Diskusijos Humoras Juokingi tekstai

Prašymas dėl leidimo ''pasivaikščioti'' vyrukams

Standartinė Smy. » 2009 Rgp 08, 10:46

Aš, ________________________________________ (vyro vardas),
Prašau aukščiausios mano gyvenimo valdžios leidimo nebūti namuose šiuo laiku:
Grįžimo laikas
Data:....................................................... Išėjimo laikas:............................... NE vėliau:...............................

Norėdamas gauti teigiamą atsakymą ir mano prašymo patvirtinimą, aš iškilmingai prisiekiu, kad lankysiuosi tik tuose pasilinksminimo taškuose, kurie yra išvardinti žemiau, ir būsiu juose griežtai apribotą laiko tarpą. Aš sutinku, kad susilaikysiu nuo bet kokio flirto su kitomis moterimis. Aš net nebendrausiu su kitos lyties atstovėmis, išskyrus tas, kurios paminėtos žemiau rašytiniu pavidalu. Aš neišjunginėsiu savo mobilaus telefono po antrojo bokalo alaus, taip pat negersiu alkoholio daugiau, nei numatyta šiame leidime, prieš iškviesdamas taksi be verbalinio tavo sutikimo. Aš sąmoningai patvirtinu, jog suprantu, kad šis leidimas vakaro „pasivaikščiojimui“ suteikia mano draugei/sugyventinei/žmonai teisę skalbti ir niekinti mane be jokios priežasties artimiausios savaitės laikotarpyje. O gal ir ilgiau.

Leidžiami alkoholio kiekiai:
Alus .............. Vynas ................ Degtinė ............... VISO:.................

Lankymosi vietos:.........................................................................

Kitos lyties atstovės, su kuriomis leidžiamas bendravimas:...............

DĖMESIO – YPATINGAS PUNKTAS DĖL STRIPTIZO: neatsižvelgiant į aukščiau nurodytą kitos lyties atstovių sąrašą, aš PRISIEKIU, kad susilaikysiu nuo bet kokių minčių apie striptizą ir nuo jo bei su juo susijusių moterų laikysiuos minimalaus 100 metrų atstumo. Šio punkto nesilaikymas automatiškai reikštų bet kokių santykių nutraukimą.

Aš puikiai suprantu savo santykį su gyvenimu. Žinau, kas mano ir žmonos santykiuose yra kietesnis, ir aš sutinku, kad tai - ne aš. Aš PRISIEKIU vykdyti visas tavo taisykles ir laikytis apribojimų. Aš suprantu, kad tai geriausiu atveju man kainuos dėžutę saldainių ir puokštę gėlių. Tu nusipelnai teisę gauti ir naudoti mano kreditines korteles bet kuriam tikslui ir kiekiui, vos tik pareikalausi. Patvirtinu, kad vesiuos tave i Ryčio Cicino koncertą tuo atveju, jei negrįšiu namo iki šiame leidime nurodyto laiko. Pakeliui namo aš nepulsiu į ilgai trunkančias diskusijas su pirmais sutiktais praeiviais. Grįžęs namo pažadu nesijuokti kaip paskutinis kvailys, be jokių akivaizdžių priežasčių. Taip pat įsipareigoju nežadinti tavęs, kvėpuodamas savo smarvę tau į burną, taip pat pasižadu nebandyti tęsti giminės būdu, panašiu į tuo, kuriuo dauginasi (girti) triušiai.

Aš pareiškiu, kad aukščiau paminėti reikalavimai ir pasižadėjimai (kuriuos man sudiktavo GERESNIOJI antroji pusė, o aš surašiau), yra teisingi.
Parašas - vyras:

LEIDIMAS: PATVIRTINTAS: .............. ATMESTAS: .................... (pažymėti varnele !)

Šis sprendimas nebegali būti apskųstas. Jei leidimas pavirtintas, nukirpkite žemiau esančią dalį ir VISĄ LAIKĄ nešiokitės su savimi.
……………………………………………………………………………………………………………
Leidimas mano vyrui išeiti „pasivaikščioti“, t.y., nebūti namuose, išduotas šiam laikui:
Data:............................ išėjimo laikas:................................ grįžimo laikas:..........................

Parašas - žmona:

O dabar:

LEIDIMAS IŠEITI „PASIVAIKŠČIOTI“ MERGAITĖMS

Žmonos vardas:................................................

Nu gerai, aš einu (jau išėjau) - reikalingą pabraukti.

Parašas: (žmonos)……………………

:lol: :lol:

--------------------------------------

Vartotojo avataras

raSSSaa

Forumo gyventojas

Alytus

4,593.27 Lt

Standartinė » 2009 Rgp 20, 19:35

Geras. : D

Diskusijos Humoras Juokingi tekstai

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju