TatuiruotėsLaikinos kitas dalykas. Bet jaunas žmogus dar nesuvokia kokią padėtį visuomenėje užims. Juokinga ir graudu būtų matyti reikšmingą moterį su vakaro drabužiais, o ant peties toks ženklas. Žinoma - jūsų kūnas, jūsų valia. Bet taip reputaciją susigadinti nesunku.
Mano draugas thuri ant nugaros sparnus.Per visa nugara..nuostabiai atrodo.Noreciau ash ir tokios.Tik kazkaip ryztis tatuiruotei per visa nugara emm..reiktu pamastyt gerai.ple..koks skirtumas vistiek tevai neleis o tuo labiau tiek pinigu neishskirs.
Dar visai nieko ant kaklo bar kodas.bet truputi kazkaip db jau nebetaip patinka.anksceu prashydavau kad drauge paishytu man ta bar koda bet kazkaip praejo tas visas noras. dar visai nieko kj ishpjausto ar ishdegina ir toks randas lieka. drauge tokia dares.shirdute. grazei atrodo ir kazkas originalesnio. O aš nieko prieš prieš tatuiruotes. Jei ne per daug, kai visą ranką apsivaro, tai labai gražu. Aš norėčiau kur nors ant kaklo, tokios mažytės, bet reiškiančios daug ką. Bet nebanalios širdutės.
![]() Aš turėjau prieš pora metų tokį gana primityvų, simbolistinį katiną išsitatiravusi (jei taip galima sakyti), nebemapenu mėnesiukui ar keliems ten buvo...
O šiaip man labai gražu, tik tie heroglifai, širdelės, primityvūs ornamentai jau per gerklę lenda... šiaip pati norėčiau, bet turbūt dar ne tiek (bent kol kas), kad skausmas atrodytų nebaisus ![]() ![]() O dar kai pagalvoti apie išnaikinimą, uhhh...ten siaubas išvis... Todėl lb svarbu piešti kažką, kas yra tikrai brangu ![]() ![]() Mmm...neperseniausiai teko matyti berniuka su tooookia unreal tatoo, tokia lb subtili tarp menčių išpiešta, mm.... ‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |