Diskusijos Grožis ir sveikata

Spuogų randeliai

Vartotojo avataras

Vykst

®espect

Kaunas

2,821.00 Lt

Standartinė » 2010 Lie 23, 13:33

saulė

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Gidija

Patyręs forumietis

Miami

1,416.67 Lt

Standartinė » 2011 Bal 02, 23:32

Turiu labai daug randelių nuo spuogų ant kaktos, smakro, kairio žando, nugaros ir pečių. Esu rudo gymio, tai vasarą pasideginus mano oda susilygina su tais tamsiais randeliais ir nesimato, tačiau atrodo dabar ( žiemą, pavasarį) labai negražiai. Nežinau net ką daryti. Esu girdėjusi, kad padeda pomidorų sultys, citrina, žalios buvės. Esat kažkas bandę gal? :-)

Vartotojo avataras

Camilė.

Forumo gyventojas

Panevėžys

890.00 Lt

Standartinė » 2011 Bal 03, 12:18

Aš irgi susiduriu su šita problema. Bet vasarą pasikaitinus saulutėj išnyksta, bet per žiema vėl atsiranda.

Vartotojo avataras

Geltona20

Dalyvis

Vilnius

2,527.20 Lt

Standartinė » 2011 Bal 03, 12:48

Sveikos, gal galėtumėte patarti ar spaudyti spuogus, ar ne? Baisu darosi kai prisiskaitai apie visokius randelius. :roll:

Vartotojo avataras

Gidija

Patyręs forumietis

Miami

1,416.67 Lt

Standartinė » 2011 Bal 03, 13:46

Jokiu būdu nespaudyk, ir padaugės spuogų, ir randeliai liks kurie gali ir nebeišnykti :-)

Vartotojo avataras

Geltona20

Dalyvis

Vilnius

2,527.20 Lt

Standartinė » 2011 Bal 04, 16:55

Labai ačiū už patarimą. :-)

Vartotojo avataras

seabear

Mis Linksmai

Vilnius

8,200.78 Lt

Standartinė » 2011 Bal 10, 14:40

pomidoras veikia kaip natūralus antioksidantas, tai jei ir nenaikina randelių, bent jau išvalo odą. ;} aš kartą per 1-2 savaites pažaidžiu su pomidoru, t.y. nusipjaunu patį galiuką, ten kur tas žalias dalykėlis būna, už kurio pomidoras kabo (nu sori, nenusimanau apie vaisius ir daržoves, bet tikiuos, gal suprasit:D), kad būtų patogiau laikyt, tai už to žalio dalykėliolaikau, drėgną veidą ištepu tom pomidoro sultim ir palieku 10-15 min, paskui nusiplaunu. ;} šiaip neblogai visai, gaivus veidas, nors nepajaučiau, kad randelius naikintų. man randelius labiau naikina kiaušinio trynys, nors nelabai įsivaizduoju, ar jis turėtų taip darytų, nes, kiek domėjaus, pagrinde riebiai odai skirtas, man dėl riebumo ne kažin ką padėjo, užtat randelius neblogai naikina... :D
ir parduotuvinės priemonės padeda naikint. anyway, oda per kažkokį laiko tarpą nueina, tai ir tie randeliai su laiku nyksta. ;}

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių