‹ Įvairūs ‹ Gyvūnai
-
gret...
- Lankytojas
-
- 221.39 Lt
» 2010 Gru 10, 19:27
Rašykite čia kokias išdaigas yra iškrėtę jūsų gyvūnėliai, kokios linksmos istorijos yra nutikusios? 
--------------------------------------
-

ag.v
- Dalyvis
-
- Klaipėda
- 206.01 Lt
» 2010 Gru 12, 00:09
Naa, nebe tiek daug ir pamenu  Kurį laiką jau turėjom vieną šunį. Su juo kažkaip problemų nebuvo. Po kiek laiko įsigijom dar vieną augintinį. Maža vokietukė. Na ir ji paaugo, įsidėjom naujas duris į virtuvę. Grįžtam namo, žiūrim medžio gabalas mėtos. Pirmas klausimas: "iš kur?". Apsidairom, ogi naujųjų durų kampas iškąstas  Mama iškepė pyragą ir padėjo jį ant stalo [ganėtinai aukštai, kad šunys nepasiektų], jog atvėstų. Kažkur išvažiavom, grįžtam, o ant žemės guli ta skarda, kurioj kepė. O pyragas visas suėstas. Tada įsitikinom, kad paaugo vokietė  O pačios po pyrago priėdusios miegojo sau sočios. O pilvų diduuumas koks buvo 
-

Pukuse
- ®espect
-
- Vilnius
- -5.00 Lt
» 2011 Sau 02, 03:11
Pirmasis mano gyvūnas buvo chamiakas. Buvau dar pradinukė, neturėjau ką veikt kažkada po pamokų, ir galvoju - paleisiu į kambario vidurį ir paleisiu. Paskui palauksiu kažkiek ir ieškosiu. Nu tai paleidau kelis kartus, ir vieną kart atsisuku, žiūriu už stalo lenda. Aš šokau jo sustabdyt, aišku nespėjau, dar vos gėlės neišverčiau.. Tada dar gal kokią valandą aš jį visokiais grūdeliais ir morkytėm bandžiau prisiviliot, labai bijojau ką tėvai pasakys. Bet žiūrkėnas vistiek išlindo tik tada kai pats panorėjo.  Tada dar prieš važiuojant į kaimą pašėrėm jį, ir, aišku palikom atidarytą narvą. Tai grįžtam po 2 dienų, žiūrim laidus griaužia. Nieko nenukirto, jo elektra igi nepakratė, per apkramtyti normaliai buvo. : )) Tada įsigijom katę, tai nežinau ar su ja buvo kokių bajerių.. Nu šiaip visai linksma tas faktas, kaip ji pas mus atsirado. Mūsų tėvų draugai buvo kažkur nuvažiavę, grįžta namo, ir pasirodo, kažkur mašinos apačioj buvo kačiukas užsilipęs. : ) Nu tai jie neturėjo kur dėt, tai mum pasiūlė. O šiaip tai jos linksmybės buvo sisioti po mano stalu arba ant tėvų lovos, o daugiau tai nelabai kas ją pradžiugindavo matyt. ; DD
-

Miglė.
- Aktyvus dalyvis
-
- Kaunas
- 267.69 Lt
» 2011 Sau 03, 21:56
Gal 4 kartus radau perkąstą interneto kabelį 
-
gret...
- Lankytojas
-
- 221.39 Lt
» 2011 Sau 06, 18:08
Papasakosiu ir aš vieną istoriją apie mano Amžinąjį atilsi šunį. Turėjom mes vasarą kieme tokį visai nemažą baseiną. vieną karštą dieną sėdėjome užsitraukę visus roletus ir žaliuzes, kad į kambarį nepatektų saulės. Besėdėdamos staiga su mama ir išgirdome kaip kažkas pliūkštelėjo į baseiną. Išėjusios pamatėm, kad ten maudosi mūsų šuo. Šuo žinoma nebuvo labai švarus, o vanduo buvo ką tik pakeistas. Tad vandenį vėl reikėjo keisti.  O šuo tai taksiukas, bet buvo labai geras šoklys, nes įšokt į tokį baseiną tokiam mažam šuneliui reikėjo sveikatos. Pamenu kaip jis mūsų katę gaudė  Kol ji bėga labai jau mandras buvo, o vos tik sustodavo iškart šuo į snukį gaudavo Taip įpratęs visus katinus vaikytis nuvažiavom kartą į kaimą. Ten gyveno toks jau visko matęs ir patyręs katinas. Tai jis sau laimingas ėda, o šuo, kad loja nesuprasdamas kaip tas katinas jo nebijo Kartais ir juokinga prisimint visas šias istorijas, bet kartais ir ašarą išspaudžiu prisiminus savo Džimuką 
-

eGlyTe..,
- Įsijaučiantis
-
- 1,765.30 Lt
» 2011 Sau 20, 20:43
Miglė. rašė:Gal 4 kartus radau perkąstą interneto kabelį 
Man tas pats 
-

Flightless.
- ®espect
-
- Kaunas
- 7,165.06 Lt
» 2011 Bir 07, 10:11
Mūsų kalytė Puma, kai buvom palikę ją namie nulupo nuo durų tokias lenteles, jas sugriaužė ir padarė skylę linoleume. Šiandien sesuo paliko man ją prižiūrėt, nueinu į kambarį, o ji sudraskius sesers išeiginę bliuską  I'm dead.
-

green_snow
- Aktyvus dalyvis
-
- 6,253.00 Lt
» 2011 Bir 07, 10:41
Oj oj..  Mūsų dabartinis šuo kol išmoko nedaryt savo reikalų betkur tai daug laiko praėjo. O kiek mano ausinių yra sugraužęs!  Dabar jau senukas, nebepaslenka nesąmonių daryti. Na, o mano buvęs močiutės šuo tai vat kokią šunybę iškrėtė. Močiutė turėjo išvažiuoti ir neturėjo kam palikti šuns, taigi mes jį parsivežėm į kaimą ir pririšom lauke. Ryte žiūrim nuo grandinės kažkaip atsikabinęs ir dingęs. Jau išsigandom, ieškojom, tačiau pasirodo šuniukas nubėgo į miestą prie močiutės durų apie 2 km. Žinoma, to dar buvo negana, močiutės durys buvo žiauriai nubraižytos. 
-

raSSSaa
- Forumo gyventojas
-
- Alytus
- 4,593.27 Lt
» 2011 Bir 08, 10:34
Ko jie tik nepridarę..  D Iš pradžių auginom persą, tai kai buvo mažas, atsimenu, sugraužė mano batus, kurie man labai patiko ir paskui žiemą turėjau šalt..  D Prieš kažkur metus parsivežėm iš kaimo paprastą katinuką, tai jau spėjo iš antro aukšto iššokti.  D Ir jeigu taip netyčia paliksi ant stalo paliksi ką nors valgomo, būtinai nugriebia 
-

LolleMyle
- Įsijaučiantis
-
- 1,408.00 Lt
» 2011 Bir 08, 10:42
Kitys mano tai kai as bandau pramiegoti mokykla ar ka nors usilipa ant komodos ir sokineja ant manes kol neatsibundu. Dar jei jam pabosta kai as praleidziu per daug laiko prie pc laipioja per klavietura neduoda ramybes, o jei ir toliau nekreipiu demesio tai laidus pradeda griauzti dauzniausiai atjungia begrziauzdamas.
-

starlight^
- Aktyvus dalyvis
-
- Vilnius
- 43.03 Lt
» 2011 Bir 13, 23:43
Kaip matau visi pasakoja apie sunis ir kates. Na, o mano triusis buvo paliktas vienas vonioje. As trumpam nuejau i 1 auksta uzkasti ir tik po 30 min. ji prisiminiau.  Taigi ateinu i vonia ir matau ji isikandusi tualetini popieriu ir isviniojusi per visa kambari. Cia buvo gan neseniai. 
-
Acid Drops
- Aktyvus dalyvis
-
- 4,587.07 Lt
» 2011 Lie 24, 22:36
Mano katė tai tokių nesąmonių ankščiau, kai buvo jaunesnė, prikrėsdavo. Kažkada močiutė kepė lietinius blynus su varške ir vėliau juos trumpam paliko virtuvėj ant spintelės, užklojo maišeliu, viskas buvo tvarkoj , nu ir kažkur išėjo. Vėliau grįžta - blynai , ten trys ar keturi buvo, išmėtyti , tai yra ištampyti po visą virtuvę, o visa varškė išlaižyta. O kai viena namuose būdavo , tai tikriausiai iš keršto, išlupdavo iš tualeto ir vonios kilimėlius. Ir dar tualete visą tualetinį popierių išvyniodavo. 
-

Lucha
- Aktyvus dalyvis
-
- Marijampolė
- 5,698.96 Lt
» 2011 Rgp 31, 20:15
Suplėšęs visus mano sąsiuvinius. 
-

Sturgelis
- Forumo gyventojas
-
- Somewhere under the Sun
- 5,520.43 Lt
» 2011 Rgs 07, 21:54
Lucha, suėdė namų darbus? ; DD
Per kažkurį gimtadienį palikau tortą ir vištieną ant stalo ir išėjau su draugais. Grįžus šunį radau prie vištienos dubens, o katiną lėkštėje su tortu ; DDD
-

Vykst
- ®espect
-
- Kaunas
- 2,821.00 Lt
» 2011 Rgs 08, 00:19
primyžo į lovą. ne kartą
‹ Įvairūs ‹ Gyvūnai
|
|
|