Įvairūs Studijos, mokykla

Renginiai mokyklose

Vartotojo avataras

Fobija.

Forumo gyventojas

Kaunas.

4,233.51 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 28, 19:00

Tema tai kaip jau turėjot suprasti apie renginius vykstančius mokykloje.
So.
Kokie pas jus išvis vyksta?
Kurie iš jų jums patinka?
Ir.. Kokių jums trūksta?
:fish:

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 28, 20:25

Įvairių švenčių proga vyksta koncertai, per kuriuos yra pasveikinama kažkas (nu ten mokytojo dienos proga, mamos dienos ir pan.), tada Kalėdinis koncertas visada būna. Pirmadienį atvažiuoja kažkoks cirkas (kogero pirmąkart gyvenime), šiaip kartais būna kad atvažiuoja kokie aktorėliai ir vaidina kad labai įdomiai ir juokingai šneka ir kažką labai įdomaus veikia, bet būna žiauriai boring ir kas žiauriausia - mokamai ir privalomai mes turim žiūrėt! Lyg ir viskas, nemanau kad dar kažkas būna. Šiaip galima sakyt kad nė vienas ir renginių man nebūna labai įdomus, tik lankau tą chorą ir smagu būna ruoštis ir t.t. kai į stovyklas važiuojam ir pan. Nu tai čia kaip ir visas pasiuošimas, o klausyt mūsų tai vargu ar labai įdomu.

Vartotojo avataras

insomned

Forumo gyventojas

Vilnius

296.00 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 29, 16:10

Šiaip pas mus mokykloje daug renginių būna! Ir galiu pasakyti jie tikrai labai įdomūs (be abejo, nes rengia tai mokiniai;|) Va. O šiaip man labai patinka, kai per renginius kažką atlieka mokytojai. Labai įdomu buvo kai pas mus va čia visai nesenai kalbų diena buvo ir visa mokykla turėjo vaikščioti su maikutėm ant kurių kažkas užrašyta;D Mokytojai taip pat.
Tai istorijos mokytoja ėjo su 'You Want Me Because I'm Rich' :mrgreen:
Na ir šiaip, turbūt tie renginiai pragyvina nuotaiką, manau tai vienas iš tų dalykų, kurie man patinka mano mokykloje;3

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2010 Lap 12, 18:03

talkos,kūrybos diena,karnavalas,kalbų diena,viktorina apie palangą,šimtadienis,dar mamos dienai lyg tai būna.

Vartotojo avataras

Intec

Aktyvus dalyvis

Plungė

7,908.12 Lt

Standartinė » 2010 Lap 13, 18:13

Visų pagrindinių švenčių renginiai, visada prevenciniai(dėl narkotikų, alkoholio), vyksta popietės kalbų visokios, kalbų dienos, visi skirtingi visi lygūs..

Įvairūs Studijos, mokykla

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungęs 1 narys :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 1 svečias
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias