mėgstu, bet, deja, daugiausia teko tik popsinius holivudo siaubekus žiūrėt.
Kas labiausiai patiko: Psycho (1960) Hichcock'as genijus ir visks tuo pasakyta. [REC] (2007) o antroji dalis man buvo visiškas nusivylimas 28 days later (2002) čia tikriausiai durnas fangirlismas dėl Cillian Murphy įtaką daro, nes šiaip tai nieko TOKIO ten nėr Aftermath (1994) nežinau kodėl skiriu jį prie "labiausiai patikusių". Gal dėl to, kad tokį įspūdį paliko. Net nežinau ar gerą ar ne. Trumpas(30min), beveik be jokių dialogų, šlykštus, bet..ai trūksta žodžių The Shining (1980) The Exorcist (1973) Onibaba (1964) ir galbūt, galbūt Eraserhead (1977). Nors kažką suprast sugebėjau tik antrą kartą žiūrėdama. Šiaip atmosfera idealiai perteikta, bet patiks tikrai ne visiem.
candella. rašė:Pasakykit tikrai BAISŲ siaubo filmą. Atsibodo tie patys lempiniai ;d
Kažkam jau siūliau, bet... Jei gerai supranti anglų, siūlau "The Poughkeepsie tapes", per mano gyvenimėlį tai baisiausias matytas filmas, gąsdinantis ne fantastika, o realumu, tik kaip minėjau reikia anglų kirsti, nes nemažai šneka(ne nuobodžiai). Filmas- pseudo dokumentika. Remtasi tikrais faktais. Šiaip siūlau pažiūrėt vienai... Nors mes su kambarioke žiūrėjom, tai gliučai jai prasidėjo po to filmo, dar kai pirmam aukšte gyvenom.. ir šiaip, kas iš mano draugų matė, visiem įspūdį paliko
kavamanija rašė:Kažkam jau siūliau, bet... Jei gerai supranti anglų, siūlau "The Poughkeepsie tapes", per mano gyvenimėlį tai baisiausias matytas filmas, gąsdinantis ne fantastika, o realumu, tik kaip minėjau reikia anglų kirsti, nes nemažai šneka(ne nuobodžiai). Filmas- pseudo dokumentika. Remtasi tikrais faktais. Šiaip siūlau pažiūrėt vienai... Nors mes su kambarioke žiūrėjom, tai gliučai jai prasidėjo po to filmo, dar kai pirmam aukšte gyvenom.. ir šiaip, kas iš mano draugų matė, visiem įspūdį paliko
Senai ruošiausi pažiūrėt šį filmą, bet kažkokį sykį įsijungus greit sustabdžiau, nes pradžia jau gąsdina. Filmo baisumas ne pačiuose vaizduose, o paslaptyje(tai pastebėjau jau pradžioje). kada nors prisiruošiu pamatyt jį
Visi sako, kad Egzorcistas vienas baisiausių visų laikų filmų, bet man asmeniškai jis daugiau juokingas nei baisus buvo. Čia tarp kitko toks pastebėjimas iš mano pusės. Kaip kitiem pasirodė?
kavamanija rašė:pažaisk naktį "Amnesia: The Dark Descent" žaidimas, bet geriau už visus siaubo filmus
blem, sudominai. jau ilgą laiką nežaidžiau apskritai jokių komp. žaidimų, reiks pabandyt ))
~Dream~, na, reik nepamiršti, kad jis 1973-tų metų filmas. o kaip tokių metų filmas - tikrai geras kaip kažkas čia kažkur rašė.. kiekvienas tą baimę suprantam skirtingai. vieniems viena atrodo kraupiai, kitiems kitkas... o tai jau kokį siaubiaką priskirtum vieną baisiausiu?
Va būtent, Insidious buvo geras filmas, kuris buvo suvarytas per 15 paskutinių filmo minučių žiauriai nuvylė galas, šiaip filmas būtų geras, įtraukiantis, o bet tačiau.... nžn nesugalvojo, kaip pabaigti, pritrūko lėšų ar kas buvo, bet /;