Pelių Džemas. rašė:Lietuvoje to dar nematyti. Bet pvz pirmą kart išvykus į rimtesnę šalį (UK) man tenka tokių daug pastebėti personų. Ir dar žiauresnių. Vieną kart parduotuvėj aptarnavo toks kaip antroje foto, tik dar žiauriau apsirengęs. Tiesiog norėjos per prekystalį pist į snukį. Nes čia yra tiesiog baisus išsidirbinėjimas. AIšku, tai kiekvieno atskiro pasirinkimas. Čia tampa ta pati problema kaip su homoseksualais. Tik pastarieji ne visada savo gyvenimo būdą rodo. Pvz, aš galėčiau lengvai bendraut ir su gėjais ir su lezbietėm, kurie tam tikrose vietose, aplinkose sugeba save rodyt taip, kad nuo nieko neišsiskirtų. Aišku, tos manieros jau bus įsisavintos ir matytųsi, bet yra tokių kurie prie kitų stengiasi nerodyt tikrojo savęs, o rodo save tik prie savų. O čia yra toks dalykas, kad tai yra juodai peršama mintys apie šiuos hipsterius. Jie nori atkreipti dėmesį (na čia faktas). Bet blogiausia, kad jie tai bando daryt, tokiom priemonėm, kurios yra tiesiog šlykščios aplinkiniams. Tas ir yra baisiausia. Aš nieko prieš būčiau ir tokius, jei jie savo šitą išsigimimą rodytų savotiškuose vakarėliuose, ar susibūrimuose, o ne kasdieniniame gyvenime.
+1