Na taip, taciau ten trumpalaike pagalba...
O ka reiktu naudoti kad veido oda butu lygesne?
Veido valymas
44 pranešimai(ų)
• Puslapis 3 iš 3 • 1, 2, 3
Man dare veido valyma
] Tik ten kur spaudzia spuogus, o ne pritepa belekiek kosyciu ir fsio D ir man padejo na, praejo tik menesis, gali siek tiek atasirast dar, taciau per puse maziau. Liepe nusipirkt is prancuziskos linijos nuo spuogu. Nusipirkau tik Actipur prausikli, del kitu , tai veliau. Kainuoja apie 60-70lt vienas taip pat yra pigus varijantas Himalava linija. tai augaline, taciau mano odos gydytoja pires ja, nes tepalai sudaro papildioma sluoksni ant odos, o naikinant spuous siekiama kazkaip paploninti ten oda D taciau tas tepalas man siek tiek padeda visos Agarnier pudros, maskuojamieji pistukai bloogai, nors ir uzmaskuoja ir tariamai gydo, atciau jie issdziovina tik spuogo pavirsiu o viduj dra ten vyksta viskas
tas pats tik nesitepu su aliejum. man irgi nekokia oda nuo garnier palieka.. Laba visiems,
Esu kosmetologijos studentė ir rašau baigiąmąjį darbą apie cheminius pylingus. t.y apie valymą AHA rūgštimis. Labai norėčiau visų paprašyti, kurie yra daresį šią procedūrą, pasidalinti savo patirtimi. Parašykite man į paštą- agnytux87@gmail.com ir aš atsiųsiu neilgą anketėlę, kurios pildymas tikrai neužims daug laiko, tačiau turės daug praktinės reikšmės! Iš anksto dėkoju atsiliepusiems:)))Nuo savęs galiu pridurti jog tai išties labai veiksminga procedūra, gydant spuogus, mažinant raukšles, pigmentacijos sutrikimus ir pan., tačiau labai svarbu ir tai kokią metodiką taiko kosmetologas.Vieni dirba mažesnėmis koncentracijomis, kiti didesnėmis. Didesnių koncentracijų taikymas yra veiksmingesnis, tačiau pavojingesnis, yra komplikacijų tikimybė. Tokių kaip pvz-randai . Užtepusi rūgštį kosmetologė privalo būti šalia ir stebėti odos pokyčius bei atitinkamai veiksmais reaguoti į kliento pojūčius. Namų sąlygomis rūgštys taip pat gali būti naudojamos, tačiau jų koncentracija gali būti kažkur apie 10 proc. ir neaukštesnė. Šios priemonės taip pat labai veiksmingos ir duoda teigiamų rezultatų pvz spuogų,riebios odos gydyme ir pan.Ir nesukelia komplikacijų. Gali jaustis nedidelis odos perštėjimas, paraudimas, tačiau tai normalu, nes šios priemonės turį nusliuoksniuojmąjį poveikį. Tokių priemonių galima įsigyti kosmetikos kabinetuose, arba galite pabandyti puslapyje http://www.o.d.a.lt- čia prekiaujama AHA rūgščių kosmetika profesionalams:)Tikiuosi kam nors pasitarnaus ši informacija sekmės ![]() Nu o kam vaikščiot pas skirtingas kosmetologes? Pas vieną nuėjus ir išbandžius tai ką ji sakė ir jei nepadėjo tada galima pas kitą eit, gal ji ką nors geriau pasiūlys kas labiau tiks tavo odai, o jei ir vėl nepadės tai vėl pas kitą. Bet jau aš taip manau kad geriausia butų
as tai jau labai seniai buvau pas kosmetologe
is tikro, kuomet prasideda tas kaukiu dejimas ir t.t buna pati maloniausia procedura, o paskui prasideda tikrasis veiksmas... tikrai nemalonu, ir paskui vaikstai visas nusetas raudonu randu... taciau jie jau po keliu dienu isnyksta, galu gale uzsitepi koki gydoma matini krema ir viskas ok...taip pat priklauso nuo kosmetologes, ar ji kruopsciai atlieka darba, ar kokius kokybiskus kremus naudoja ir t.t. as asmeniskai dideliu problemu neturiu del veido odos, taciau retkarciais padarau kokias molio rusiskas molio kaukes... D
44 pranešimai(ų)
• Puslapis 3 iš 3 • 1, 2, 3
‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |

] Tik ten kur spaudzia spuogus, o ne pritepa belekiek kosyciu ir fsio
D ir man padejo na, praejo tik menesis, gali siek tiek atasirast dar, taciau per puse maziau. Liepe nusipirkt is prancuziskos linijos nuo spuogu. Nusipirkau tik Actipur prausikli, del kitu , tai veliau. Kainuoja apie 60-70lt vienas