The Sims 2: Nightlife
O jeigu PETS jau seniai nebeturiu ir vistiek rašo taip pat kaip caramellei ir nepasijungia ką tada daryt ... ? ![]() Geras papildymas. man jis pats geriausias
![]() Arba ieškokitės per google ar per kitus torrentus. ![]() Aš turėjau Sims 2, atsisiunčiau Nightlife, instaliavau ir man viskas susigadino. Bandžiau paleist pačius Sims 2, bet išmetė kažką panašaus į 'please insert CD-ROM and restart application', Nightlife irgi nepasileido, išmetė maždaug, kad jeigu noriu paleist Nightlife, turiu turėt University ar panašiai. Reikėjo perinstaliuot Sims 2. Bet nežinau ką aš čia padariau negerai? Ką daryt jeigu noriu turėt Nightlife?
turi omeni kad draugyste butu 100,turiu draughauti ir tau pats jis įkas ![]() o norint taip iskart padaryt,turi ivest cheat'ą "boolprop testingcheatsenebled true)" pries pasirinkdamas seima su kuria zaisi (mieste) ,ir kai sutinki vampyra ,paspaudi ant tu dvieju draugystes "juostu" ,ir vedi i desine ,ir jau turetu but 100 ![]() ![]() ![]() ![]() Paskutinį kartą redagavo lukas11xxf 2014 Vas 06, 17:48. Iš viso redaguota 2 kartus.
‹ Siuntiniai ‹ Žaidimai |