Įvairūs Mistika

Skaičius 6

Vartotojo avataras

Gidija

Patyręs forumietis

Miami

1,416.67 Lt

Standartinė » 2011 Bal 22, 10:08

Nežinau ar čia mistika ar ne, bet noriu papasakoti. Esu gimusi 1996-06-06 :D trys šešetai.. Gal kas nors žinote, ką jie galėtų reikšti, netikiu, kad aš velnio vaikas, kaip sako močiutė :D Gyvenime turiu ne tris šešetus, o šešis :D Taip pat gyvenu 6 name, 46 bute ir kai mane gimdė, gimdymo palatos numeris buvo 6 :D turėčiau gal ir daugiau, bet daugiau nekapsčiau, žmonės sužinoję labai nustemba, vienus išgąsdina, kiti netiki, o man patinka, kad kažką turiu kitokio nei kiti :D Gal kas domitės numerologija (nežinau ar taip tikrai vadinasi), paklausiu tiksliau, gal kas domitės skaičiais ir jų magija ir gal galit paaiškinti ką visi šitie šešetai reiškia mano gyvenime, nejau aš tikrai velnio vaikas? :shock: :D

Paveikslėlis

--------------------------------------

Vartotojo avataras

helionaut

Dalyvis

Panėvėž

1,235.25 Lt

Standartinė » 2011 Bal 22, 21:00

tavo varde yra šešios raidės omg omg :drunk:
šiaip jei nori sužinot ar esi velnio vaikas, pabandyk švestu vandeniu apsipilt save- jei nieko nevyks, oda nesilupinės, akis nevarvės, balsai iš anapus nekalbės ar etc. viskas normal.
o šiaip kiek žinau, numerologijoj šešetas yra meilės skaičius, juo paženklintas žmogus yra kilnus, nuoširdus, mylintis, ždž puikus :up:
Paskutinį kartą redagavo helionaut 2011 Bal 22, 21:02. Iš viso redaguota 1 kartą.

Vartotojo avataras

4ug1ss

Apšilinėjantis

Trakai

1,237.85 Lt

Standartinė » 2011 Bal 22, 21:04

Eik tu sau kiek sutapimu :o, kad man taip :D

Vartotojo avataras

Gidija

Patyręs forumietis

Miami

1,416.67 Lt

Standartinė » 2011 Bal 22, 21:17

helionaut rašė:tavo varde yra šešios raidės omg omg :drunk:
šiaip jei nori sužinot ar esi velnio vaikas, pabandyk švestu vandeniu apsipilt save- jei nieko nevyks, oda nesilupinės, akis nevarvės, balsai iš anapus nekalbės ar etc. viskas normal.
o šiaip kiek žinau, numerologijoj šešetas yra meilės skaičius, juo paženklintas žmogus yra kilnus, nuoširdus, mylintis, ždž puikus :up:

Nuraminaiii :D

Vartotojo avataras

helionaut

Dalyvis

Panėvėž

1,235.25 Lt

Standartinė » 2011 Bal 22, 21:17

pajuokavau gi;/

Vartotojo avataras

Gidija

Patyręs forumietis

Miami

1,416.67 Lt

Standartinė » 2011 Bal 22, 21:33

ech ;/

Vartotojo avataras

ElaBela

Apšilinėjantis

322.00 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 09, 20:13

Nemanau, kad kažkas blogo... Mano likimo skaičius 6, dienyne klasėje aš ir esu šešta :lol: :lol: :lol: ... Nu aišku čia tik 2 šešetai. Tiesa, o mano gyvenimo skaičius yra 8 :shock: . Nesu ten numerologijoj ''profė'' kokia, bet šį tą žinau :-)

Vartotojo avataras

JustuShe

Forumo gyventojas

0.00 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 10, 13:49

helionaut rašė:tavo varde yra šešios raidės omg omg :drunk:

jos vardas Egidija. tad ne šešios raidės, susimovei : D

o šiaip mano gyvenime nemažai 9 (gimimo diena 1992-09-19). bet kažkokio burbulo nepučiu iš to.

Įvairūs Mistika

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių