Siemens mobilieji telefonai
51 pranešimai(ų)
• Puslapis 3 iš 4 • 1, 2, 3, 4
Sveikuciai, siemens cx70, joistikas pasaka, valdyti malonumas turiu jau treji metai ir telefonu esu be galo patenkinta , tiek valdymu tiek dizainu ir aplamai liuks. aisku baterija ne nokijos, bet dabar labai gailiuosi kad sulauziau istikimybe ir pasiemiau nokia, valdymas tai laaaabai nepatogus. neprisijaukinu as sito telefono, aisku baterja laiko savaite, net kartais ir pamirstu kada kroviau, bet vistiek nepatogi. gaila kad dabar jau salonuose nelabai rasi siemens markes telefonu, gal kas galit pasakyti koks telefoniukas yra c 75, man be galo patiko valdymas pypsaliuko pagalba, nes nokija tuo nepatogi kad jos valdymui sugaistu grynai per tas rodykles, kokie dar modeliai turi vadinamuosius joistikus, is anksto dėkoju.
![]() Aš turiu siemens ME75.
![]() ![]() Nors jis ir symensas,bet mano telefončikas dar gerai laiko,jau bus metai laiko kaip aš jį turiu,o problemų,taip sakant,didelių nėra,ir beje gerai užlaikytas,kad ir kritęs žemėn kelis kartus ir dar spardęs aš jį bet tarnauja. p.s.tikiuosi kai tik jį šitaip išgyriau nepadarys jis man šunybės ![]() ![]() ![]()
51 pranešimai(ų)
• Puslapis 3 iš 4 • 1, 2, 3, 4
‹ Diskusijos ‹ Mobilieji telefonai |