Samsung mobilieji telefonai
Galyma kaip ir ant kompo. Ir tas vadinamasis - piesimas. Kur raides galyma pacias vedziot. nu ir t.t Man bent jau wapas tikrai nestrigo iki siol. Pati neseniai esu nusipirkusi samsung telefona, man visai jis patinka. Bet nesu juo taip patenkinta kaip nokia telefonu, kuriuo naudojausi pries tai kaip nupirkau samsung.
Pati esu nusipirkusi s5230, tai tachpodas. Viena problema tame, kad labai greitai susibraizo ekranas, ir te tik pas mane viena taip yra, o visa kita gal ir ne taip bloga. Siaip esu patenkinta siuo telefonu. ![]() Turėjau kažkada jų vieną aparatą, bet nebeturiu ir labai tuo patenkintas. Viskas veikė ok pirmus 3 - 4 mėnesius, bet paskui prasidėjo zababonai su išsijunginėjimu, tada pradėjo išsijunginėt kalbant, paskui šiaip nesamones visokias pradėjo daryt... Nieko ten gero tie Samsungai, nežinau kaip visuma, bet man tas vienintelis pakliuvo ir paliko labai blogą įspūdį, niekam nerekomenduoju, nebent gal nemokamai, bet ir tai tik problema. Vat vienintelis daiktas pas juos tai geras akumas, pakrauni ir pamiršti, o visa kita - tik dėla vaizdo...
‹ Diskusijos ‹ Mobilieji telefonai |