|
‹ Įvairūs ‹ Filmai, TV, knygos
-

insomned
- Forumo gyventojas
-
- Vilnius
- 296.00 Lt
» 2010 Lie 25, 17:41
Salt / Druska  Premjera: Liepos 21, 2010 Premjera Lietuvoje: Rugpjūčio 6, 2010 Indeksas: T Trukmė: 100 min. Žanras: Veiksmas, Trileris Šalis: USA Režisavo: Phillip Noyce Vaidina: Angelina Jolie, Liev Schreiber, Chiwetel Ejiofor, Daniel Olbrychski, August Diehl … Siužetas: Evelina Salt, tapusi CŽV agente, prieš Dievą ir žmones prisiekė ištikimai tarnauti savo šaliai bei ginti jos interesus. Tačiau likimas ruošia žiaurų jos ištikimybės išbandymą: ji apkaltinama išdavyste. Evelina Solt įtariama dirbanti dviem priešingom stovyklom. Perbėgėlis rusų pareigūnas pareiškia, kad agentė Evelina Solt yra rusų šnipė. Jai telieka viena - sprukti. Alternatyva - būti suimtai ir laukti nuosprendžio, o apkaltintas valstybės išdavyste lengvai neišsisuksi. Evelina tai puikiai žino, nes jau ne pirmus metus dirba CŽV, tad nusprendžia bėgti. Galbūt tai vienintelis Evelinos šansas rasti įrodymų, kad ji nekalta. Tačiau, deja, jos pastangos duoda priešingus rezultatus. Jos tapatybė ima kelti vis daugiau abejonių: kas iš tikrųjų yra agentė Salt? ~~~ Kad ir nemėgčiau Angelinos Jolie, tačiau nenuvertinčiau šio filmo. Pats siužetas atrodo įdomus. Na, nežinau. Reiks pažiūrėt manau. Beje, labai keista, kad lietuviai šį filmą išvertė kaip ' Druska ' . Jos pavardė buvo Salt.  ( o ne Druska, net jei išvertus išeina taip )
--------------------------------------
-

Artes
- ®espect
-
- ...netoli
- 30,325.57 Lt
» 2010 Lie 25, 19:18
Hmm..., kad į teatrą neisiu - tai čia faktas, kad namie nežiūrėsiu - beveik irgi. Nesu aš prieš Jolie nusistačiusi (tarkim filme "Laumės vaikas / Changeling" ji tikrai puikiai suvaidino). Konkrečiai šiuo atveju nesudomino būtent siužetas.
-

Thea
- Forumo gyventojas
-
- Ibiza
- 4,054.95 Lt
» 2010 Lie 25, 19:20
Sudomino. Siužetas ištikro pasirodė įdomus. Patinka man tokie. Tikrai atsiradus progai pažiūrėsiu.
-

Artes
- ®espect
-
- ...netoli
- 30,325.57 Lt
» 2010 Lie 25, 19:29
Na "Changeling" ir buvo kone vienintelis filmas, kur ji man patiko ir beje - labai tiko. Nors vėlgi, kitur nepatiko ne būtent ji, o filmai, kuriuose ji vaidino. Dar išskirčiau "Mergina su trūkumais", nemačiau, bet manau geras filmas. Bet čia jau visai visai ne į temą...
-

Neeiline
- Forumo gyventojas
-
- Kaunas
- 37,870.39 Lt
» 2010 Lie 26, 10:43
Man irgi visai nieko,manau,kad nueisiu pasižiūrėti ![Wink ;]](https://linksmas.net/images/smilies/icon_e_wink.gif)
-

And_me
- ®espect
-
- Vilnius
- 667.38 Lt
» 2010 Lie 26, 12:23
Į kiną tai tikrai nemanau, kad eisiu, bet kai bus parsisiųsti - pažiūrėsiu.
-

insomned
- Forumo gyventojas
-
- Vilnius
- 296.00 Lt
» 2010 Rgp 19, 15:41
Šiaip filmas buvo pusė velnio. Jolie kaip visada savyje, kaip visada patraukli, su kilogramais špakliaus ant veido ir 'nenugalima'. Ji ir buvo pagrindinis filmo akcentas. Suvaidino aktorė neblogai, labai jau 'angeliniškai', bet to reikėjo ir tikėtis. Siužetas. Heh. Truputuką ant Rusijos užvarė..  Nes atsieit rusai čia nori amerikonam pakenkt, po šaltojo karo ir t.t. bet neesmė, gal tas siužetas ir buvo biškiuka banalokas, nesuprastas, bet priimtinas. ką gero galiu pasakyt, tai bent nesiteiravau kiek valandų ir šiaip filmas praėjo labai smagiai ir greitai. Pamėgau ir pačią Eveliną Salt. Nepatiko tik pabaiga, nes jos 'nebuvo'. Angelina iššoko iš kažkokio sraigtasparnio į upę, bėgo mišku ir vsio. Titrai. Tai kažkaip taip keistai labai.. O šiaip filmą vertinčiau maždaug 7, nesakau, jis buvo visiškai nerimtas, neturėjo mano nuomone, kažkokios gilios prasmės, minties ir t.t. buvo įdomu stebėti Eveliną, kuri man paliko tikrai gerų įspūdžių, Jolie - atrodė gražiai - tad manau ji ir buvo šio filmo pagrindų pagrindas. nebūtų Angelinos - filmas pavirstų išvis į kažkokį, taip kad. beje, manau oskaro nė vienas vaidmuo Tikrai nevertas, gal ir vertas kokio apdovanojimo. Jolie apdovanočiau vien už tas jos sexy scenas, kur visi vyrai čj alptų.  DDd Tad filmas patiko, manau dar tikrai įsimins, gal kur ir pavartosiu kaip vieną iš labiausiai įstrigusių, Salt man tapo vos ne kažkokiu savotišku susižavėjimu, bet kad būtų kažkas rimtesnio.. tikrai ne.
-

Magly
- ®espect
-
- Vilnius
- 36.00 Lt
» 2010 Rgp 19, 16:04
nežiūrėsiu vien dėl Jolie ;x ir kas kitus žavi joje?
-

SeksiŠmekšiBojus
- Lankytojas
-
- 118.00 Lt
» 2010 Rgp 25, 10:16
Monster. rašė:Šiaip filmas buvo pusė velnio. Jolie kaip visada savyje, kaip visada patraukli, su kilogramais špakliaus ant veido ir 'nenugalima'. Ji ir buvo pagrindinis filmo akcentas. Suvaidino aktorė neblogai, labai jau 'angeliniškai', bet to reikėjo ir tikėtis. Siužetas. Heh. Truputuką ant Rusijos užvarė.. Nes atsieit rusai čia nori amerikonam pakenkt, po šaltojo karo ir t.t. bet neesmė, gal tas siužetas ir buvo biškiuka banalokas, nesuprastas, bet priimtinas. ką gero galiu pasakyt, tai bent nesiteiravau kiek valandų ir šiaip filmas praėjo labai smagiai ir greitai. Pamėgau ir pačią Eveliną Salt. Nepatiko tik pabaiga, nes jos 'nebuvo'. Angelina iššoko iš kažkokio sraigtasparnio į upę, bėgo mišku ir vsio. Titrai. Tai kažkaip taip keistai labai.. O šiaip filmą vertinčiau maždaug 7, nesakau, jis buvo visiškai nerimtas, neturėjo mano nuomone, kažkokios gilios prasmės, minties ir t.t. buvo įdomu stebėti Eveliną, kuri man paliko tikrai gerų įspūdžių, Jolie - atrodė gražiai - tad manau ji ir buvo šio filmo pagrindų pagrindas. nebūtų Angelinos - filmas pavirstų išvis į kažkokį, taip kad. beje, manau oskaro nė vienas vaidmuo Tikrai nevertas, gal ir vertas kokio apdovanojimo. Jolie apdovanočiau vien už tas jos sexy scenas, kur visi vyrai čj alptų.::) Tad filmas patiko, manau dar tikrai įsimins, gal kur ir pavartosiu kaip vieną iš labiausiai įstrigusių, Salt man tapo vos ne kažkokiu savotišku susižavėjimu, bet kad būtų kažkas rimtesnio.. tikrai ne.
O yra kitaip? http://www.delfi.lt/news/daily/world/du ... d=34136245
-

MuOn
- ®espect
-
- Vilnius
- 21,478.95 Lt
» 2010 Rgp 25, 10:22
Man tai normali ta Jolie. : D Bet filmo nežiūrėsiu, nes tikriausiai bus labai paprastas ir neįdomus Išvis, šiandien su draugais norėjom eiti į kokį filmą, bet kai paskaičiau visų siužetus, tai nieko gero, tik nebent inception, į kurį nieks nenorėjo eiti. O dėl Salt tai nžn, neverta eiti manau.
-

insomned
- Forumo gyventojas
-
- Vilnius
- 296.00 Lt
» 2010 Rgp 25, 11:01
O čia apie šaltąjį karą užsimena? :OOOO Nieko nežinau apie jų politika, o, bet, tačiau - manai JAV neturi savo šnipų? ; ooo
-

chilly
- Forumo gyventojas
-
- Kaunas
- 2,481.00 Lt
» 2010 Rgp 27, 14:39
Neplanavau eiti į kiną, net nenorėjau,bet dėl draugės pasiaukojau. Na ką - ir nepasigailėjau.:> Prieš filmą skaičiau nuomones,kad po 40-ties filmo minučių gali nuspėti pabaigą, kad siužetas nuobodus ir nuvalkiotas. Nežinau, man taip nepasirodė, ir tikrai nenutuokiau kuo baigsis.Pabaiga šiek tiek keista, tiksliau, jos beveik nebuvo (?), bet žinant,kad bus antrasis filmas, galbūt galima atleisti, nes palikta šiokia tokia intriga. Žodžiu, kadangi buvau labai nusiteikusi prieš šį filmą, išėjusi iš kino salės nebuvau nusivylusi ar nepatenkinta. Ir nesu didelė Jolie gerbėja, bet ji man filme visai tiko, ir žinant, kad vietoj jos turėjo būti Cruzas, manau,kad galutinis rezultatas neblogas.
-
Knowing
- Lankytojas
-
- 119.80 Lt
» 2010 Rgp 27, 18:05
Tokį filmą turbūt visi žiūrėjo tik dėl Jolie.
O šiaip tai įdomu pasidarė, kaip ta pagrindinė veikėja sugebėjo viena iššaudyt gal virš pusšimčio žmonių. Neveltui holivudas.
-

Ignaas
- Įsijaučiantis
-
- kaunas.
- 1,529.97 Lt
» 2010 Rgp 27, 23:46
Parsisiusiu,jai ka gaila pinigu y kina.
-
justinasair5
- Lankytojas
-
- 118.00 Lt
» 2010 Rgp 29, 21:46
geras filmas ![Wink ;]](https://linksmas.net/images/smilies/icon_e_wink.gif)
‹ Įvairūs ‹ Filmai, TV, knygos
|
|
|