Kokį ėdalą duodate savo šuniui?
Kokį patariate naudot, kokio ne?
Kodėl? ;d
Šunų ėdalas
17 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 2 • 1, 2
Ankščiau duodavom ACANA, buvo geras maistas, dabar sudėtį pakeitė. Ką aš žinau, nebėr normalių maistų. Ir tas royalis nusivažiavo- mokat, žmonės, baisulius pinigus tik už afigieną vardą. O dar ir alergijas jis sukelia, teko skaityt. Na, o dabar šeriam RAW'u.
Duodu savo Torytei Royal Canin, nes:
*Ėdale esantys naudingi preparatai stiprina imuninę sistemą bei skatina sveiką augimą *Proteinai bei frukto-oligo-sacharidai užtikrina žarnyno floros balansą ir reguliarų virškinamojo trakto praeinamumą *Kasdieninė gliukozamino ir chondroitino sulfato dozė padeda apsaugoti sąnarius Ir beje girdėjau, kad kol šuo vystosi geriau duoti tokį ėdalą praturtintą naudingomis medžiagomis. Kai užauga, tai gali duoti jau ir paprastą sausą, kaip chappi, pedigree, kuris jau yra mažiau praturtintas tokiomis medžiagomis kaip RC. Ansčiau davėm ACANA, tačiau ėdalas nelabai tiko, šuo pradėjo dažniau nei įprasta tuštintis, oda pradėjo pleiskanoti, kailis nušiuro. Taigi, kai tik užbaigėm nusipirktą maišą, ėdalą pakeitėm. Dabar šeriam NUTRAM... Iš tiesų, ėdalas neblogas, viskas atsistatė į savas vėžes.
Kadangi turiu 2 Vokiečiu aviganius ir vieną kažkokią nežinomos veislės (miksas). Tai ir ėdalo pilti nespėjam. Kokį edalą naudojam net pasakyti negaliu, nes per 2 savaites sueina 20 kg. maišas. Tod perkame pigesnį kiek pamenu kažkokį PET LOVERS paskutinį kartą pirko. Nors šiaip jei jau man tenka pirkti, aš perku toki, kuris tirėtų reikalingų vitaminų augintiniams.
![]() ![]() ![]()
17 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 2 • 1, 2
‹ Įvairūs ‹ Gyvūnai |