Įvairūs Mistika

Telekinezė, telepatija

Vartotojo avataras

Citrinute

Patyręs forumietis

22,825.21 Lt

Standartinė » 2006 Gru 10, 18:52

Zinai daug yra taip pat mananciu, bet tu klysti. Na galvok kaip nori :roll:

--------------------------------------

Vartotojo avataras

D@RKeris

Lankytojas

369.20 Lt

Standartinė » 2006 Gru 10, 20:41

telekinese tikiu ir manau kad galima butu surast irodimiu kad ji egzistuoja
butu gerai moketi ja naudotis :twisted:

Vartotojo avataras

svelnutele

Apšilinėjantis

kaunas

1,172.70 Lt

Standartinė » 2006 Gru 28, 11:28

JAi galėčiau taip daryti, tai būčiau laimingiausias žmogus :ham:

Vartotojo avataras

[Opheliac]

Aktyvus dalyvis

Telšiai

22,119.66 Lt

Standartinė » 2006 Gru 28, 17:04

Pagal mane, telekenizės nėra, o telepatijatikiu.

Vartotojo avataras

DJ Ezopas

Aktyvus dalyvis

Kur šventieji galą gauna.Kaunas:)

7,109.23 Lt

Standartinė » 2006 Gru 28, 21:26

TELEKINEZĖ TIKRAI YRA! aš tai gerai žinau,tik kad va niekas net nepabando pabandyt ar turi tokių sugebėjimų nes jais netiki arba netiki kad pavyks.Telepatija taip pat egzistuoja kaip ir telekinezė,bet su telepatija jau sunkiau,mažai žmonių turi tokius sugebėjimus,o jei ir turi tai bijo juos parodyt,nes įsivaizduokit kaip pasijaustumėt,kad kažkas žino ką tu galvoji,ir ar to žmogaus neatskirtumėt nuo kitų, jūs nuo jo šalintumėtės ir jo bijotumėt,aš taip manau.
Supraskit- protas gali daug daugiau nei jūs įsivaizduojat Juk nebereikalo sakoma,kad žmogus naudoja tik tam tikrą dalį smegenų, o įsivaizduokit,kas būtų jei naudotumėmės visu pajėgumu! Galbūt ne tik judintume daiktus ir suprastume vienus kitus be žodžių bet galėtume padaryti dar daugiau neįsivaizduojamų dalykų!!

Vartotojo avataras

[Opheliac]

Aktyvus dalyvis

Telšiai

22,119.66 Lt

Standartinė » 2006 Gru 29, 19:22

na, bent jau man su telepatija geriau sekasi nei su telekenize. Esu mintimis draugams šį tą pranešusi, kai man reikėdavo pagalbos, bet neįsivaizduoju kaip daiktai gali judėti mintimis :lol: na aišku, visai galimas daiktas kad tai įmanoma, nes juk niekas neįsivaizduoja keik gali mūsų protas...

Vartotojo avataras

DJ Ezopas

Aktyvus dalyvis

Kur šventieji galą gauna.Kaunas:)

7,109.23 Lt

Standartinė » 2006 Gru 30, 13:30

pakartosiu dar kartą,jei yra telepatija,tai yra ir telekinezė.Aš telepatija šiaip neužsiimu,bet man pavyksta toks dalykas...kaip čia pasakius... na gal įtaiga kitiems žmonėms.Bet ne visada man pavyksta įtaigoti kitus žmones,nes man geriausiai pavyksta tik su tais kuriuos geriausiai pažįstu.O telekinezė man taip pat nenaujiena,man buvo pavykę pajudinti popieriaus lapelį mintimis,bet po to jau kad ir kiek bandžiau nepavyko...

Vartotojo avataras

Citrinute

Patyręs forumietis

22,825.21 Lt

Standartinė » 2007 Sau 07, 01:59

Pagal tave turbut ir vaiduokliu nera, zinok zmogaus galios beribes jei tik 100 proc tuo tiketum,noretum ir siektum tau pavyktu , bet jai netiki nieko nepadarysi daug tokiu zmoniu yra ;)

Beje DJ ezopas deja telepatiniu sugebejimu turime mes visi iki vieno tik nezinome kaip tai naudoti ir netikime , bet pries daug daug metu mes net nezinojome ,o dabar kažkiek pradedame mastyti apie musu tikruosius sugebejimus taigi zmonyje eina i prieki :clap:

Vartotojo avataras

Cosim

Lankytojas

Kaunas

1,113.80 Lt

Standartinė » 2007 Sau 07, 02:19

Jei rimtai,tai šita tema nieko nekeicia tai kad ar visa tai yra nes zmogaus suvokimo ribos neleidzia kol kas to suvokt. kiek zn taj yra numanoma taip kad zmogus siais laikais naudoja tik 10% savo smegenu. kam kiti 90% neaisku ir bus neasiku dar ilga laika. bet atkreipkit demesi kad technologijos vystosi i visai nauja lygi kad jeigu jau yra issifruotas zmogaus DNR codas. suvokimas augau, mes pradedame suprast daug dalyku kuriu negalejome suprast pries sakykim 100 metu. tada net mobiliaku nebuwo ir niekas negalvojo kad tokie dalykai isvis gali buti pagaminti. ir kai pradejo gamint savo tas plytines noshkes taj ziurekit kur dbr nuvare. skaityk windows XP tawo telefe. fotikas, mp3 ir viskas kitas. sukista i toki maza aparaciuka. o dbr griztam prie temos. vien del to kad lapelis pajudejo vien nuo jo spoksojimo nieko neirodo. ir zmoniu minciu nuspejimas. priezasciu gali buti visokiu. nesakau kad telekinese ir dar ten kazkas neegzistuoja, sakau kad tas dar neaisku ir tik laikas gali atsakyt i si klausima. su laiku VISKAS paaiskes.

Vartotojo avataras

Drm

Įsijaučiantis

Kaunas

0.00 Lt

Standartinė » 2007 Sau 07, 10:21

Na kad daiktus pajudinti tai cia ne STar Wars :D bet perduoti mintis, ar itakoti kita zmogu (vien tik ziurint i ji ir galvojant apie ji) tikrai galima!

Vartotojo avataras

Wile

Apšilinėjantis

plunge

2,686.50 Lt

Standartinė » 2007 Vas 03, 21:12

toks sugebejimas gali astirasti del neiggalumo zmogaus protui :cry:

Vartotojo avataras

Ausriukas

Dalyvis

4,230.10 Lt

Standartinė » 2007 Kov 06, 10:07

na as manau kad musu protevei tai sugebejo nes dabar kai uz mus viska atlieka masinos ka gali zinot zmogau

pinigėlis :)

Įsijaučiantis

5,028.10 Lt

Standartinė » 2007 Geg 02, 17:54

Tikiu, kad telepatija egzistuoja, bet kad telekinezė - ne. Gal būt tai įtakoja magai, kurie tik parodo, kad tai triukas, skirtas žmonėms privilioti. Tačiau tai nereiškia, kad nenorėčiau jog telekinezė egzistuotų. Žinoma, nebūtinai aš turėčiau tokią dovaną gaut, bet vistiek kam nors nuskiltų.

Vartotojo avataras

Lukys

Dalyvis

24,433.45 Lt

Standartinė » 2007 Geg 02, 18:33

Aš tai tikiu abiem dalykais.
Sykį kai lovoj gulejau ir tingejau atsikelt bandziau tv pulta prisitraukt :)
Teko atsikelt ir eit pasimt :lol:

Vartotojo avataras

angina

Lankytojas

Klapėda

212.50 Lt

Standartinė » 2007 Geg 08, 18:02

Nu aš tai tikiu truputi. :lol:

Įvairūs Mistika

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt