Šis bei tas Pašnekesiai

Kaip švenčiat gimtadienius?

Vartotojo avataras

Blond.

Forumo gyventojas

Kretinga

29,210.62 Lt

Standartinė » 2011 Sau 05, 15:10

Taigi, kaip švenčiate savo gimtadienius? Keliate didžiausius vakarėlius ar tyliai su šeima atšvenčiate? Koks buvo įsimintiniausias jūsų gimtadienis?
(sorry jei buvo tokia tema)

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Dusk

®espect

Portadown

7,344.96 Lt

Standartinė » 2011 Sau 05, 15:31

Nešvenčiu aš jų išvis...kai buvau mažesnė, tai padarydavo mama kokią šventę man ir mano draugams.. nuvesdavo kur nors...o dabar tai..pfe...eilinė diena :lol: Labai nervuoja tie visi sveikinimai, lindimas subinėn :D ir būtent per gimtadienius... :D

Error.

Lankytojas

Springfield *. -

115.00 Lt

Standartinė » 2011 Sau 05, 15:40

Dažniausiai su geriausiomis draugėmis einame į piceriją, vėliau visos pasiliekame pas manę nakvynei, žiūrime filmus, bei kitaip leidžiame laiką;>

Vartotojo avataras

Vykst

®espect

Kaunas

2,821.00 Lt

Standartinė » 2011 Sau 05, 15:45

su draugais ir geriu kiek eina, jei jau apsivemi, vadinas buvo gana ;dd geras gimtadienis : D

Vartotojo avataras

Milkyfriday

®espect

Vilnius

14,581.76 Lt

Standartinė » 2011 Sau 05, 15:46

nešvenčiu. visada per mano gimtadienį užsieny būnam

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2011 Sau 05, 16:07

Šiaip tai aš ir nelabai gimtadienius mėgstu, nes.. net nežinau kodėl.Tikriausiai vienas dalykas yra tas, kad nemoku priimt sveikinimų. Nu tiesiog, kaip dusk pasakė kad erzina tas lindimas į šikną. Tai gerai kad kiekvienais metais per velykų atostogas būdavo, bet šiais metais kažkaip tos Velykos labai vėlai, tai reiks per gimtadienį į mokyklą eit. ; / Nu o šiaip kartais su draugėm dviem kažkur nueinu, dažniausiai pavalgyt. ; D Ai dar nelabai mėgstu gimtadienių ir Kalėdų dėl to, kad nemoku linksmai reaguot į dovanas. Nu nieekaip neįsivaizduoju, nu gauni kaip visada kokį šūdą (nu išskyrus pinigus) ir tada turi šokinėt ooooi, kaip faaainai, o jei taip nedarai tai tada visi susinepatogina, tipo man nepatiko.

Vartotojo avataras

Evelyn

Forumo gyventojas

Vilnius

26,484.57 Lt

Standartinė » 2011 Sau 05, 16:20

seniau sueidavo draugių ir "švęsdavom". ooo paskutiniu metu nebešvenčiu, na, namiškiai pasistengia kažką paorganizuoti - tortukas, balionai.
įsimintiniausias gimtadienis buvo, kai po pamokų draugės vedė nežinia kur ir galų gale nuvedė pas draugę į namus, ten atrišo akis, padovanojo dovaną, torto suvalgėm. tądien ir kiti draugai pasveikino, vakarop draugė užėjo.. smagu buvo, kad tądien pavyko susimatyti su dauguma, na, arba bent jau pašnekėti.
šiemet tai toks pfff. daugiau negu pusė pamiršo, naujoji klasė susimetė dovanai nors ir tai daugelis nežinojo kokia proga :D

Vartotojo avataras

illuminated

®espect

-13,073.73 Lt

Standartinė » 2011 Sau 05, 17:41

Nešvenčiu. Kai maža būdavau, tai gal ir pakviesdavo kelis giminaičius, kelis vaikus, o dabar nieko. Tik gaunu dovanas, a.k.a. pinigus ir viskas.

Vartotojo avataras

insomned

Forumo gyventojas

Vilnius

296.00 Lt

Standartinė » 2011 Sau 05, 17:46

O mes švenčiam. Tik tiksliau nežinau, ar kas pavadintų "tai" šventimu. Susėdam šeima prie stalo, pakalbam, vėliau į kokį kiną nueinam ar šiaip kokią valtį išsinuomuojam ir pasiplaukiojam.
Daugiau net ir nieko nenorėčiau, nes man gimtadienis tai tiesiog diena, kai maždaug vos ne kartą per metus turiu progą nuoširdžiai pabūti su šeima.

Vartotojo avataras

sigaA

Patyręs forumietis

Šiauliai

10,689.24 Lt

Standartinė » 2011 Sau 06, 12:45

Švenčiu namie su namiškiais arba dar keliais giminaičiais ;) Susėdam vakare, išsikepam šašlykų, pavalgom ir kaip ir viskas. nebemėgstu švęsti gimtadienių, man jie panašūs į eilines dienas

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2011 Sau 06, 13:52

net neatsimenu,kada paskutinį kartą švenčiau savo gimtadienį. :D praeitais metais dirbau,o užpraeitais pusę savo chatos sudeginau,tai nelabai rūpėjo tas gimtadienis. :D

Vartotojo avataras

Flightless.

®espect

Kaunas

7,165.06 Lt

Standartinė » 2011 Sau 06, 15:49

Pukuse rašė:Ai dar nelabai mėgstu gimtadienių ir Kalėdų dėl to, kad nemoku linksmai reaguot į dovanas. Nu nieekaip neįsivaizduoju, nu gauni kaip visada kokį šūdą (nu išskyrus pinigus) ir tada turi šokinėt ooooi, kaip faaainai, o jei taip nedarai tai tada visi susinepatogina, tipo man nepatiko.

Same shit. Nors ir dovana patinka, bet nemoku to parodyti (arba taip dirbtinai išeina "oj kaip fainai..." ir blah blah blah) ir tada kitiems atrodo, kad nepatiko :| Tik vieną kartą apsižliumbiau, kai dovaną gavau.
O jei į temą, tai tiesiog padarau vaišių, pasikviečiu artimiausius draugus ir pasibūnam kartu, žaidžiam žaidimus ir šiaip beleką veikiam. Jei gimtadienis būtų vasarą, tai gal ką įdomesnio sugalvočiau.

Šis bei tas Pašnekesiai

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (795) buvo 2025 Gru 08, 09:28

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių