Įvairūs Straipsniukai

Aš esu Tu. Individualumui galas?

Vartotojo avataras

Baltai*Raudonas

Patyręs forumietis

Kaunas

2,998.97 Lt

Standartinė » 2010 Lie 19, 11:30

Pelių Džemas. rašė:Lietuvoje to dar nematyti. Bet pvz pirmą kart išvykus į rimtesnę šalį (UK) man tenka tokių daug pastebėti personų. Ir dar žiauresnių. Vieną kart parduotuvėj aptarnavo toks kaip antroje foto, tik dar žiauriau apsirengęs. Tiesiog norėjos per prekystalį pist į snukį. Nes čia yra tiesiog baisus išsidirbinėjimas. AIšku, tai kiekvieno atskiro pasirinkimas. Čia tampa ta pati problema kaip su homoseksualais. Tik pastarieji ne visada savo gyvenimo būdą rodo. Pvz, aš galėčiau lengvai bendraut ir su gėjais ir su lezbietėm, kurie tam tikrose vietose, aplinkose sugeba save rodyt taip, kad nuo nieko neišsiskirtų. Aišku, tos manieros jau bus įsisavintos ir matytųsi, bet yra tokių kurie prie kitų stengiasi nerodyt tikrojo savęs, o rodo save tik prie savų. O čia yra toks dalykas, kad tai yra juodai peršama mintys apie šiuos hipsterius. Jie nori atkreipti dėmesį (na čia faktas). Bet blogiausia, kad jie tai bando daryt, tokiom priemonėm, kurios yra tiesiog šlykščios aplinkiniams. Tas ir yra baisiausia. Aš nieko prieš būčiau ir tokius, jei jie savo šitą išsigimimą rodytų savotiškuose vakarėliuose, ar susibūrimuose, o ne kasdieniniame gyvenime.

+1

--------------------------------------

Vartotojo avataras

metaforaa

Forumo gyventojas

Tauragė.

1,591.74 Lt

Standartinė » 2010 Lie 20, 14:22

Baisu.

Vartotojo avataras

Nyan.

Forumo gyventojas

1,395.64 Lt

Standartinė » 2010 Lie 22, 15:08

Šiaip tai geras straipsnis. Bet pavyzdžiui aš niekada nesirengčiau taip, kaip kiti arba taip kaip mano draugai. Rengiuosi kaip noriu. Ir kaip dar tiems "hipiams" negėda vaikščiot su tokiais baisiais rūbais. Žiauru.

Vartotojo avataras

Baltai*Raudonas

Patyręs forumietis

Kaunas

2,998.97 Lt

Standartinė » 2010 Lie 29, 16:15

Hippiams? ??

lobo

Dalyvis

VNO

4,963.20 Lt

Standartinė » 2010 Lie 29, 18:03

jei remtis tokiu straipsniu, tai daug klaidu gali padaryt. tiek hipsteriai tiek hipiai atsirado panashiu metu, hipsteriai gal net anksciau. ir apie '90 buvo naujoji banga. logishkai jie yra naujieji hipsteriai, o ne naujieji hipiai. ir nors tiek hipiu tiek hipsteriu shaknys malasi aplink beatnikus, sios subkulturos yra tikrai du atskiri dariniai.
aishku gal nereiktu cia taip .. del kekvieno zodzio, bet ir iš to didleio rashto nereiktu isheiti uz krashto.

Vartotojo avataras

Eweliniuks

Įsijaučiantis

Šiauliai

100.00 Lt

Standartinė » 2010 Lap 02, 21:24

Aplinkinių žmonių apranga man asmeniškai nėra svarbu. Dabar yra masinė visuomenė, tai ir rengiasi kaip jie "nori" su savo tais must have dalykėliais ir panašiai, kad tik neatsiliktų. Na aišku kai apsirengia šlykščiai (kaip pirmoje nuotraukoje) nejauku, bet nusuku akis ir ignoruoju tokius. Aš rengiuosi kaip man patinka. Niekada neseku madų. Ir jau kokius penkis metus vaikštau su Conversais, turiu keletą Vintage rūbų, netgi porą aptemtų džinsų surasčiau, bet nepasakytumėt, kad aš ką nors kopijuoju ar esu taip sakant naujųjų hipsterių sekėja. Man tiesioh taip patinka. O apie tas mases tai man jų elgesys kvailas, bet like I care. Turiu daug kitokios veiklos ir nekvaršinu galvos apie šiuolaikinę "robotų" visuomenę.

Vartotojo avataras

Fobija.

Forumo gyventojas

Kaunas.

4,233.51 Lt

Standartinė » 2010 Lap 17, 20:22

Nuostabus straipsnis iš tikro. Pats jo rašymo būdas tiksliau..
Bet šiaip galėčiau žinoma dalinai jam ir paprieštarauti. :}

Vartotojo avataras

Ramintta`

Patyręs forumietis

Kaunas (:

2,474.77 Lt

Standartinė » 2010 Lap 19, 22:51

vajergau, vyriškiai man rodos sumaišė puses, kur moteriški ar vyriški rūbai parduotuvėj :)

Įvairūs Straipsniukai

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių