Diskusijos Grožis ir sveikata

Veido valymas

Vartotojo avataras

selin3000

Aktyvus dalyvis

BoogeyTown

6,050.22 Lt

Standartinė » 2008 Spa 13, 19:27

Na taip, taciau ten trumpalaike pagalba...
O ka reiktu naudoti kad veido oda butu lygesne?

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Meibė

Dalyvis

Future Avia City

4,576.28 Lt

Standartinė » 2008 Spa 13, 19:27

Naudoju Nivea veido valiklį. Puikus išradimas.

Vartotojo avataras

Luna**_

Įsijaučiantis

Kaunas

2,356.89 Lt

Standartinė » 2009 Sau 27, 13:32

Man dare veido valyma ;]] Tik ten kur spaudzia spuogus, o ne pritepa belekiek kosyciu ir fsio ;DD ir man padejo na, praejo tik menesis, gali siek tiek atasirast dar, taciau per puse maziau. Liepe nusipirkt is prancuziskos linijos nuo spuogu. Nusipirkau tik Actipur prausikli, del kitu , tai veliau. Kainuoja apie 60-70lt vienas ;] taip pat yra pigus varijantas Himalava linija. tai augaline, taciau mano odos gydytoja pires ja, nes tepalai sudaro papildioma sluoksni ant odos, o naikinant spuous siekiama kazkaip paploninti ten oda ;DD taciau tas tepalas man siek tiek padeda ;] visos Agarnier pudros, maskuojamieji pistukai bloogai, nors ir uzmaskuoja ir tariamai gydo, atciau jie issdziovina tik spuogo pavirsiu o viduj dra ten vyksta viskas

Vartotojo avataras

Artes

®espect

...netoli

30,325.57 Lt

Standartinė » 2009 Spa 25, 23:09

Sako rašė:Šiaip man visi Garnier produktai kuriuos bandžiau žiauriai oda nusausino..

Ir aš tą pastebėjau. Nerekomenduoju pirkt Garnier šampūnų ar kremų, nes tikrai labai nusausina odą.

Vartotojo avataras

Blizgutė.

Įsijaučiantis

3,105.26 Lt

Standartinė » 2010 Kov 12, 17:36

Šveitikliai,visokie pieneliai :) šiaip mano oda sausa tad naudoju NIVEA kremą ;) o šiaip mano oda ir taip labai švelni ir be jokių priemonių

Vartotojo avataras

Gallenone

Aktyvus dalyvis

Mažeikiai

3,440.28 Lt

Standartinė » 2010 Kov 12, 20:18

Aš naudojau iš avon tokį veido prausiklį "clearskin", bet mane nuo jo išbėrė, ir klasiokės sakė, kad jas išbėrė, ir mano brolį buvo išbėrė, taigi nepatariu jo įsigyti. Dar dabar man yra tokios raudonos dėmės ir jos nepranyksta.. :piktas:

Vartotojo avataras

itwasnotme

Patyręs forumietis

planeta Žemė

569.34 Lt

Standartinė » 2010 Kov 12, 23:17

Sako rašė:Aš kas vakarą nuprausiu veidą su Garnier Pure Daily Gel Wash ir pasitepu su kviečių gemalų aliejum.Spuogo nė vieno neturiu tik keleta inkštiru.Šiaip man visi Garnier produktai kuriuos bandžiau žiauriai oda nusausino..

tas pats tik nesitepu su aliejum. man irgi nekokia oda nuo garnier palieka..

Agnytute

Lankytojas

134.00 Lt

Standartinė » 2010 Lap 04, 19:55

Laba visiems,

Esu kosmetologijos studentė ir rašau baigiąmąjį darbą apie cheminius pylingus. t.y apie valymą AHA rūgštimis. Labai norėčiau visų paprašyti, kurie yra daresį šią procedūrą, pasidalinti savo patirtimi. Parašykite man į paštą- agnytux87@gmail.com ir aš atsiųsiu neilgą anketėlę, kurios pildymas tikrai neužims daug laiko, tačiau turės daug praktinės reikšmės! ;) Iš anksto dėkoju atsiliepusiems:)))
Nuo savęs galiu pridurti jog tai išties labai veiksminga procedūra, gydant spuogus, mažinant raukšles, pigmentacijos sutrikimus ir pan., tačiau labai svarbu ir tai kokią metodiką taiko kosmetologas.Vieni dirba mažesnėmis koncentracijomis, kiti didesnėmis. Didesnių koncentracijų taikymas yra veiksmingesnis, tačiau pavojingesnis, yra komplikacijų tikimybė. Tokių kaip pvz-randai . Užtepusi rūgštį kosmetologė privalo būti šalia ir stebėti odos pokyčius bei atitinkamai veiksmais reaguoti į kliento pojūčius. Namų sąlygomis rūgštys taip pat gali būti naudojamos, tačiau jų koncentracija gali būti kažkur apie 10 proc. ir neaukštesnė. Šios priemonės taip pat labai veiksmingos ir duoda teigiamų rezultatų pvz spuogų,riebios odos gydyme ir pan.Ir nesukelia komplikacijų. Gali jaustis nedidelis odos perštėjimas, paraudimas, tačiau tai normalu, nes šios priemonės turį nusliuoksniuojmąjį poveikį. Tokių priemonių galima įsigyti kosmetikos kabinetuose, arba galite pabandyti puslapyje http://www.o.d.a.lt- čia prekiaujama AHA rūgščių kosmetika profesionalams:)Tikiuosi kam nors pasitarnaus ši informacija ;) sekmės ;)

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2010 Lap 04, 23:56

beviltiška čia patarinėt,kas tinka vienai odai,gali labaaai pakenkt kitai.

Vartotojo avataras

devilish

®espect

17.00 Lt

Standartinė » 2010 Lap 05, 14:45

Arba geriausias sprendimas butų nueit pas pačią kosmetologę ar odos daktarę ir pasikonsultuot, nors mano nuomone geriau butų pas kosmetologę.

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2010 Lap 05, 15:26

su tom kosmetologėm sunkus atvejis. :| kažkada buvau pas vieną,po to ėjau pas kitą,sakė visiškai skirtingus dalykus.

Vartotojo avataras

devilish

®espect

17.00 Lt

Standartinė » 2010 Lap 05, 15:34

Nu o kam vaikščiot pas skirtingas kosmetologes? Pas vieną nuėjus ir išbandžius tai ką ji sakė ir jei nepadėjo tada galima pas kitą eit, gal ji ką nors geriau pasiūlys kas labiau tiks tavo odai, o jei ir vėl nepadės tai vėl pas kitą. Bet jau aš taip manau kad geriausia butų

Vartotojo avataras

Ugg*

Dalyvis

1,232.28 Lt

Standartinė » 2010 Lap 18, 14:11

Aš daugiau neisiu veido valytis. Išspaudus spuogus ilgai laikėsi randeliai ir po to labai greitai ataugo spuogai.
Be reikalo tą skausmą kenčiau.

M*Valerie

Apšilinėjantis

1,215.05 Lt

Standartinė » 2010 Gru 11, 10:44

as tai jau labai seniai buvau pas kosmetologe :D is tikro, kuomet prasideda tas kaukiu dejimas ir t.t buna pati maloniausia procedura, o paskui prasideda tikrasis veiksmas... tikrai nemalonu, ir paskui vaikstai visas nusetas raudonu randu... taciau jie jau po keliu dienu isnyksta, galu gale uzsitepi koki gydoma matini krema ir viskas ok...taip pat priklauso nuo kosmetologes, ar ji kruopsciai atlieka darba, ar kokius kokybiskus kremus naudoja ir t.t. as asmeniskai dideliu problemu neturiu del veido odos, taciau retkarciais padarau kokias molio rusiskas molio kaukes... xDD

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungęs 1 narys :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 1 svečias
Daugiausia vartotojų (1712) buvo 2026 Bal 14, 02:02

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias