Spuogų randeliai
22 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 2 • 1, 2
Turiu labai daug randelių nuo spuogų ant kaktos, smakro, kairio žando, nugaros ir pečių. Esu rudo gymio, tai vasarą pasideginus mano oda susilygina su tais tamsiais randeliais ir nesimato, tačiau atrodo dabar ( žiemą, pavasarį) labai negražiai. Nežinau net ką daryti. Esu girdėjusi, kad padeda pomidorų sultys, citrina, žalios buvės. Esat kažkas bandę gal?
![]() pomidoras veikia kaip natūralus antioksidantas, tai jei ir nenaikina randelių, bent jau išvalo odą. ;} aš kartą per 1-2 savaites pažaidžiu su pomidoru, t.y. nusipjaunu patį galiuką, ten kur tas žalias dalykėlis būna, už kurio pomidoras kabo (nu sori, nenusimanau apie vaisius ir daržoves, bet tikiuos, gal suprasit:D), kad būtų patogiau laikyt, tai už to žalio dalykėliolaikau, drėgną veidą ištepu tom pomidoro sultim ir palieku 10-15 min, paskui nusiplaunu. ;} šiaip neblogai visai, gaivus veidas, nors nepajaučiau, kad randelius naikintų. man randelius labiau naikina kiaušinio trynys, nors nelabai įsivaizduoju, ar jis turėtų taip darytų, nes, kiek domėjaus, pagrinde riebiai odai skirtas, man dėl riebumo ne kažin ką padėjo, užtat randelius neblogai naikina... :D
ir parduotuvinės priemonės padeda naikint. anyway, oda per kažkokį laiko tarpą nueina, tai ir tie randeliai su laiku nyksta. ;}
22 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 2 • 1, 2
‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |