Stuburo skausmai
12 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 1
Man buvo vienu metu laabai stiprūs skausmai stuburo užėję, gal prieš kokius 3 metus. Pykindavo nuo to skausmo, nerasdavau vietos, gydytojai nerado priežasties, tik kai jau praėjo, nusprendė, kad dėl augimo viskas.
Gal čiužinys netinkamas, su kokiu gydytoju pasikonsultuok.
Čia greičiausiai prasta lova(tiksliau čiužinys) kaltas, tavo stuburas nepailsi ir įsitempia, todėl ir skauda, o paskui pradėjos vaikščiot praeina. Siųlau apžiūrėt čiužinio būklę. ![]() Kurioj vietoj tau skauda? Man buvo nežmoniškas skausmas, atrodo išlys tau tas stuburas... Žodžiu skaudėjo prie inkstu žiauriai. po to receptinių vaistų prisipirkau, kažkiek padėjo, dabar dar paskaudena. Dažniausiai tai perpučia žmones, tai nuvažiuok į ligoninę tau suleis vitamino B jei neelergiškas jam ir praeis.
nu tai dah aišku, kad priklauso koks sportas, pvz plaukimas ir kultūrizmas koks visiškai skirtingi.
man tai kžn, stuburas truputį kreivas, būdavo greit pavargsta nugara, po to pradėjau vaikščiot į kačialkę, raumenuko užauginau ant nugaros ir daktarė jau sako tipo neina daugiau stuburas nes sutvirtinai bla bla bla, bet va nugaros apačią tai paskauda ir dažnai jaučiu, bet čia nuo įvairių pratimų su štangom, o jei šiaip ant turniko pakabi pabėgioji lygiagretės ir pan tai labai gerai nugarai juk va kaip parašiau.///
12 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 1
‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |