Šis bei tas Pašnekesiai

Protesto akcija

Vartotojo avataras

Frunde

Patyręs forumietis

Vilnius.

11,521.23 Lt

Standartinė » 2009 Sau 17, 16:12

Doh, lūžau. Spec. Dieninės žinios. : Dabar susieksime su ten kažkokiu labai aukštu Vilniaus Miesto Pareigūnu Neatsimenamu Pimpedrilium. {neatsimenu žodžiu.}
-Laba diena.
-Laba
-Kokias priemones naudojate malšinti įsiaudrinusiems piketuotojiems?
-Visas, kokios tik leidžiamos.
-Gal galėtumėte įvardinti kokios tai priemonės?
-Specialios.
-O specialios yra kokios?
-Tokios specialios.

:lol:

Jie ašarines dujas naudojo. Ir mano draugės klasioko brolį primušė, nors tas tik pro šalį iš gedimino pr. ėjo. Dauč... :x

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Strawberry Swing

Moderatorė

Vilnius

29,266.26 Lt

Standartinė » 2009 Sau 17, 17:04

kara rašė: Aisku, kad gerai, bet policija galejo ir nesaudyt is tu plastmasiniu soviniu, o dar seimunai ziuredami zvenge.....

To video komentarus tau reikėjo paskaityt.
Esmė - riaušes darė visi tie, kurie net mokesčių nemoka.
Ir tas piketas vapše nesąmonė, pasidomėkit ekonomika.
Man pasidarė gaila Kubiliaus.

Vartotojo avataras

Neeiline

Forumo gyventojas

Kaunas

37,870.39 Lt

Standartinė » 2009 Sau 17, 17:05

Gaila,neišėjo sudalyvauti.

Vartotojo avataras

kara

®espect

3,705.06 Lt

Standartinė » 2009 Sau 17, 17:16

Jooo, Karolyt, gailek Valinsko, Kubiliaus, Kirkilo ir t.t. ; )))*

Vartotojo avataras

Frunde

Patyręs forumietis

Vilnius.

11,521.23 Lt

Standartinė » 2009 Sau 17, 17:18

zvyriete rašė:To video komentarus tau reikėjo paskaityt.
Esmė - riaušes darė visi tie, kurie net mokesčių nemoka.
Ir tas piketas vapše nesąmonė, pasidomėkit ekonomika.
Man pasidarė gaila Kubiliaus.

Nustebinai.

Vartotojo avataras

Strawberry Swing

Moderatorė

Vilnius

29,266.26 Lt

Standartinė » 2009 Sau 17, 17:26

kara rašė: Jooo, Karolyt, gailek Valinsko, Kubiliaus, Kirkilo ir t.t. ; )))*

Kirkilas nusipelnęs į galvą kaip ir Valinkskas. Pastarasis iš vis nieko nei apie ekonomika, nei apie politika nenutuokia, o Kirkilas, būdamas valdžioje praeitais metais, išnaudojo visą biudžetą. Dar 2007 metų vasarą matėsi, kad kažkas bus. Kirkilas tik sėdėjo ir nieko nedarė, o estai tuo metu, bijau pameluot, bet ~3 milijardus susitaupė. Ir dabar dėję ant visų. Tai tipo Lietuva ne tūpa tauta? Nu, nuėjot, išdaužėt langus. Jau 2 limonų netekot, kas jau minėjau:
zvyriete rašė:...kad su 2mln atsisveikinot (tai galėjo būti TAVO/TAVO VAIKO pietūs, TAVO SENELIŲ pensija)....

Kuo jus mąstot niekuo nepasidomėję? Jūs norit, kad krizės metu jums būtų gerai, keltu algas, didintu pensijas ir mažintu mokesčius. Nu tot-alus nusišnekėjimas. Jei nebūtu graudu, būtu juokinga.

Vartotojo avataras

Frunde

Patyręs forumietis

Vilnius.

11,521.23 Lt

Standartinė » 2009 Sau 17, 17:33

žvyriete. Mhm,tam, kam tu sakai aš pritariu.
Blem vakar pakraupau - mindės maximoj antram aukšte "Lietuvos Draudimo" konsultacinis tas tipo kioskelis. Sėdi kažkokia blodzinka, jaučiu net nenuraukianti, kur dirba ir vonėj mala.
Ir matau tai nepirmą kartą. Toliau, už l.draudimo kažkokios kitos įmonės "kioskelis". Sėdi jaunas bičas, atsistoja, apsižvalgo, ir geria alų.
Apačioj esančiam Bitės salone darbuotojas krapšto nosį. Mes žiūrėjom į jį, bet jam whatever,grūdo pirštą dar giliau. Šlykštu.
Žodž, tokiems žmonės aš tikrai išvis nematau už ką mokėt pinigus.
Bet dabartinis seimas... :cry: Ką tokia Meiželytė išmano? Graudu.

Vartotojo avataras

Just3

Forumo gyventojas

0.00 Lt

Standartinė » 2009 Sau 17, 17:46

Ne nu, bet tas seimas, ką aš
žinau tokius jau durnus įstatymus priėminėja.
Pvz, mano tėtis turi firmą, o firmoj turi nu mašinas
[viskam išvežiot ir pan.],
tai dabar jam reiks mokėt valdžiai,
kad jis mašiną turi!
Nu blm argi ne durnas įstatymas?!
Grinai, tuoj ir už orą mokėsim!
Tad nenustebkit!!!

Grrrusti

Patyręs forumietis

Taurage

25,434.92 Lt

Standartinė » 2009 Sau 17, 17:48

As manau reikia ne riausias kelt, o daryt streika. Tai yra nebetiekt paslaugu ir nesinaudoti paslaugomis. Tai yra nedirbti(mums nesimokyti) ir sakykim nepirkti maisto ir pan. Isvis nieko nedaryt. Jeigu visi Lietuvos zmones tai padarytu manau iskarto butu pokyciai:]

Vartotojo avataras

Frunde

Patyręs forumietis

Vilnius.

11,521.23 Lt

Standartinė » 2009 Sau 17, 18:04

vistiek atsiras lamų, kurie nestreikuos. anw.

Vartotojo avataras

Spiritual Wrath

Aktyvus dalyvis

Klaipėda

12,841.56 Lt

Standartinė » 2009 Sau 17, 18:14

Just3 rašė:Ne nu, bet tas seimas, ką aš
žinau tokius jau durnus įstatymus priėminėja.
Pvz, mano tėtis turi firmą, o firmoj turi nu mašinas
[viskam išvežiot ir pan.],
tai dabar jam reiks mokėt valdžiai,
kad jis mašiną turi!
Nu blm argi ne durnas įstatymas?!
Grinai, tuoj ir už orą mokėsim!
Tad nenustebkit!!!

Nebereikės mokėt...atmetė...

Sako

Patyręs forumietis

348.00 Lt

Standartinė » 2009 Sau 17, 18:34

Jei gyvenčiau Vilniuje, tai tikrai būčiau atėjus papildyt nepatenkintų gretas.ir šiaip nokios čia riaušės :D būtų kaip Rygoje ar Prancūzijoj tai ir sielotis būtų dėl ko.dauguma tų žmonių, kurie atėjo, neturi darbo.Žmonės prieš 18 metų dėl tokios valdžios kovojo? juk žmonės susirinko ne iš gero gyvenimo, o iš nevilties, nebegalėdami išgyventi ir ieškodami valdžios supratimo.
Ir patikėk,zvyriete tikrai žinau apie ką kalbu.

Vartotojo avataras

Strawberry Swing

Moderatorė

Vilnius

29,266.26 Lt

Standartinė » 2009 Sau 17, 19:57

Sako, aš žinau ir suprantu, kad tu kalbi. Tiesiog nuomonės nesutampa.
Juste, bet juk į biudžetą iš kažkur pinigų reik surinkt? Dabar jie išsibrauks tą įstatymą, dėl mašinų apmokestinimo ir spėju, kad sugalvos dar žiauresnį. Ar skaitėt profsąjungos pageidavimus?
Profsąjungų reikalavimai

Lietuvos profesinių sąjungų konfederacija, organizavusi taikų mitingą, išplatino tokius reikalavimus valdžiai:

1. Užtikrinti bedarbio pašalpą, leidžiančią išgyventi kiekvienam nerandančiam darbo.

2. Neįvedinėti švietimo, studijų ir sveikatos apsaugos reformų priemonių, pagal kurias už paslaugas teks mokėti mažas ir vidutines pajamas gaunantiems žmonėms.

3. Įvesti socialinę atskirtį mažinančią progresinių mokesčių tarifų sistemą, kad prie valstybės išlaidų finansavimo žymiai daugiau prisidėtų turtingi žmonės.

4. Apmokestinti nekilnojamąjį turtą, nustatant diferencijuotus tarifus pagal turto vertę ir paskirtį.

5. Nustatyti aiškią minimalios mėnesinės algos ir socialinių išmokų indeksavimo tvarką.

6. Užtikrinti socialinių išmokų ir pensijų išmokėjimą, atsisakant lėšų pervedimo iš „Sodros” biudžeto privatiems pensijų fondams.

7. Siekiant suvaldyti prasidėjusius masinius darbuotojų atleidimus ir darbo užmokesčio mažinimą ūkio nuosmukio laikotarpiu, įpareigoti darbdavius pranešti darbo biržoms, savivaldybėms, Valstybinei darbo inspekcijai apie kiekvieno darbuotojo atleidimą bet kuriuo LR Darbo kodekse numatytu pagrindu, darbo užmokesčio mažinimo priežastis ir dydžius.

8. Neliberalizuoti darbo santykių, žymiai sustiprinti valstybinę darbo įstatymų pažeidimų kontrolę. Visus socialinius ekonominius klausimus svarstyti LR Trišalėje taryboje.

9. Laikytis esamų Vyriausybės įsipareigojimų biudžetinio sektoriaus darbuotojams. Atstatyti iki 2009 sausio 01 dienos buvusius Valstybės tarnybos pareiginio atlyginimo bazinius dydžius ir biudžetinio sektoriaus bazinius dydžius.

10. Skaidrumo energetikos kainų struktūroje.

11. Sumažinti iki buvusio lygio pridėtinės vertės mokesčių tarifus medikamentams, medicinos įrangai, šildymui, maisto produktams, knygoms, laikraščiams ir visuomeniniam transportui.

12. Nevykdyti struktūrinių valdymo reformų, kurios reikalauja papildomų lėšų.

13. Neskaidyti ir neprivatizuoti šalies strateginių objektų.

14. Imtis priemonių, kad netekusios pajamų už darbą šeimos, nebūtų iškeldinamos iš būsto, jei negali susimokėti kreditų.

1 - gryna nesąmonė.

Vartotojo avataras

Bite_Me

Forumo gyventojas

Vilnius.

57,027.79 Lt

Standartinė » 2009 Sau 17, 20:01

Man pasisekė būti prie seimo vakar. Pažiūrai mentui į akis, tai po to seka iš paskos kaip koks šuo. Viens paprašė atidaryt gitaros dėklą. Pasijaučiau kaip teroristė. (:

Vartotojo avataras

Spiritual Wrath

Aktyvus dalyvis

Klaipėda

12,841.56 Lt

Standartinė » 2009 Sau 17, 20:10

Bite_Me rašė:Man pasisekė būti prie seimo vakar. Pažiūrai mentui į akis, tai po to seka iš paskos kaip koks šuo. Viens paprašė atidaryt gitaros dėklą. Pasijaučiau kaip teroristė. (:

Nu žinai, tas mentas tikriausiai atsižiūrėjęs kokio "Desperados", kur gitaros dėkluose automatai sumontuoti buvo ir vaidino kaubojų kažkokį...
:sweet:

Šis bei tas Pašnekesiai

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių