Įvairūs Mistika

Ritualai, burtai, užkalbėjimai

Akuyukai-chan

Dalyvis

1,963.36 Lt

Standartinė » 2012 Vas 05, 19:01

somebody, iš kokio forumo? :) būtu įdomu apsilankyti tenais, gal įdomios info rasčiau.

--------------------------------------

Rekomenduojam :) --> 

Vartotojo avataras

somebody

Patyręs forumietis

The land of joy

3,714.66 Lt

Standartinė » 2012 Vas 06, 08:01

Nusiunčiau į pm.

Akuyukai-chan

Dalyvis

1,963.36 Lt

Standartinė » 2012 Vas 06, 21:17

Ačiū tau. Aš tikiu burtais, magija ir panašiai. Čia aišku nuo kiekvieno žmogaus priklauso jis tiki ar ne, bet manau,kad magija egzistuoja ir egzistuos :/ tik dabar įdomu man vienas dalykas ar yra tokių burtų *kol kas tame forume neaptikau* , kad plaukų augimą pagreitintu ir santykius su tėvais pagerintų?

Vartotojo avataras

HotMess

Forumo gyventojas

United Kingdom

22,211.82 Lt

Standartinė » 2012 Vas 06, 21:35

somebody rašė:Tai gal ką nors ne taip padarei? :) Manau turėtų veikti

As nedariau nieko, toje laidoje dare. As pati tikiu, kad tokius dalykus gali padaryti tik savo igudzius labai gerai islavine zmones, o ne bet kas

Vartotojo avataras

somebody

Patyręs forumietis

The land of joy

3,714.66 Lt

Standartinė » 2012 Vas 07, 15:47

Akuyukai-chan rašė:Ačiū tau. Aš tikiu burtais, magija ir panašiai. Čia aišku nuo kiekvieno žmogaus priklauso jis tiki ar ne, bet manau,kad magija egzistuoja ir egzistuos :/ tik dabar įdomu man vienas dalykas ar yra tokių burtų *kol kas tame forume neaptikau* , kad plaukų augimą pagreitintu ir santykius su tėvais pagerintų?

Tai jo, ten visų burtų nerasi. Internete paieškok.

safka

Įsijaučiantis

733.00 Lt

Standartinė » 2012 Kov 30, 21:34

man reiketu kaskuo panasiu usimti kazkaip svaistau savo laika o pagal numerologija as magas pranasas bent jau taip apie mane raso o as tikrai zinau kad mano gimineja buta raganiu ir iki dabar namuose viena smekla gyvena kuri moko mano seseri magijos

devoted

Patyręs forumietis

5,253.36 Lt

Standartinė » 2012 Bal 05, 13:46

Va gan įdomus burtas: reikės gaidžio smegenų, dulkių iš negyvėlio karsto, riešutų sviesto ir šiek tiek šviežio bičių vaško. Visas medžiagas sumaišote ir įvyniojate į nauja pergamentą ant kurio prieš tai užrašote du žodžius "Gomert, Kailoeth" Ir tam tikra paveiksliuką. Visa tai sudeginę pamatyse visas dvasias, kurios yra aplink jus.

Poizun

Lankytojas

245.50 Lt

Standartinė » 2012 Bal 14, 12:54

Kiek burtininkų čia ;D O aš pats tai nelabai tikiu burtais.Juk bet kas internete gali sugalvot, parašyt ką nors ir sakyt: va čia tai burtai. Aš pats matęs kaip "didieji magai" buria ir nieko neatsitinka... O šiaip jei prieš mane parodytų dar kartą taip kad suveiktų tada manau patikėčiau ;D

Įvairūs Mistika

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 08:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių