SimsaiAnkščiau turėjau visus Sims2 papildymus ir t.t , bet po kiek laiko atsibodo ir ištryniau.
Dabar kartais įsijungiu Sims3 kritiniu atveju kai nėr ką veikt,bet šiaip nebežaidžiu išaugau iš tų Simsų. Paskutinį kartą redagavo Danni^ 2011 Lie 22, 20:27. Iš viso redaguota 1 kartą.
Oi esu simsų fanė, patys pirmieji tai buvo sims makin magic, buvo geri laikai tuomet, vėliau parsisiunčiau visas sims 2 visas dalis, o dabar tai turiu visas sims 3 dalis (kurios yra išleistos), tik generations dar neturiu, bet puskė nusipirko tai paskolins
Ir dar jei kam įdomu tai žinau vieną gerą kodą sims 3, atsidarot kodų dėžutę ir įrašot testingcheatsenabled true ir vėl tada atsidarot ją ir įvedat buydebug, ir tuomet buy mode įjungiat ir atsiranda nauja skiltis, tai ten visokių gerų daiktų yra, ir jei turit papildyma tą kur galima keliaut (pamiršau jo pavadinimą), tai ten galima nusipirkt ir eifelio bokštą.
gal kas gali i mano el pasta nemokamai atsiusti sims2 mano el robinas.rubinas@gmail.com
‹ Linksmai.lt projektai ‹ Kodai.Linksmai.lt (Žaidimai) |

nors kai dabar užsikalbiavus ant kito žaidimo tai kada grįšiu prie simsų nors ir trumpam tai net nežinau