Įvairūs Filmai, TV, knygos

Siaubo filmai

Vartotojo avataras

candella.

Forumo gyventojas

empty streets.

23,956.77 Lt

Standartinė » 2011 Gru 24, 15:53

Šitą mačiau, jau kažkas geresnio. Tikrai vienas geriausių matytų to žanro

--------------------------------------

Vartotojo avataras

kavamanija

Patyręs forumietis

Autostrada Vilnius- Panevėžys

54.00 Lt

Standartinė » 2011 Gru 24, 23:44

pažaisk naktį "Amnesia: The Dark Descent" :cha: žaidimas, bet geriau už visus siaubo filmus :D

Vartotojo avataras

3999059

Aktyvus dalyvis

Kretinga

6,975.89 Lt

Standartinė » 2011 Gru 28, 12:52

kavamanija rašė:Kažkam jau siūliau, bet...
Jei gerai supranti anglų, siūlau "The Poughkeepsie tapes", per mano gyvenimėlį tai baisiausias matytas filmas, gąsdinantis ne fantastika, o realumu, tik kaip minėjau reikia anglų kirsti, nes nemažai šneka(ne nuobodžiai). Filmas- pseudo dokumentika. Remtasi tikrais faktais. ;)
Šiaip siūlau pažiūrėt vienai... Nors mes su kambarioke žiūrėjom, tai gliučai jai prasidėjo po to filmo, dar kai pirmam aukšte gyvenom.. :cha: ir šiaip, kas iš mano draugų matė, visiem įspūdį paliko ;]

Senai ruošiausi pažiūrėt šį filmą, bet kažkokį sykį įsijungus greit sustabdžiau, nes pradžia jau gąsdina. Filmo baisumas ne pačiuose vaizduose, o paslaptyje(tai pastebėjau jau pradžioje). kada nors prisiruošiu pamatyt jį :)

Vartotojo avataras

Hoeski

Patyręs forumietis

The land of joy

5,089.70 Lt

Standartinė » 2011 Gru 29, 19:37

Egzorcistas, švytėjimas, košmaras guobų gatvėje(senasis).

Vartotojo avataras

~Dream~

Aktyvus dalyvis

Kaunas

9,304.21 Lt

Standartinė » 2012 Sau 05, 17:52

Visi sako, kad Egzorcistas vienas baisiausių visų laikų filmų, bet man asmeniškai jis daugiau juokingas nei baisus buvo. Čia tarp kitko toks pastebėjimas iš mano pusės. Kaip kitiem pasirodė?

Vartotojo avataras

Dija

Forumo gyventojas

Kaunas

41,323.06 Lt

Standartinė » 2012 Sau 06, 02:11

kavamanija rašė:pažaisk naktį "Amnesia: The Dark Descent" :cha: žaidimas, bet geriau už visus siaubo filmus :D

blem, sudominai. jau ilgą laiką nežaidžiau apskritai jokių komp. žaidimų, reiks pabandyt ;)))

~Dream~, na, reik nepamiršti, kad jis 1973-tų metų filmas. o kaip tokių metų filmas - tikrai geras :) kaip kažkas čia kažkur rašė.. kiekvienas tą baimę suprantam skirtingai. vieniems viena atrodo kraupiai, kitiems kitkas... :) o tai jau kokį siaubiaką priskirtum vieną baisiausiu? :)

Vartotojo avataras

Citrinute

Patyręs forumietis

22,825.21 Lt

Standartinė » 2012 Sau 07, 05:56

Vykst rašė:INSIDIOUS

pažėkit su geru garsu, vieni namie : D
kino teatre žėjau tai nafik ;x

Juokingiausia dalis tai to tipo ''velnio'' make up'as visas baisumas tiesiog isgaravo ir prasidejo juokas.

Vartotojo avataras

kavamanija

Patyręs forumietis

Autostrada Vilnius- Panevėžys

54.00 Lt

Standartinė » 2012 Sau 14, 17:10

Va būtent, Insidious buvo geras filmas, kuris buvo suvarytas per 15 paskutinių filmo minučių :-) žiauriai nuvylė galas, šiaip filmas būtų geras, įtraukiantis, o bet tačiau.... nžn nesugalvojo, kaip pabaigti, pritrūko lėšų ar kas buvo, bet /;

Vartotojo avataras

Citrinute

Patyręs forumietis

22,825.21 Lt

Standartinė » 2012 Bal 07, 00:07

Bump, gal kas zino dar geru siaubo filmu su kokiais vaidzuokliais ar zombiais?

Vartotojo avataras

Insane.

Aktyvus dalyvis

6,703.44 Lt

Standartinė » 2012 Bal 08, 20:35

Su zombiais daug žinau.
The return of the living dead 1985
The dawn of the dead 1978
The day of the dead 1985
The dead 2010

Vartotojo avataras

HotMess

Forumo gyventojas

United Kingdom

42,980.47 Lt

Standartinė » 2012 Bal 13, 22:32

Vykst rašė:INSIDIOUS

pažėkit su geru garsu, vieni namie : D
kino teatre žėjau tai nafik ;x

Neblogas, bet nera baisus

Paskutiniu metu net nezinau, turbut kad nemaciau jokiu siaubo filmu, bent jau baisiu tai tikrai ne. Dauguma nauju siaubo filmu remiasi vien tuo, kad kuo daugiau kartu priversti ziurovus kruptelti kedeje, tuo siaubai baubai ir baigiasi :(

Vartotojo avataras

Vykst

®espect

Kaunas

2,821.00 Lt

Standartinė » 2012 Bal 14, 04:21

kavamanija rašė:Va būtent, Insidious buvo geras filmas, kuris buvo suvarytas per 15 paskutinių filmo minučių :-) žiauriai nuvylė galas, šiaip filmas būtų geras, įtraukiantis, o bet tačiau.... nžn nesugalvojo, kaip pabaigti, pritrūko lėšų ar kas buvo, bet /;

guyz, ką jums viskas turi būt so fcking deep ir awesome looking, kad patiktų? pvz man tai kžn, nesukėlė juoko nei ta kaukė nei ką, nu ten gi kažkokios dvasios/baubai, kodėl jie būtinai turi būt pavaizduoti baisuliškai kažkaip? nu kžn, man lipo.

ai žėjau paranormal 3 čia kada, visai baisus kžn, gerai kad viens nežiūrėjau, būčiau pridėjęs iki kulno

Vartotojo avataras

Citrinute

Patyręs forumietis

22,825.21 Lt

Standartinė » 2012 Bal 15, 14:31

TO THE POST ABOVE.

Yeah thats fricking right, that's what I like in horror movies awesomeness and deepness that's what makes it believable innit. But the thing is I don't know THF you on about, that's my opinion and it shouldn't bother you and if it does than tuff shit bcz it ein't gonna change.

Postas buvo skirtas ne man bet lb norejau atsakyt :p

To Insane. Is to saraso tik dead nesu macius. Reikes paziuret gal koki karta, thanx for replying ;)
Paskutinį kartą redagavo Citrinute 2012 Bal 19, 22:10. Iš viso redaguota 1 kartą.

Vartotojo avataras

Vykst

®espect

Kaunas

2,821.00 Lt

Standartinė » 2012 Bal 17, 00:55

o savo atsakymu nieko visiškai nepasakei kas būtų verta dėmesio tik pribūrei, kad čia tavo nuomonė, kurios niekas neklausė tai gali eit dar pasimokyt anglų gramatikos.

Vartotojo avataras

chilly

Forumo gyventojas

Kaunas

2,481.00 Lt

Standartinė » 2012 Bal 19, 17:01

obove : D
šiaip 'grave encounters' man visai patiko iš paskutinių matytų

Įvairūs Filmai, TV, knygos

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt