Radiniai
59 pranešimai(ų)
• Puslapis 4 iš 4 • 1, 2, 3, 4
Pries koki menesi mano telefas issitaske ant kelio vaziuojant dviraciu, telefui nk nebuvo, bet virselis suskilo keliose vietose ir ekrano stikliukas skilo, tai ruosiausi nauja virseli prirkt, ogi vaziuojant i pardutuve pamaciau, kad kazkoks pakelis metosi, pakeliu, ogi virselis nuo panasaus sony ericssono, uzsidedu, tinka, pinigu sutaupiau
![]() Vertingiausias daiktas kurį radau tai plaukų segtukas ir 5 lt.
![]() Pametus buvau prie jūros telefoną, bet geri žmonės surado, paskambino ir atidavė. (: Draugė šią vasarą prie vaistinės vokely rado 550 lt. Kažkaip gaila, sakau reikėjo nunešt į vaistinę, gal būtų atsiradęs sąvininkas, gal kokios močiutės pencija... O ji ramiausia sąžine puse pragėrė, kitą pusę praleido ant auskarų, akinių ir viso kito beverčio shit. : D ai dar pamečiau šią vasarą 2 gydomųjų auskarų užsegimus upėje, šiaip labai gaila, jei vertis norėčiau reiktų naujus auskarus pirkt. ;x O dar prisiminiau Palangoj buvom pametę nuomojamo namo raktus. O buvo jau apie 2 h nakties, nesinorėjo žadint žmonių. Optimistai ėjom ieškot ir ką - radom prie karuselių besivoliojant. ![]() Pamenu kai mažesnė buvau, tai ėjau kažkur pro daugiaukščius namus ir pamačiau kad telefonas guli, aš jį lenkiausi paimti, ir girdžiu rėkia iš kokio 5 aukšto, sako: palik čia mano, man iškrito iš rankų, tuoj mama nusileis paimti, o aš sagau kad niekas nepavogtų
![]() ![]()
59 pranešimai(ų)
• Puslapis 4 iš 4 • 1, 2, 3, 4
‹ Šis bei tas ‹ Pašnekesiai |