Praneškite apie portalo klaidasAtkreipkit demesi, kad moderuoti ta skilti gali adminai ir zvyriete, Aistė, Dž.
Nevisada viska speji perziureti, ilgai prie kompo sedeti gal irgi negali. Juk ateini nevien moderuot, bet ir diskutuot patinkancia tema. Ka speji - ta patikrini ![]() Nesikabinėkit prie moderatorių, jie tikrai gerai atlieka savo darbą.
Ir tuo labiau netrina visko iš eilės, netgi palieka sakyčiau per daug, nes aš dar prisijungęs visad randu krūvą baisiai sukurtų temų, kurias iškart ištrinu. Jeigu sporto skiltyje pridėjo tokių straipsniukų kaip šis: zabarauskas-nebevadovaus-sakalams-t30226.html Tada tikrai gerai, kad ištrynė. Čia ne koks naujienų puslapis, kad menkiausią neįdomią naujieną dėtų. Taip kad, chill out ![]() Ei, o kodėl nerodo mano parašo? aš parašau tekstą į tą langelį, ir paspaudžiu siųsti - ir vistiek nerodo. ten reik kažką nustatyt ar kaip nors kitaip spešil paruošt kažką kad rodytų gal.?
![]() Ir dar. visada kai aš rašydavau pranešimus, jeigu noriu ką nors įterpti kokį žodį ar dar ką tai tada man viskas labai normaliai gaudavosi, o šiandien kai bandžiau kažką įterpt tai sakykim yra du žodžiai, ir aš tarp jų noriu įterpt kitą žodį, tai kai aš parašau vieną raidę tada dingsta to antrojo žodžio viena raidė, kai parašau antrą tada antra ir t.t. Žodis trūkstažodžio žodis. Nu va man reik parašyt žodį kur parašyta trūkstažodžio. Ir aš parašau vieną raidę, ir pasidaro vašitaip. Žodis Ž -odis. Nu brūkšniuko nebūna bet aš jį parašiau kad matytųsi kame esmė. Help. ![]() Amm, gal ne klaidos, bet pasiūlimai.
Gerai būtų funkcija "Mano pranešimai" t.y., kad galima būtų per ją susirast visos savo postus. be to, labai jau didelis forumas, o tiek žmonių kaip pastebėjau dar postina tai nespėji spaudaliot "Peržiūrėti naujus pranešimus", man atrodo per daug perkrauta viskas. ‹ Forumo veikla ‹ Linksmas.net forumas ‹ Linksmai.lt veikla |