Smagi tatoo spychka
TatuiruotėsMm, dėkui dėkui
amo...visų pirma ieškojau kažko mielo ir faino. Bebendraudama su savo vaikinu [kai dar nedraugavom] jį kažkas vadindavo godziliuku, kažkaip užplaukė ir susiradau fainą foto su panašiu padarėliu. Dar kaip tik su drauge ieškojom sau kokias tattoo darytis, ji pasakė kad pasidaryčiau tokią nes visai kawaii ir rawr atrodo tokia taigi.....kaip matot ji jau ant manęs Man tai negražu kai didelės tatuiruotės būna, nevirškinu aš tokių. : D Mano manymu, kad tatuiruotė, tai turi būti, lyg tai kažkoks mažytis akcentas, o ne ''plėmas'' ant pusės rankos ar dar ko nors. Jei tai būtų tik kokie piešiniai {: D}, tai tada sakyčiau kad gražūs, nes pats paveiksliukas yra gražus. Bet ant kūno man nepantinka.
‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |

amo...visų pirma ieškojau kažko mielo ir faino. Bebendraudama su savo vaikinu [kai dar nedraugavom] jį kažkas vadindavo godziliuku, kažkaip užplaukė ir susiradau fainą foto su panašiu padarėliu. Dar kaip tik su drauge ieškojom sau kokias tattoo darytis, ji pasakė kad pasidaryčiau tokią nes visai kawaii ir rawr atrodo tokia 

Norėčiau pamėginti degtukų dėžutės driežą.