Ir vėl aš su savo nežinojimu, kaip pavadinti temą ;d
Labai sunku apibūdinti, kas mane domina, tad gal pirmiausiai nupasakosiu situaciją. Klasėj vaikinai pasišaipė iš vienos klasiokės neištvėrę ir pasakė paprastą sakinį "nusipirk padorių drabužių". Mes juos pilnai suprantam, nes ta mergina nuolatos vaikšto per trumpais sijonais, nesupranta, kad timpos yra ne kelnės ir kad užpakalis pro jas šviesti neturėtų. O jai dar atrodo, kad klasiokams patinka tokia jos apranga ir kad ji juos vilioja ;dd bet va mergaitė nesuprato ir pasiskundė savo vaikinui, kad jis maždaug ateitų ir visus primuštų ;dd
Tai va įdomu, kaip jūs žiūrit į tokias situacijas? Ar jum tai atrodo priimtina? Merginos, ar skųstumėtės savo antrajai pusei dėl tokių ar panašių dalykų (mano manymu, smulkmenų)? Vaikinai, kaip reaguotumėt į tokį merginos skundą? Ką darytumėt?
Skundai antrajai pusei
19 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 2 • 1, 2
Ką žinau... Kas per vaikinas turėtu būti,kad jis leistu jai vaikščiot taip apsirengus. Man ištikro net gėda būtų draugaut su tokia panele. O skųstis savo vaikinui, vien dėl to, kad jai pasakė tiesą-nėra reikalo. O dar tuo labiau, kad juos sumuštu, kai jį patį gali sunešioti. Pats į tokius žmones nelabai kreipiu dėmesio,bet jei sunervina, tai tiesiai šviesiai pasakau viską apie aprangą, išvaizdą, charakterį nepaisant to, ar tai panelė, ar tai vaikinas. Na, o jei man mano mergina taip pasiskųstų, tai tiesiog pasakyčiau, kad darytų išvadas, gi bereikalo nieks nesakytu.
devoted, aš ir nenurodinėju, anaiptol ne ;d ir jie ne liežuvio nenuvaldė, o paprasčiausiai pasakė. nesijuokė, nesityčiojo (kad ir kaip keista bebūtų), o gražiai pasakė. Ir dėl to reikia kažkam eit muštis? Tai čia jau daugiau nei mažvaikiška gaunasi.
Aivarai, aš ir žinojau, kad tau patinka ;d matai, vieniem patinka, kitiem ne. bet šįkart čia ne apie paukštytę, apie kitą ;d Mano nuomonė taip pat sutampa su Ecstasy. Mano nuomone su Ecstasy nesutampa, nes tau per daug svarbi aplinkinių nuomonė ir toks požiūris mane pykdo. Jeigu tavo pana rengtųsi kaip nors išsiskirtinai [neturiu omeny vulgariai], tau būtų tvarkoj viskas iki tol, kol ką nors kas nors pasakytų blogo apie jos aprangą. Toks jausmas, kad visiems nori įtikt. Nežinau, gal pratinkis suprasti, kad visiems gyvenime neįtiksi, o kiek žmonių, tiek nuomonių.[Tokią nuomonę, ne vien iš šio posto susidariau]. Žodžiu, ne apie tai.
O tokių 'paukštyčių' ir man tekę matyti mokykloj. Nežinau kuo jos save laiko ir ką nori tokią apranga pasiekti, bet man gailų jų. Ir kas svarbiausia, kad tokiam žmogui neįaiškinsi, kad tu rengiesi netinkamai, vistiek, mokykla yra mokykla [ir čia taip pat yra dalis mokyklos administracijos kaltės, nes aš tai tikrai neleisčiau, taip vaikščioti]. Kažkokia problema yra žmoguj, bet jis pats jos nemato [kaip ir tavo paminėtan pavyzdy, mergina net negalvoja kažką keisti savy, o nori, kad kiti nedrįstų apie ją blogai galvoti. Ji nepripažįsta realybės ir gyvena kažkokiomis susikurtomis iliziujomis], manau, jiems reiktų padėti, bet kaip - nežinau. Na, toks merginių stilius labai iššaukia dėmėsį, bet jau su tokia prasta etikete... Kažkoks užslėptas dėmesio šauksmas, bet kokia kaina. Kad ir kaip būtų gaila, manau, kad toks žmogus neturi ko daugiau pasiūlyti, neturi kažko daugiau, kad kiti apie jį galętų kalbėtų. Bendrai, tokuiuose dalykuos aš įžvelgiu gilių psichologinių problemų. Ne nu blemba, aš tą klasės situaciją parašiau tik tam, kad geriau įsivaizduotumėt, ko noriu paklaust. Jums jos komentuot NEREIKIA. Aš neprašau pakomentuot, ar gerai pasielgė mano klasiokai. Man įdomu, ar patys kūstumėtės antrajai pusei ir kaip reaguotumėt.
Visiškai sutinku. candellos pateiktu atveju, tai nesąmonė kažkokia, kad pasiskundė vaikinui, o jis bandys tipo apgint savo paną vien dėl to, kad klasiokai tiesą šviesiai į akis pasakė.
Bet draugė buvo tokioj situacijoj, kad vienas klasiokas kiekvieną dieną įžeidinėdavo ją, kaip mažvaikis daiktus mėtydavo, stumdydavos, vieną kartą vos nuo laiptų nenuvertė. Vos ne kasdien ji apsiverkus namo grįždavo ir natūraliai savo vaikinui kartą užsiminė, kad yra taip ir taip, kad ją įžeidinėja, kad net pasakius auklėtojai situacija nesitaiso. Na, ir kartą, kai laukė jos vaikinas prie mokyklos, tas klasiokas vėl pradėjo prie jos kabinėtis, duris speceliai prieš nosį trenkė, pastūmė į sieną, garsiai šūkavo visokias nesąmones apie ją ir pan, tai natūralu, kad vaikinas nuėjo su tuo klasiokiu pašnekėt, išsiaiškint kame replės. Prie draugų jis dar erelį vaidino, paskui akis į akį prisipažino, kad jam tipo dėmesio trūksta. Bet nuo to pokalbio viskas nurimo, tas klasiokas į ją nekreipia dėmesio, neįžeidinėja, o ji jį ignoruoja. Tai tokioj situacijoj kaip tik tas antros pusės palaikymas, įsikišimas į situaciją tikrai niekam nepakenkė ir nėra blogai.
Kurioj vietoj supratai,kad aš noriu visiems įtikt? O jei kaip ir rašei,kad ne vien iš šito posto susidarei, tai taip, tu teisi, aš noriu įtikt kai kuriems žmonėms, nes jie man svarbūs. Nors ištikro, tie svarbūs žmonės turėtu priimt mane tokį-koks esu. So, gana šito offtopic'o.
19 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 2 • 1, 2
‹ Šis bei tas ‹ Pašnekesiai |