Elektroninis dienynasAtpratau nuo pažymių knygučių ir kaip kas pasako, kad pas juos mokykloje jas reik nešiotis tai visada prisimenu savo pradines klases kur mes taip darėm;D sunku patikėt, nes dienyną turim jau 3 metus. Visiškai prie jo pripratau ir visai nenorėčiau nieko keisti.
bet kol priprasim teks pasikankint.. gerai buvo ir be pastabų, geriau galėjo padaryti, kad namų darbų skiltį, bet ne jiems geriau pastabos
va pvz. vakar anglų mokytoja visai klasei prižadėjo supilti pastabas, bet tikiuosi kad nespėjo arba užmiršo, o tai nuo tėvų tada velnių gausiu ![]() Ai aš tai pastabų dažniausiai negaunu;d pavyzdinga aš;d kažkada pamenu penktoj klasėj nuo prancūzų mokytojos tokią žiaurią gavau, tai dar ilgai teko sielotis;D
O kas dėl namų darbų tai pas mus yra tokia skiltis. Viskas labai patogu ir visi mokytojai rašyt pradėjo, o kaip klasiokų klaust tai arba tingi arba neviską pasako dar;? padarys jum turbūt tai aš irgi dar neturiu.. ankščiau beveik visada buvau gera, mokytojams patikdavau, buvau giriama ir t.t. bet nuo pernai pavasario į mane 'įlindo' kažkoks velniukas o gal pasidariau drąsesnė, abejingesnė. . nebedalyvauju ten kas man neidomu, dėl to nuo auklėtojos gaunu velnių.Dar įsitaiosiau tokias puikiais savybes kaip smsinimas per pamokas, plepėjimas per Lt, anglų, na dar kas be ko kartais pagadinu mokytojams nervus.. tai abejoju ar šiais metais pavyks išsisukt nuo pastabų..
pas mus nevisi mokytojai teikias pažymius į el dienyną surašyt tai net nėra ką kalbėt apie namų darbų skilties pildymą. Na bent kiek aš klausiau tai visada pasako, bet dažniausiai patingiu klausti ir nepadarau nd ‹ Įvairūs ‹ Studijos, mokykla |

bent anksčiau, kiek teko girdėt ten su pažymiais nesamonės būdavo, nes netuos pažymius surašydavo

va pvz. vakar anglų mokytoja visai klasei prižadėjo supilti pastabas, bet tikiuosi kad nespėjo arba užmiršo, o tai nuo tėvų tada velnių gausiu