Diskusijos Įdomios nuorodos Įvairūs testukai

Testas, atspindintis Jus

Vartotojo avataras

Ruuut

Įsijaučiantis

Alytus

3,711.25 Lt

Standartinė » 2009 Bal 22, 13:06

Nepatingėkit, paskaitykit. Gal būt sužinosite apie save ką nors naujo?

Svarbiausia kuo aiškiau įsivaizduoti to, kas prašoma.
Taigi, pradedam :

Įsivaizduokite dykumą?

Kokia ji jums atrodo?
Karšta, šilta? Gal labai pusto? Koks smėlis?
Ar jums karšta? Ar maloniai šilta? O gal jūsų dykuma turi kažką nebūdingo dykumai?
Gal yra oazių su vandens šaltiniais? O gal ,atvirksčiai, sausa, troškina ir dar vėjas beria smėlį į akis?
Kokia saulė? Kaitri? Deginanti? Ar tiesiog saulė kaip saulė?
Ar jums maloni ta dykuma?

Dabar įsivaizduokite toje dykumoje kubą (kubas - tai figūra)
Koks tas kubas?
Koks jo dydis? Didelis, mažas? Miniatiūrinis? Dydžio kaip jūs? O gal didelis kaip namas?
Iš ko jis padarytas? Iš kokios medžiagos/tekstūros?
Medinis, stiklinis, akmeninis, plasmasinis, medžiaginis, guminis, o gal iš maisto ar vandens? Gal iš neaiškios medžiagos? Spalvotas?
O vidus? Jis tuščiaviduris ar pilnas? Gal jo viduje kažko yra?
Koks tas kubas? Gal įsivaizdavote jį visai kitaip - visai iš kitokių medžiagų, spalvų..ypatingą, paprastą,
o gal senovinį ar prašmatnų?

Dabar įsivaizduokite toje dykumoje arklį
Koks tas arklys?
Kaip jis atrodo? Kokios spalvos? Gal rudas, juodas, baltas, o gal margas arba žalias?
Gal jis paprastas ūkiškas arklys? O gal laisvas it laukų vėjas?
Ar koks lenktynių žirgas? Visas pasitempęs, supintais šeriais?
Gal visai kitoks, koks su sparnais, ar dar koks nors?
Kaip jis jaučiasi? Pavargęs, linksmas, o gal tiesiog rūpšnoja žolę ar geria vandenį? O gal, atvirkščiai, išsekęs? O gal jis miega?

Kaip arklys reaguoja į kubą? Ar jūs įsivaizduojate juos atskirai? O gal nutolę vienas nuo kito? O gal arklys ganosi prie kubo? O gal yra pačiame kube?

Dabar įsivaizduokite dykumoje kopėčias
Kokios tos kopėčios?
Iš ko padarytos? Iš medžio, metalo, o gal iš siūlų išpintos, arba tai kaip vijokliai/lianos?
Ar jos tvirtos? Ar minkštos ir trapios? O gal jos mainosi - vieną kartą tokios, kitą kitokios?
Gal išvis stiklinės?
Kokio ilgio?

Kur kopėčios yra? Šalia kubo? Ar šalia arklio?
O gal jos tiesiog guli ant smėlio?
Arba jungia kubą ir arklį? O gal atremtos į kur nors?
Tai kokia jūsų kopėčių padėtis?

Dabar įsivaizduokite, kad toje dykumoje kyla didžiulė, didžiulė smėlio audra
Kas vyksta, kai kyla ši audra?
Kas atsitinka kubui?
Kas atsitinka arkliui?
Kas atsitinka kopėčioms?

Atsakymai:
(Visko gali būti, kad atsakymai jūsų nedžiugins arba pasirodys viskas atvirkščiai - taip, taip gali atsitikit, bet daugumai žmonių atsakymai atitinka tikrovę - pažiūrėkit kaip jums, o gal sužinosi apie save ką nors naujo )

Dykuma - tai jūsų vaikystė.
Kaip jūs ją įsivaizdavote, tokia ji ir buvo (arba labai panaši).
Jeigu ji buvo karšta, deginanit ir tai jums buvo nemalonu, vadinas, vaikystė prabėgo nelabai džiaugsminai.
Jeigu ji buvo karšta, deginanati, bet tas karštis jums buvo malonus, vadinasi, jūsų vaikystė buvo jaudinanti, pilna nuotykiu, gerų emocijų.
Daugiausiai jūs patys galite suprasti palyginę savo dykumą ir atsiminimus apie vaikystę? Ar jaučiate tarp jų ką nors bendro? Kažką panašaus?
O gal dykumoje jums buvo negera, o vaikystė prabėgo gražiai? Visko gali būti, bet tai jums atksleis gal ką naujo? Gal per blogai galvojate apie savo praeitį - vaikystę, arba atvirkščiai?

Kubas - tai jūs pats.
Na kaip jūs įsivaizdavote savo kubą?
Didelį ir gražų? Mažą, bet akmeninį? Lengvą ir stiklinį?
Daugiausiai jūs patys sau galite atsakyti koks jūs, pamąstęs kaip įsivaizdavote savo kubą.
Pvz. aš įsivaizdavau savo kubą su apvaliais kampais - beveik netgi ne kubą o skritulį. Jis buvo stiklinis, jame liejosi spalvos, kaip benzininėje baloje (spalva keitė splavą) ir jis buvo tuščiaviduris. Tokia, galima sakyti, aš ir esu. Arba tokią save įsivaizduoju. Aš esu "suapvalintais kraštais" - truputi švelni. Spalvos, tai kaip nuotaikos, kaip idėjos - keičia vienas kitą - impulsyvumas. Aš net specialybės neturiu, nes nuo vaikystės taip keičiasi norai ką noriu veikti, kuom užsiimti, kad ligi šiol nesugalvoju. Imuosi vieno, paskui imuosi kito - čia tikras nepastovumas.
Kubas visas stiklinis irgi dėl jautrumo. O tuščiaviduris tai, ne dėl to, kad būčiau "tuščia" , gal daugiau nieko neslapeianti, nes viskas /visos spalvos kubo paviršiuje. Labai gerai matosi mano jausmai/emocijos. Aš net meluoti niekam negaliu - iškart supranta, kad meluoju

Na o kaip jūsų kubas? Gal norite pasidalinti apie jo išvaizdą? Galėtume kartu apspręsti? Arba jūs pasakykite ką manote apie tas kubo savybes ir kaip jos atspindi jus? Ar labai atspindi?

Arklys - tai jūsų partneris/antroji pusė.
Šį testą dariausi, kai dar nebuvau susiradusi savo išrinktojo. Mano arklys buvo rudas, gražus, paprastas, bet kažkuo ypatingas arklys. Turėjo rudus karčius. Mano vyras turi rudus plaukus Aišku pusę pasaulio turi rudus plaukus, bet vistiek. Jis paprastas, bet ir nepaprastas. Ir gražus.
O mano mamos arklys gavosi nuvargęs, išsekęs ir visais "dasibaigęs". Iš jos santuokos tą patį galima pasakyti. Štai ką pasamonė sako apie santykius su vyru ir ką jis pati giliai mano arba jau taip nebemano.

O jūsų koks arklys? Gal koks užsienietiškas? O gal su sparnais - kaip "vyras ant balto žirgo"?

Kopėčios - tai jūsų draugai/pažįstami.

Iš kokios tekstūros kopėčios, visko gali būti iš to ir jūsų draugai padaryti Pvz. mano kopėčios buvo paprastos medinės - tai reiškia nuoširdžius draugus ir santykius su jais.
Kai dariau testą šį - buvo žmogus, kurio kopėčios buvo marmurinės, tai jis ir draugų tokių ieškojosi (iš iskaičiavimo, kažkokių "su ryšiais")

Į ką kopėčios atremtos? Jeigu į kubą, vadinas, draugai pasikliauna jumis, netgi nuo jūsų truputi priklauso, jiems svarbi jūsų nuomonė ir jie gal net kažko tikisi iš jūsų. Jeigu atremtos į arklį, tai gal tie jūsų draugai yra/ arba aties iš draugo pusės.
Jeigu guli kopėčios, vadinas, draugai kaip draugai, bet kai ko apie jus ir nežino, jums gera pabūti kartu, bet per daug artimai nebendraujate, arba nenorite pasakotis savo paslapčių.

Audra - tai toks gyvenimo įvykis, kai žemė slysta iš po kojų. Būna gyvenime tokie periodai, kai atrodo "nu blogiau būt negali", nes blogai ir ten, ir ten. Arba koks sukrečiantis įvykis, nuo kurios nors kaūk.

Tai kasgi atsitiko jūsų kubui t.y. jums? Ar jį užpustė? Ar jis liko stovėti vietoje?
Kas atsitiko su jūsų kubu, parodo, kaip jūs reaguojate į "gyvenimo audras".
Ps: Aš tai sudužau

O kaip į audrą reagavo jūsų arklys/jūsų antroji pusė? Gal pabėgo ?

O kopėčios? Nesulūžo? Ar užpustė jas? O gal jos pasislėpė kube arba po arkliu?
Mano kopėčias užpustė, ir tikrai, kai buvo gyvenime įvykis, kuris apvertė mano gyvenimą - dingo visi draugai, bet ne jie nusisuko, o tiesiog aš nustojau su jais bendravusi.

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Flightless.

®espect

Kaunas

7,165.06 Lt

Standartinė » 2009 Bal 22, 13:51

Patiko. šiaip labai mažai kas tiko, bet vistiek buvo įdomu. :]

Vartotojo avataras

Ruuut

Įsijaučiantis

Alytus

3,711.25 Lt

Standartinė » 2009 Bal 22, 14:01

Man tai viskas tiko. ir patiko ;)

Vartotojo avataras

Gustė*

Aktyvus dalyvis

Šiauliai

6,095.88 Lt

Standartinė » 2009 Bal 22, 14:19

Na buvo idomu,kai pamaciau kokio ilgio bus tas testas,pamaniau neskaitysiu,bet sugryzau ir paskaiciau.Daug kas atitiko :up: ;)

Vartotojo avataras

Kerry.

®espect

948.17 Lt

Standartinė » 2009 Bal 22, 14:26

Patiko.Ne viskas sutapo,bet buvo to kas ir sutapo. :)

Vartotojo avataras

Artes

®espect

...netoli

30,325.57 Lt

Standartinė » 2009 Bal 22, 19:36

nelabai ieškojau sutapimų, nelabai gilinausi. Tiesiog viską perskaičiau ir man tai buvo kaip hipnozė, maža relaksacija. Pabėgau nors trumpam nuo realybės į dykumą...

Vartotojo avataras

Ruuut

Įsijaučiantis

Alytus

3,711.25 Lt

Standartinė » 2009 Bal 22, 20:30

Mane asmeniškai nuglumino šis testas lyg į sapną.. patiko.

Vartotojo avataras

Violet Hill.

Aktyvus dalyvis

Kaunas

700.00 Lt

Standartinė » 2009 Bal 23, 17:32

Šiaip tikrai gluminantis testas... :roll: Nežinau ar taip iš tikrųjų bus, kaip čia gavosi atsakymai, bet...
Mano dykumoj nebuvo pernelyg karšta, buvo smėlių kopos, beveik vien smėlis, piramidės kelios... Arklys buvo toks rudas, mažas, juodais karčiais, galima sakyti, ponis. Stovėjo įsitempęs, dairėsi.. buvo gražus. Kubas buvo kaip ir toks guminis, nemoku apsakyt tos medžiagos, pilnaviduris, raudonas, ovaliais kraštais... Kopėčios buvo senos, paprastos, nublukusios rudos spalvos, gulėjo netoli kubo ir arklio, ant smėlio... Audra nebuvo labai stipri, tik pustė smėlį... Apipustė kopėčias, arklys nenuėjo, tik pasislinko toliau, ir bemaž gailiai žiūrėjo į kubą ir kopėčias. Kubą apipustė ir jis nukrito ant vieno šono...
Atsakymais pernelyg nesistebiu..

Vartotojo avataras

Rouge

Aktyvus dalyvis

Panevėžys

4,247.45 Lt

Standartinė » 2009 Bal 24, 23:05

idomu :up: pasinerti į vaizduote :love: ;) man tokie patinka :)

Vartotojo avataras

Amerika

Įsijaučiantis

2,676.87 Lt

Standartinė » 2009 Bal 30, 14:27

man tai sunkiai isivaizduoja kas nors...neturiu lakios fantazijos...tad ir visas testas nelabai samones parode va tik apie vaikyste ir mylima zmogu gal pataikiau kazkaip.. :roll:

Vartotojo avataras

Shy.

Aktyvus dalyvis

7,610.49 Lt

Standartinė » 2009 Bal 30, 21:58

Fainai čia. :up:

Vartotojo avataras

Evyy

Įsijaučiantis

Vilnius

2,989.85 Lt

Standartinė » 2009 Geg 16, 11:07