Tapti modeliu?
8 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 1
Žmonės, noriu tapti modeliu.. Manau turiu visus duomenis, vaikščioti podiumu mokiausi, esu fotogeniška. Tik kaip pradėti, kur eiti, kam rašyti, kad galėčiau tapti modeliu? Ar geriau dalyvauti kastinguose ar bandyti kurti savo potfolio ir siuntinėti agentūroms? Ir kaip tas potfolio sudaromas, ko jame reikia?
-------------------------------------- Sudalyvauk kastinguose. Matysi reakcijas, gal išgirsi komentarų, bus lengviau suvokti ar apskritai tinki ir kam tinki. Tai geriau nei nebylios nuotraukos.
O kastingų vyksta dažnai ir įvairiuose miestuose. Artimiausiu metu bus Supermodels.lt kastingai, reklamą mačiau. Verta sudalyvauti, gera patirtis ![]() Aš tai irgi patariu į kokią atranką nueit, pasirodyt, va, ypač jei sakė, kad greit bus supermodels, tai gal net laiku užklausei tada, nereiks ilgai laukt kol bus kitos atrankos
![]() Gali ir anketas nusiųst agentūroms, bet gal kastingas bus greičiausiai ir paprasčiausias variantas - juk tave jau bus matę gyvai ir įvertinę ![]() nebukite skeptikemis, manau, kad ir forumuose tikrai galite nemazai reikiamos informacijos sulaukti. taip pat ir vertingu patarimu gauti. Mano patarimas butu paprastas, isbandyk savo jegas supermodels atrankoje, kuri startuoja jau kita savaite. Manau, kad jie realiausiai tau pasakys turi perspektyvu ar ne
![]() Beja, visa reikiama informacija gali rasti apsilankiusi ju svetaineje.
www.supermodels.lt Pas juos svetaineje labai gerai galima matyti, kad modeliai pastoviai keliauja, nes prie modelio nuotraukels parasyta, kur modelis yra isvykes ar ketina vykti. Tapti modeliu? Ne. Ne. NE! Nė neįsivaizduoji kur lendi. Pasiseka vienetams, apie kuriuos rašo žurnalai. Jų kelias į sėkmę taip pat nebuvo lengvas ar malonus. O kiek tokių mažų modeliukų su didelėmis svajonėmis... Man teko matyti viską iš arti. Geriausiu atveju tavęs lauks prabangios prostitutės karjera arba turtingas senolis. Čia negali būti didžios laimės istorijų. Kiek laiko gali būti jauna ir graži? Modelių standartais kalbant, labai trumpai. Neįsivaizduoju, ką patrauklaus matote šioje profesijoje...
8 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 1
‹ Šis bei tas ‹ Pašnekesiai |