Rūkymas sportuojantRūkimas-kvailas išmislas,manantieji,kad tai nuima nervus,baikit juokus,tai tik jūsų galvoje.Išvis manau rūkantieji neturi didelės valios.Didelis pagyrimas tiems,kurie metė.Tai kenkia ne tik sportui,tad patarčiau iškeisti rūkimą į sportą,nervus taip daug labiau nuimsite
![]() Kai pajaučiau skirtuma, kaip veikia kunas nerūkant iš karto mečiau.
Dabar parukau i metus maximum 2 sigaretes. Po ju bandymo iš karto jaučiu skirtuma kad sunkiau kviepuoti ir t.t. Aišku kai rukai dažnai kunas pripranta ir gali daryti beveik ta pati ka daro nerukantis žmonės bet skirtumas tikrai yra dumai kuriuos itrauki daro labai dydelia žala karta man vienas matematikos profesorius sake kad geriau tau nematyti tu nuotrauku, dar sake jei jas parodyti kiekvienam rukančiam puse mestu iš karto. Drauga per diena 2 pakelius sigarečiu... dirba kad tik rukyti... Manau geriau gert Degtine, alu, vyna, ir šiaip visokius kokteilius negu rukyti. sportas ir rūkymas? baikit juokint žmones. kurį gi rimtą sportininka kas matė rūkantį? na šiaip ir sprortuot ir rūkyt yra visiska nesamonė. ir dar be to rūkymu tai tik savo sveikatą gadini. ir pati sau prisizadėjau kad gyvenime neūkysiu, taigi sportininkams jokiu būdu nepatariu rūkyt, nes tikrai ne kaip atrodysit su cigarete dantyse
![]() Man rūkymas ir sportas labai jau nesuderinami dalykai, man labai juokinga buvo matyti, kaip vienas jau pagyvenes vyras vaziavo dviraciu i kalna ir vienu metu trauke cigarete
![]() o del kitu tai ka as zinau, jei kitiems gerai, kodel man turi buti blogai? Rūkaliai ne itin sportiški būna. Teko man kartą labai "gražų" vaizdelį matyt. Buvo toks Ž. Balčiūnaitės bėgimas Vilniuj neperseniausiai. Ir aš bėgau... Mačiau "bėgo" tokios fyfačkos vos ne pasivaikščiot išėjusios...su cigarete dantyse. Ką jos tuo nori parodyt? Kad viskas joms nusipjaut, kad jos pačios šauniausios? Bjauru.
oj zmones, daugelis jusu isvis nenusimanot apie sportininkus nes nesat gyvene ju gyvenimo
![]() Be to sportininkams, kurie rukyt nori mest iskart patariu to nedaryt, nes labai nesveika. reik mazint ![]() ‹ Diskusijos ‹ Sportas |