Šmėklos beldžiasi į duris
61 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 5 • 1, 2, 3, 4, 5
mano draugei irgi buvo kazkas panasaus.
ji nakvojo pas drauge, kurios mama buvo ekstrasense, bet neseniai mire. jos miegojo mamos kambaryje, ir nakti kazkas sugriebe drauge uz kojos, ir tada ta mano drauge suvare nagus i savo drauges ranka ![]() ir cia is tikruju taip buvo. ir tie kas netikit, kada nors patikesit, nes taip atsitiks jums ![]()
O,goš.. Kaip žiauriai. Į mano kambario duris nieks nesibelsdavo ir nesibeldžia. Nes mano kambarys be durų. ![]() pukuse rašo:
mano draugei irgi buvo kazkas panasaus. ji nakvojo pas drauge, kurios mama buvo ekstrasense, bet neseniai mire. jos miegojo mamos kambaryje, ir nakti kazkas sugriebe drauge uz kojos, ir tada ta mano drauge suvare nagus i savo drauges ranka Crying or Very sad ir cia is tikruju taip buvo. ir tie kas netikit, kada nors patikesit, nes taip atsitiks jums Killed Nu žiauriai tau čia atsitiko ![]() ![]() ![]()
eeej.!! kdl mums taaip atsitiks? ![]() ![]() o šiaip pasakojimas gal ir tikras bet nelabai itikinamas;D
Joo, o iš kur tu žinai, kad mums taip atsitiks? ![]() ![]() whatever... Straipsnis tai įdomus... Tai aš atsimenu, kažkada draugė pasikvietė miegot pas save, ir ten prie jos namo toks medinis priestatas yra (nu kaip pašiūrė, kaip palėpė, nežinau) nu žodžiu ir ten kopėčios yra... Ta sako: "bet žinok, pas mane naktį tom kopėčiom kažkas laipioja" nu galvoju jau gąsdina, nes šiaip ji seniau visad mėgdavo pagąsdint ar šiaip prikurt ką nors.. Tai miegam, miegam... Rimtai girdžiu kažkokie žingsniai... Nu tai žodžiu, o aš tai vaidinau, kad nebijau, nors širdis tai žiauriai daužės : D tai vat, čia taip ne į temą išsipasakojau. ![]()
61 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 5 • 1, 2, 3, 4, 5
‹ Įvairūs ‹ Mistika |