarp kitko, per minutę Youtube susirastum pamokas TS3 ir bet kurio papildymo įrašymui Aš naršiau Sims 3 videos ir radau tuos nraas modus, jie labai naudingi, nocd neleidžia žaidimui prašyti disko (bet kokiai versijai), taip pat yra modai kurie leidžia visiškai valdyti savo miestą ir taip pat turėti daugiau nei 8 simsus (ir labai lengva instaliuot), tik nežinau ar geriau yra paprastas crack ar tiesiog tas modas. Bet atrodo kad gerai veikia.
Sveiki. Labai prašau padėkiteee ;\ Nesenai atsisiunčiau The Sims 3 (iš zMule) Ir suinstaliavau, viskas veikė puikiai, viskas OK. Tačiau vakar, užsimaniau atsisiųsti The Sims 3 Supernatural, atsisiunčiau (iš thepiratebay) ir suinstaliavau. Bandau paleisti. Krauna krauna, viskas ok, tada išmeta jau tą meniu simsų, paspaudžiu new game, tada pasirenku žemėlapį (Moolight Fall) ir pradeda krauti jau, tačiau truputį pakrauną, užstringa, ir išmeta lentelę: the sims 3 has stopped working a problem caused the program to stop working correctly..
Su DEP jau viską kaip ir sutvarkiau, o daugiau nežinau ką daryti.. ;\ Pas manęs Windows 7. Prašau padėkite. Ačiū ‹ Siuntiniai ‹ Žaidimai |