Tavo horoskopo ženklas ir Magija
30 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 2 • 1, 2
Dvyniai-Šiems,turintiems oratoriaus sugebėjimų žmonėms labiausiai sekasi atlikti užkalbėjimus .Jie meistriškai moka naudotis Vėjo stichija. Laukai ir pievos,kuriuose siaučia debesys ,-geriausia vieta atspėti norus ir aktyvacijai intuicijos. Dar vienas Dvynių ,,arkliukas‘‘-pokalbiai telefonu.Jų balsas turi įpatingų magiškų vibracijų.Įtikint kurį nori ir kuo nori dvyniams-ne problema
Išeisiu į pievas ir pradėsiu visus užkalbinėti ![]() SKORPIONAS
Jo energija-pati mistiškiausia.Burti,pranašauti,pasakoti apie ateitį iš žvaigždžių-jis sugeba bet kokius burtus.Labiausiai skarpionas pasižymi buitinėje magijoje.Vien savo buvimu jis sugeba užstoti namus nuo visokių nemalonumų.Jei pajautėte,kad namuose susikaupė negatyvi energetika,pasikvieskite į svečius draugę,gimusią šiame ženkle.Ir paprašykite jos išplauti indus ar išvalyti dulkes.Ji dar nesuspės užbaigti darbo,kai pas jus apsilankys mylimas žmogus.Po bendro tokio tvarkymosi,atsiras prapuolę daiktai ir nemalonumai praplauks šonu. Labai abejoju ![]()
jo, gerai būtų, kad atsirastų bent viena tokia iš mano pažįstamu, kuri su mielu noru apsiimtų tvarkyt už mane mano kambarius. ![]() ![]() ![]() OŽIARAGIS
Jam patinka astrologija,chiromantija ir numerologija.Stiprus jis ir magijoje.Prisiglaudęs prie seno ąžuolo,ar pastovėjęs žydinčios pievos viduryje,jis gali užduoti bet kokį klausimą ir sulaukti atsakymo iš savo vidinio balso pakankamai aiškaus. A š a p š a l a u k a i š i t ą f a k t ą i š k l o j o Nematau nei vienp dalyko kuris man netiktu o.O ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
30 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 2 • 1, 2
‹ Įvairūs ‹ Straipsniukai |