Diskusijos Grožis ir sveikata

Lūpų dažai

Vartotojo avataras

WhiteTie

Aktyvus dalyvis

Vilnius

14,622.85 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 20, 21:50

Gosh yra Eurokos'e.

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Lament

Įsijaučiantis

Kaunas

1,898.10 Lt

Standartinė » 2010 Gru 15, 20:13

Nenaudoju. Išvis, stengiuos kuo mažiau tas lūpas pabrėžti. Prisipažinsiu, tepu makiažo pagrindą, ar kažką tokio, kad tik jos šviesesnės būtų :>. Tik va dar tenka kokio blizgio ar panašaus šlamšto užtept, kad lūpos neišsausėtų.

Vartotojo avataras

devilish

®espect

17.00 Lt

Standartinė » 2010 Gru 22, 22:21

Labai noriu raudono lūpdažio, bet niekaip neprisiruošiu nusipirkt :D

Vartotojo avataras

insomned

Forumo gyventojas

Vilnius

296.00 Lt

Standartinė » 2010 Gru 22, 23:30

Aš kažkada irgi raudono labai norėjau;D pas draugę per plotą pasidažiau ir kažkaip pasirodė, kad man tinka;D Vėliau pasigailėjau, nes vulgariai ant manęs atrodė ir šiaip.. nenaudojau jo visai. Neišdrįsčiau taip dažytis, nebent atsirastų tinkama proga ir aplinka

Vartotojo avataras

seabear

Mis Linksmai

Vilnius

8,200.78 Lt

Standartinė » 2010 Gru 23, 12:27

Lament rašė:Nenaudoju. Išvis, stengiuos kuo mažiau tas lūpas pabrėžti. Prisipažinsiu, tepu makiažo pagrindą, ar kažką tokio, kad tik jos šviesesnės būtų :>. Tik va dar tenka kokio blizgio ar panašaus šlamšto užtept, kad lūpos neišsausėtų.

va va, ir aš tą darau, bet lb parėjo lūpos, išsausėja, skilinėja ir pan ;< tai db ieškau nude lipstick'o kokio riebaus, bet gražaus atspalvio, nes kiek randu, vien orandžžž, o man noris šaltesnio

Vartotojo avataras

DripDrop

Patyręs forumietis

Kaunas

2,859.86 Lt

Standartinė » 2010 Gru 23, 13:46

Sneaky^ rašė:naudoju avon naturals lūpų balzamą su medum ir migdolų aliejum, man labai jis patinka, toks minkštutis ir gerai lūpas apsaugo nuo skilinėjimo. :sweeet:

Šitą irgi dabar naudoju, prieš miegą pasitepu juo, o ryte - blizgiu. Bet šiaip mn tas iš AVON nelabai, geriausi balzamai lūpoms Nivea'os.

Vartotojo avataras

meowolf

Patyręs forumietis

Kaunas

6,503.72 Lt

Standartinė » 2010 Gru 26, 21:09

Pritariu dėl Nivea'os , labiausiai patinka. Dabar tai su rankų darbo balzamu tepliojuos, skanus toks, šokoladinis :D

Vartotojo avataras

Draco'a

Forumo gyventojas

1,004.53 Lt

Standartinė » 2011 Sau 03, 18:30

belenkiek šiuo metu turiu vazelinų/blizgių/lūpdažių :D reikia greičiau išnaudot, nes užknisa kai pusę nenaudoju ;DD

Vartotojo avataras

Lament

Įsijaučiantis

Kaunas

1,898.10 Lt

Standartinė » 2011 Sau 04, 14:40

seabear rašė:va va, ir aš tą darau, bet lb parėjo lūpos, išsausėja, skilinėja ir pan ;< tai db ieškau nude lipstick'o kokio riebaus, bet gražaus atspalvio, nes kiek randu, vien orandžžž, o man noris šaltesnio

jei rasi - pranešk :D. Aš dabar irgi atakuoju visas kosmetikos parduotuves ieškodama šviesaus šviesaus lūpdažio , bet visai be pasėkmių.

Vartotojo avataras

seabear

Mis Linksmai

Vilnius

8,200.78 Lt

Standartinė » 2011 Sau 04, 18:17

vat žinok praeitą sav. čj, nusipirkau Gosh Velvet Touch atspalvį Darling, kurio lb visur ieškojau ;} ten toks nude visiškai, šiaip, pardėj atrodė truputį orandž eilinį kartą dėl apšvietimo, bet buvau belekaip visko gero apie jį prisiklausius, tai pagalvojau, kas tie 25lt, perku :D parsinešiau namo, tai lb patenkinta, jis toks nude su rožiniu..umh, undertone?:D nežinau, kaip lietuviškai [matomai youtube make-up guru auka]. tai orandž tikai neatrodo, šaltas atspalvis. drėkinantis, bet šiaip man tai lūpas pirma reikia išsigydyt normaliai, nes jei ir linkusios skilinėt, truputį pabrėžia. tai va, šiaip, jei kažko panašaus ieškai - rekomenduoju, nors iš esmės ko aš pati noriu, tai Revlon Colourburst Soft Nude, kuris Lietuvoj lb abejoju, ar yra, tai bandysiu kada vėliau siųstis internetu ;D

Vartotojo avataras

eGlyTe..,

Įsijaučiantis

1,765.30 Lt

Standartinė » 2011 Sau 30, 20:14

As tai blizgi ir vazelina :lovegif: :love:

Vartotojo avataras

eGlyTe..,

Įsijaučiantis

1,765.30 Lt

Standartinė » 2011 Sau 30, 20:15

As tai blizgi ir vazelina :lovegif: :lovegif: :love:

Vartotojo avataras

starlight^

Aktyvus dalyvis

Vilnius

43.03 Lt

Standartinė » 2011 Kov 26, 18:31

Man tokia spalva labai miela :baloon:

Vartotojo avataras

Draco'a

Forumo gyventojas

1,004.53 Lt

Standartinė » 2011 Bal 04, 18:29

illuminated - labai graži spalva. man ir manau panašios spalvos blizgį pirktis reiks, nes mano lūpos raudonos, raudonos :D ir man tai nepatinka :D ir dar pudruotis lupų nepatinka :d
Paskutinį kartą redagavo Draco'a 2011 Bal 05, 17:10. Iš viso redaguota 1 kartą.

Vartotojo avataras

Geltona20

Dalyvis

Vilnius

2,527.20 Lt

Standartinė » 2011 Bal 04, 19:33

Kartais naudoju neryškius lūlų dažus. :-)
Kaip šitie? Gal truputį per ryškūs? :m:

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (1712) buvo 2026 Bal 14, 02:02

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių